Samarbejde og reklame

Jeg vil gerne samarbejde, og jeg vil gerne skrive indlæg, der indeholder reklame.

Det giver næsten sig selv, at indlæggene skal handle om noget, der passer ind i Mit landlivs univers. Jeg skal desuden kunne stå inde for produktet, som jeg skriver om. Hvis de to forudsætninger er opfyldt, mener jeg, at et betalt indlæg kan komme både mine læsere, firmaet, som jeg reklamerer for, og mig til gode. Jeg synes det er spændende at skrive betalte indlæg, og jeg gør mig virkelig umage med de billeder jeg tager og de tekster, jeg skriver. Jeg overholder naturligvis alle regler og markerer altid betalte indlæg som reklame.

gaver

Her kan du se et eksempel på et indlæg sponsoreret af Unik & Naturlig, som sælger lækre ting i hør til boligen. For nylig har jeg skrevet et blogindlæg og produceret en video for skofirmaet roccamore.  Et tredje eksempel på reklame på bloggen er mit langvarige samarbejde med blomsterfirmaet bloomon.

Mit landliv indeholder affiliatelinks. De er markeret med betegnelsen reklamelink. Hvis du vil vide mere om, hvad et affiliatelink er og hvilke affiliatepartnere, jeg har, kan du se med her.

Mit landliv har været i konstant vækst i de 3,5 år, den har eksisteret. D. 1/6-20 så tallene sådan ud:

  • Google Analytics de seneste 30 dage: 7.646 unikke besøgende / 29.739 sidevisninger
  • Bloglovin’: 393 følgere
  • Facebook: 1.154 følgere
  • Instagram: 1.964 følgere

Hvis du er interesseret i en form for samarbejde, er du meget velkommen til at sende mig en mail på mitlandliv@mitlandliv.dk.