Ofte stillede spørgsmål

Det sker at jeg modtager en email med et spørgsmål. Det er ofte det samme mine søde læsere spørger om, så for nemheds skyld har jeg oprettet denne side med svar på de oftest stillede spørgsmål.

Sp.: Hvilke farver har I brugt til at male væggene i jeres stuer?

Svar: Der er brugt maling fra Flügger. I stuen med bogreoler har vi brugt en mellemgrå farve: Flexi grå, IN-588. I den midterste stue er farven lysegrå. Den hedder Zen have, IN-584. Farven i spisestuen er Cremehvid, IN-503.

spørgsmål

Sp.: Hvor stor er jeres grund?

Svar: Grunden er lige knapt 1,5 hektar, 14.800 m2. De 3000 m2 ligger på den anden side af vejen. Her vokser vild kørvel, og så er der en sø. Det er et smukt stykke jord, men vi bruger det (endnu) ikke aktivt. Omkring huset ligger 12.000 m2. Det er her vi er gået i gang med at skabe en have.

Sp.: Hvordan undgår du at grøntsager og georginer bliver ædt af dræbersnegle?

Svar: I køkkenhaven har vi højbede med sneglekant, og de virker. Der kommer aldrig snegle i højbedene. Vi har også nogle moskusænder der hjælper os med at spise snegle og snegleæg. Vi har en del dræbersnegle, og der er af og til hullede blade i georginerne, men indtil videre har sneglene ikke fået overtaget.

Sp.: Må jeg linke til din blog?

Svar: Ja, det må du meget gerne. Det bliver jeg bare glad for!

Sp.: Har du stadig varer til salg fra dengang du havde webshoppen Drømmegaven?

Svar: Nej. Da, jeg lukkede butikken, solgte jeg det samlede varelager, så der er intet tilbage.

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet under de enkelte indlæg. Jeg læser og besvarer alle kommentarer. Også til gamle indlæg.

Gem

Gem

Gem