Om at undvære et bryggers

bryggers

Indlægget indeholder reklame

Da vi overtog gården, var her både køkken og bryggers. Her var endda en lille entré imellem de to rum. Fra entreen gik der en trappe op til 1. sal. Vi besluttede ret hurtigt at entré og trappe skulle væk. Vi har nemlig både entré og trappe i den anden ende af huset. Efter et stykke tid fik vi den idé også at fjerne væggen mellem køkken og bryggers for – i stedet for to relativt små rum – at få et meget stort køkken.

nyt køkken

Ideen opstod hos mig da jeg gik og legede med tanken om indretning af køkken og bryggers. Jeg elsker pæne ting, også i bryggerset. Og hvis vi skulle indrette begge rum i samme stil, virkede det mere logisk at nøjes med ét, stort rum.

Vi rev væggen ned, og vi fik vores store køkken. Og vi har ikke et øjeblik fortrudt det. Jeg siger jævnligt at det allerbedste vi har gjort i forbindelse med renoveringen, er at vi fik lavet et vindue i køkkenets vestvendte væg hvor der tidligere var bryggers. Nu falder der det skønneste aftenlys ind i vores køkken, og jeg kan ikke blive færdig med at glæde mig over det.

bryggers

Jeg kan heller ikke blive færdig med at glæde mig over alle de skønne SMEGting vi har. Min yndlingsting må være vaskemaskinen. Man kan altså godt blive helt hverdagslykkelig af en babyblå vaskemaskine i retrostil. Jeg kan i hvert fald.

smeg vaskemaskine

Man kan få retrovaskemaskinen i andre farver. Du kan se dem her. (Og den ikke alene ser sød ud, den vasker også godt).

Jeg har i et stykke tid overvejende skrevet om vores blomsterdyrkning, men der sker også andet her på gården. Vi er begyndt at undersøge mulighederne for at renovere badeværelset i stueetagen. Det kommer vi forhåbentlig igang med til efteråret. Og allerede i morgen får vi lavet en vestvendt terrasse. Det bliver skønt at få gulv under havemøblerne. Og endnu en ting på boligfronten: Vi får snart besøg af en journalist og en fotograf der vil lave en boligreportage her fra Ravnegård.

Jeg glæder mig til at fortælle meget mere om det altsammen.

8 meninger om “Om at undvære et bryggers”

 1. Det er sådan et dejligt rum I har. Jeg tror nok, jeg ville savne et regulært bryggers, men smukt er det 🙂
  Og dine smukke kulørte ranunkler må være perfekte som små buketter i de rammer – hvis du da nænner at plukke til dig selv.
  Det bliver vel nok rart at få terrasse inden sommeren for alvor går i gang.
  Kh Lisbeth

  1. Jeg har faktisk ranunkelbuketter i køkkenet 🙂 Jeg er kommet over handlingslammelsen, og nu plukker jeg løs 🙂
   Terrassen er godt på vej netop nu. Tømrerne er allerede nået til trappetrinnet.
   God pinse til jer, Lisbeth!
   Kh Nana

 2. Dere har da fått det så fint! Dine retro ting er så fine og det er jo så moderne å bruke de nå 🙂 Spennende med besøk av en journalist!
  God weekend!

  1. Ja, det er moderne at gå 70 år tilbage i tiden 🙂
   Vi glæder os til besøg af journalist og fotograf. Det er altid sjovt at se sit eget hjem gennem nye øjne.
   Tak, Marit og god weekend til dig!

 3. Hej Nana.
  Dejligt at du er glad for dit store køkkenrum med de fine detaljer. Hvor spændende med boligreportagen og badeværelset.
  Kh og god pinse fra Lis

  1. Hej Lis.
   Ja, det er rart at vi er glade for vores beslutning om at sløjfe bryggerset. Det havde været ærgerligt hvis vi skulle til at sætte væg op igen! Og nu glæder vi os til nyt badeværelse – selv om det stadig kun er på tankestadiet 🙂
   Tak – og god pinse til dig!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.