Samarbejde og reklame

Jeg vil gerne samarbejde, og jeg vil gerne skrive indlæg, der indeholder reklame.

Det giver næsten sig selv, at indlæggene skal handle om noget, der passer ind i Mit landlivs univers. Jeg skal desuden kunne stå inde for produktet, som jeg skriver om. Hvis de to forudsætninger er opfyldt, mener jeg, at et betalt indlæg kan komme både mine læsere, firmaet, som jeg reklamerer for, og mig til gode. Jeg synes det er spændende at skrive betalte indlæg, og jeg gør mig virkelig umage med de billeder jeg tager, og de tekster jeg skriver. Jeg overholder naturligvis alle regler og markerer altid betalte indlæg som reklame og affiliatelinks med betegnelsen reklamelink.

gaver

Her kan du se et eksempel på et indlæg sponsoreret af Unik & Naturlig, som sælger lækre ting i hør til boligen. For nylig har jeg skrevet et blogindlæg og produceret en video for skofirmaet roccamore.  Et tredje eksempel på reklame på bloggen er mit langvarige samarbejde med blomsterfirmaet bloomon.

Mit landliv har været i konstant vækst i de godt 3 år, den har eksisteret. D. 1/4-20 så tallene sådan ud:

  • Google domain authority ifølge Moz.com: 18
  • Google Analytics de seneste 30 dage: 5.425 unikke besøgende / 26.810 sidevisninger
  • Bloglovin’: 355 følgere
  • Facebook: 1.144 følgere
  • Instagram: 1.880 følgere

Hvis du er interesseret i en form for samarbejde, er du meget velkommen til at sende mig en mail på mitlandliv@mitlandliv.dk.