Ofte stillede spørgsmål

Det sker at jeg modtager en email med et spørgsmål. Det er ofte det samme mine søde læsere spørger om, så for nemheds skyld har jeg oprettet denne side med svar på de oftest stillede spørgsmål.

Sp.: Hvilke farver har I brugt til at male væggene i jeres stuer?

Svar: Der er brugt kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living som jeg har et samarbejde med. I stuen med bogreoler har vi brugt en douce lysegrå farve: Antique Cream. I spisestuen er væggene flødefarvede. Malingen hedder Warm Cream. Farven i den lille stue, som vi kalder salonen, er Soft Sand. Jeg har faktisk skrevet et indlæg om vores vægfarver.

Sp.: Hvor stor er jeres grund?

Svar: Grunden er 2 hektar. (Nu har jeg boet på landet så længe at jeg har lært at bruge måleenheden hektar. For jer der ikke er vant til at måle jord i hektar: Vi har 20.000 m2 grund). Ravnegård var indtil vi købte den et aktivt landbrug, og det bærer grunden stadig meget præg af. Her er næsten ingen have, men masser af plads til at man kan køre omkring med en stor traktor. Det præg er vi ligeså langsomt – men forhåbentlig sikkert – ved at ændre. Vi har masser af ideer til hvordan vi kan få en have. I første omgang tæt på hovedhuset, men på sigt gerne på et større område.

Sp.: Hvordan undgår du at grøntsager og georginer bliver ædt af dræbersnegle?

Svar: [Spørgsmålet bliver stillet af jer der har læst om vores have på vores forrige gård, Vadekærgård, hvor vi havde både køkkenhave og georginebed] I køkkenhaven havde vi højbede med sneglekant, og de virker. Der kom aldrig snegle i højbedene. Vi havde også nogle moskusænder der hjalp os med at spise snegle og snegleæg. Vi havde en del dræbersnegle, og der var af og til hullede blade i georginerne, men sneglene fik aldrig overtaget.

Sp.: Har du stadig varer til salg fra dengang du havde webshoppen Drømmegaven?

Svar: Nej. Da, jeg lukkede butikken, solgte jeg det samlede varelager, så der er intet tilbage.

Sp.: Må jeg linke til din blog?

Svar: Ja, det må du meget gerne. Det bliver jeg bare glad for!

Sp.: Hvor mange følgere har din blog?

Svar: Det er ikke et tal jeg kender. Jeg ved hvor mange besøgende bloggen har om dagen, og jeg ved hvor mange sidevisninger der er. Jeg ved også at en del af dem der kikker indenfor, er faste følgere, men jeg ved ikke hvor mange. Du kan se de seneste besøgstal her. Hvis du gerne vil samarbejde med mig og gerne vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig på mitlandliv@mitlandliv.dk.

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet under de enkelte indlæg. Jeg læser og besvarer alle kommentarer. Også til gamle indlæg.

Gem

Gem

Gem