På venindevisit

I dag har jeg besøgt en god veninde. Det har været en dejlig dag. Jeg havde kameraet med i tasken, men engang imellem skal opmærksomheden være et andet sted, så jeg tog inden billeder.

georginebuket

Jeg tog til gengæld et par stykker på vej over gårdspladsen da jeg skulle afsted. Af de georginer jeg havde plukket til min veninde. Ovenfor et let redigeret billede. Nedenunder et helt autentisk snapshot med Astas snude i øverste venstre hjørne og mine tæer i nederste højre hjørne. Begge dele har det med at dukke op på en del af de billeder jeg tager …

venindevisit

Det har været en dejlig dag. Med god frokost og masser af te i solen på min venindes terrasse. Den slags dage kunne man da egentlig godt bruge flere af.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

14 meninger om “På venindevisit”

 1. Venindebesøg er noget af det hyggeligste 🙂
  Er sikker på at hun blev meget glad for din smukke buket

  Knus Vibeke

 2. Haha…ih hvor jeg kender det der med, at ens tæer kommer med på billederne. For det meste når jeg dog at opdage det, inden jeg smider billedet op.
  Hyggeligt med venindebesøg 🙂

 3. Den buket er da noget af det smukkeste! Jeg har tidligere haft georginer i haven men fik dem ikke gravet op til tiden for nogle år siden, så de gik desværre til. Jeg har planer om at anlægge et staudebed (gerne allerede i år) og de kunne måske være fine i bunden af det. Dejligt at du fik sådan en god dag med din veninde. Jeg har altid den samme følelse når jeg har været sammen med en af mine veninder: ‘det her burde jeg gøre noget oftere’. Men så er det som om hverdagen ofte kommer i vejen… Jeg vil i hvert fald gerne blive bedre til det.

  1. Åh, jeg går også og drømmer om et staudebed … Vi har valgt at have georginerne for sig selv, for så kan vi vinterdække dem og slipper for at tage dem op 🙂
   Ja, vi skal huske at bruge tid på alt det der gør os glade!

 4. Åh en mega smuk buket. Der er kun få af mine dahlia der er sprunget ud, men de nydes også i fulde drag 😉
  Din veninde blev nok meget glad, og der er næsten intet så skønt som veninde hygge. Det dyrkes også i stor stil her.

  Rigtig god weekend Nana
  Knus Lone

  1. Ja, jeg tror hun blev glad 🙂 Jeg blev i hvert fald helt glad for at være sammen med hende i nogle timer!
   Tak, Lone, og i lige måde til jer!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.