Om at nyde det gode

Natten til lørdag vågnede jeg af noget der lignede et Ménièreanfald. Det holdt hurtigt op, men jeg blev mindet om hvor modbydeligt det er at have sådan et anfald, og jeg blev mindet om hvor vigtigt det er at skønne på de gode tider. Så selv om jeg var træt, huskede jeg at nyde at solen skinnede fra en sart babyblå martshimmel.

bloomon.uge11

Og jeg nød at jeg kunne gå i køkkenhaven og ordne en smule. Det blev kun til at rydde op i jordbærbedet. Men lidt har også ret.

jordbærbed

Om eftermiddagen kørte vi til Nordsjælland og besøgte gode venner der for nylig er flyttet ind i et hus som ligger så fint ud til åbne marker. Vi gik tur i den sene eftermiddagssol. Det var godt at besøge dem og at se deres nye sted.

det gode

I nat har været uden svimmelhed. Jeg håber den holder sig væk. Og igen i dag vil jeg huske at sætte pris på alt det gode der fylder mit liv. Må din dag blive fuld af gode ting!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

20 meninger om “Om at nyde det gode”

 1. Hvor har du ret – man skal virkelig huske at skønne på de gode stunder, livet byder på. Jeg håber, at du slipper for mere svimmelhed i denne omgang!

  1. Ja, man bliver vist lidt bedre til at påskønne det gode efter en periode hvor det andet har haft overtaget. Og det er vist ganske menneskeligt … (Er det ikke sådan nissen i Nissen og Spækhøkeren siger til sidst?) 🙂
   Kh Nana

  1. Ja, det er så skrøbeligt, Rita. Og det kan man jo ikke gå og tænke på hele tiden, for så kan man næsten blive helt bange for ikke at få nok ud af de bedre stunder. Men engang imellem er det vist meget godt at have fokus på at påskønne den gode tid 🙂

 2. Du har så meget ret Nana. Det er vigtigt at gøre for ellers bliver det alt for surt. Nogle gange er det bare lidt svært at holde fokus på det gode, synes jeg. Jeg krydser fingre for, at svimmelheden bliver væk. Her er det dårligt vejr og koldt, så jeg bliver inde. Knus herfra

  1. Jamen, engang imellem skal man da også have lov til at være ked af det og vred og den slags, synes jeg 🙂 Her var vejret faktisk fint i formiddags, og vi nåede at gå en lang tur med hundene. Siden har den stået på rengøring, men nu holder jeg fri!
   God eftermiddag til dig, søde Mette!
   Knus

 3. Kronisk sygdom er bestemt ikke let og det kan være svært at forblive optimist når man har det rigtig skidt. Men så meget desto mere nyder man også de små ting, når man har det godt.
  Håber at du ikke får flere anfald i denne omgang, så du kan nyde glæden ved at blive boende i jeres skønne hus og have
  Mange hilsner Vibeke

  1. Ja, man lærer at glædes over bare at have det almindeligt 🙂 Det ved du også noget om. Og nu bliver det forår. Det er altid godt 🙂
   Jeg ønsker dig en god mandag!
   Kh Nana

  1. Ja, og I er garanteret blevet endnu dygtigere til det med roser end i var i forvejen 🙂 Jeg har stadig store planer om at komme og se jeres roser til sommer …
   Kh Nana

 4. Jeg lærer å sette mer pris på de små gledene dess eldre jeg blir. Nå er det de små gledene i hverdagen som betyr aller mest for meg. Nå er jeg hjemme etter en 13 timers arbeidsdag og kjenner meg glad for at den er over og alt gikk fint. Vi har mye å glede oss over om man bare løfter blikket og ser seg rundt. Beste hilsen Ingrid.

  1. Jeg er også blevet bedre til at sætte pris på alle de små glæder i hverdagen. Det er en af fordelene ved at blive ældre 🙂
   God mandag til dig, Ingrid!
   Forårshilsner fra Nana

  1. Jeg tror det er rigtigt hvad Ingrid er inde på: At man bliver bedre til at være taknemmelig med alderen. Det gælder i hvert fald mig 🙂

Tak for din kommentar.