Ravnegård blomster

ravnegård blomster

I januar 2019 besluttede vi at anlægge en skærehave. Drømmen var at kunne sælge usprøjtede, hjemmedyrkede blomster fra en lille bod i løbet af sommerhalvåret.

Siden har vi fyldt 56 højbede med jord og hestemøg, vi har sået, forspiret og plantet ud (noget så tidligt at frosten tog det …). Vi har lagt løg og knolde. Vi har købt fiberdug og plantenet. Vi har vandet og luget og vandet igen. Og vi har dræbt snegle.

I skrivende stund – i begyndelsen af juni – begynder vi så småt at se nogle resultater af vores anstrengelser. Vi er faktisk begyndt at høste og sælge af vores blomster. Det er stadig i det helt små. Nogle dage fra en bod ved vejen, andre dage via bestilling. Hvis du vil bestille blomster – eller blot høre mere om projektet, er du velkommen til at skrive til mig via Messenger på Ravnegård Blomsters Facebookside.

Ideen er at vi med tiden skal sælge blomster fra en af gårdens længer og ikke fra et vindomsust bord ved vejkanten. Jeg tænker at vi skal have fast åbningstid nogle timer om ugen. Jeg drømmer om at kunne afholde et arrangement engang imellem. Og jeg ønsker mig lækkert indpakningspapir og visitkort. Det kommer forhåbentlig alt sammen henad vejen.

Her på Mit landliv vil jeg løbende skrive om vores blomstereventyr, men jeg vil som altid også skrive om meget af det andet der fylder i mit liv.

Hvis du har lyst til at vide lidt mere om hvad der sker hos Ravnegård Blomster, kan du følge med både på Facebook og på Instagram. Det håber jeg at du vil.