Gaver, rabatter og blogstøtte

rabatter


Siden indeholder reklame

Støt bloggen

Hvis du klikker på nedenstående links når du handler disse steder, får jeg en lille procentdel af fortjenesten. Det koster ikke dig noget. Linksene er såkaldte affiliatelinks.

Bøger og magasiner

Arnold Busk

Bo Bedre (du får lysestager fra Lyngby porcelæn + rabat når du tegner abonnement)

Boligmagasinet (du får en skål fra Royal Copenhagen + rabat når du tegner abonnement)

Saxo

Sustain Daily

Til haven

PlanteCenterFyn.dk

Plantetorvet.dk

Zinkbakken.dk

Til hjemmet

bloomon.dk (og her får du også noget ud af det: En vase! Læs mere længere nede på siden)

DUBUY.dk

Magnolia Living

Moodings

Til køkkenet

KitchenOne.dk

Personlig pleje

Matas

Gaver og rabatter

Jeg har løbende mulighed for at give rabatter og gaver til mine læsere. Her er en oversigt over de aktuelle gode tilbud:

Bloomon: Gratis, mundblæst vase

bloomon

Hvis du vil abonnere på bloomons skønne buketter, kan du få en gratis vase med din første buket. Vasen matcher størrelsen på din buket. Den jeg viser på billedet herover, er en størrelse medium. Vaserne er håndlavede, virkelig pæne og rigtigt gode at arrangere blomster i. Hvis du vil have vasen uden beregning, skal du blot bruge promotionkoden Mitlandliv. Du behøver faktisk ikke engang skrive den ind. Når du følger dette link [reklamelink], er koden allerede skrevet ind det rigtige sted i bestillingsprocessen.

Blomsterbergs webshop: Få 10 % på alt i webshoppen

Klik her [reklamelink] og brug gavekoden blomsterberg10 når du kommer til kassen.

Frk. Lundgren: 10 % på alt i webshoppen

Frk. Lundgren lærte jeg at kende da jeg boede i Sydsjælland. Det er en skøn butik med brugskunst og forskellige lækkerier i Præstø. Frk. Lundgren har også en afdeling på internettet. Annemette, som ejer butikken, har givet mig en rabatkode til webshoppen som jeg må dele med mine læsere. Rabatten er på 10 %. Den gælder kun én gang pr. kunde, men man må dele den med ligeså mange man har lyst til. Koden får du her: MITLANDLIV2019. Koden gælder til og med 31. december 2019. Og her er et link til Frk. Lundgren.