Om at sælge og købe ting og sager

kludetæpper


Indlægget indeholder reklame

Da vi pakkede ned i forbindelse med flytningen, smed vi meget ud, vi forærede en del ting væk, og vi solgte kassevis af sager på Kirppu.

kirppu
Jeg har ikke længere min Kirppustand, men som det fremgår, solgte jeg for næsten 4.500 kr., og selv om Kirppu skal have 15 %, er det da blevet til en fin indtægt. Og så er vi kommet af med 228 ting vi aldrig brugte.

Mens jeg ryddede op og solgte ud, var jeg sikker på at jeg aldrig skulle købe en eneste ting igen, men sådan er det alligevel ikke gået. Jeg har købt et par kludetæpper til at lægge på vores hvidmalede gulve. De tæpper vi havde, passede slet ikke ind her, og de var i øvrigt snavsede og umulige at gøre rene fordi de var store.

købe kludetæpper
Fra spisestuen kan man gå ud i forhaven. Det er skønt!

Nu er tanken at vi holder os til kludetæpper i klassisk løberfacon. De underbygger den lette, skandinaviske sommerhusstemning vi gerne vil skabe, og de kan vaskes i vaskemaskinen.

kludetæppe
Der er noget svensk sommer (jeg tænker både Bulderby og Carl Larsson) over kludetæppe på hvidmalet trægulv.

Jeg må sige at jeg er glad for vores nye kludetæpper. Og når man sælger 228 ting og køber 2, er der stadig en fornuftig balance i køb-og-salgs- regnskabet …

asta
Nå. Ja. Billedet skulle egentlig have været at tæppet, men det er godt nok svært at fotografere gulvtæpper uden at der kommer en hund i vejen. Her er det Asta.

GemGem

10 meninger om “Om at sælge og købe ting og sager”

 1. Jeg holder også af kludetæpper er så dejlig de kan gå i vaskemaskine og så er de som regle ikke så dyre så kan let skiffets ud. Og hos dig er det da rart når de søde hunde løber ud og ind.
  Syntes det er dejligt man sælge det man ikke bruger og andre får glæde af det.

  1. Det er nemlig rart når man kan skifte tæpper engang imellem. De holder bare ikke så længe når man deler hjem med pelsdyr 🙂

 2. Smukke, lyse tæpper, i et smukt lyst hjem. Det er lige dig kære Nana. Og jeg elsker når der kommer hunde i vejen på billederne 😉
  Ønsker jer en dejlig weekend.

  Knus, Lone

  1. Hej Cornelia.
   Jeg har købt det ene tæppe hos Krusemynte i Hornbæk, og det andet i Gilleleje (jeg husker ikke butikkens navn, men det var også en brugskunstbutik). De er fra samme producent: Skinbjerg.
   Vh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.