Rabatkode til Frk. Lundgren

lundgren


Indlægget indeholder reklame

Jeg har tidligere nævnt butikken Frk. Lundgren der forhandler brugskunst og delikatesser. Butikken ligger både i Præstø og på internettet. Jeg bor tæt på Præstø, og jeg kikker ofte indenfor hos Annemette som butikkens ejer hedder. Butikslokalet er smukt, og man føler sig altid velkommen. Sidst, men ikke mindst, er der mange lækre varer at kikke på. Jeg har købt en del værtindegaver hos Frk. Lundgren, og jeg køber ofte te her.

te fra frk. lundgren

Annemette har været sød at forære mig – og mine læsere – en rabatkode som giver 10% på alle varer i butikken. Koden gælder for de første 1000 kunder der bruger den, så mon ikke den holder i nogen tid? Til gengæld gælder den kun én gang pr. kunde.

Teen i koppen på billederne er en af Frk. Lundgrens egne blandinger. Den hedder simpelt hen Frk. Lundgrens te. Den er god.

kvædegrene og te

Hvis du har postnummer 4720 er leveringen altid gratis. Det er den også i alle andre postnumre, bare du køber for over 500 kr. Jeg elsker at få gratis fragt når jeg handler på internettet, og efter at jeg selv har forsøgt mig med internetbutik, ved jeg at den gratis fragt er en fin gave at få.

te i pip kop

Koden du skal bruge for at opnå 10% rabat på samtlige varer i butikken er MITLANDLIV2019. Du er velkommen til at dele koden med venner og bekendte. Du finder Frk. Lundgren her. Jeg håber at du får glæde af rabatkoden. Selv overvejer jeg kraftigt at bruge den på noget vintage maling som jeg længe har ønsket at prøve.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

4 meninger om “Rabatkode til Frk. Lundgren”

  1. Det er altså mærkeligt. Forleden skrev jeg en kort kommentar her (Godt nok via mobilen, men alligevel.) men kommentaren er åbenbart blevet væk.
    Den lød noget a la: Uh, pas nu på med det der vintage paint, det kan være vanedannende 🙂

    1. Åh, din kommentar var – af uvisse årsager – røget i mit spamfilter, og jeg havde ikke set den. Nu har jeg af-spammet den, så det forhåbentlig ikke sker igen. Jeg skal nok prøve at passe på med den-dér maling 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.