Om at komme af gårde

Gården vi bor på er stor, og der er altid noget at gøre. I perioder er det som om jeg synker ned her på matriklen og slet ikke kan komme hjemmefra. Når jeg endelig kommer afsted og ser andre mennesker og andre steder, er det så godt for mig. I går var jeg – efter i en periode udelukkende at have nulret rundt på gården – i København.

gråbrødre torv
Gråbrødre Torv i den sene eftermiddagssol.

Her fik jeg først te og hjemmebagt banankage hos min søde datter og dernæst mødtes jeg på Gråbrødre Torv med tre gode veninder (dem jeg fortæller om og viser et billede af i dette indlæg).

af gårde
En pæn indgang i Fiolstræde.

Det kom der nogle gode samtaler ud af. Og gode samtaler skal man altså give sig tid til. Jeg må snart af gårde igen.

P.S. Du kan følge Mit landliv og få en mail hver gang jeg udgiver et indlæg. Du skal bare udfylde den formular der ligger nederst på siden (på en stor skærm finder du den også i højre sidebar).

 

12 meninger om “Om at komme af gårde”

 1. Det lyder som en hyggelig tur. Jeg er sikker på, at siger som jeg, efter en dejlig tur til København, at ude er godt, hjemme er bedst. Og det er bedst at bo ‘derude’ og tage et smut til storbyen, frem for at bo i storbyen og nøjes med et smut ‘derud’ i naturen.

  1. Ja, i det daglige er det så godt at have udsigt til en masse grønt og en stor himmel Og så er det da luksus at kunne tage en eftermiddagstur til storbyen som også har sin charme. Jeg lever et privilegeret liv

 2. Sjovt, som man nogle gange har svært ved at tage hjemmefra. Jeg har det også sådan. Når jeg har været inde i byen på arbejde, skal der virkelig noget til at flytte mig igen den dag. Også selvom jeg i teorien har glædet mig til at skulle ud.
  I weekenderne elsker jeg bare at være hjemme, gå i haven, læse, bage, sy, strikke, male – eller bare ingenting i et øjeblik. Det er år og dag siden, jeg har været i København, selvom jeg boede der i årevis og kender mange der. Det virker så fjernt…
  Kh, Karen

  1. Tænk at du har det på samme måde. Det er måske fordi der vitterligt er så meget at tage sig til herude på landet. Og her ER dejligt! Men det er altså også godt at komme lidt hjemmefra engang imellem 🙂
   Kh Nana

  1. Ja, det er jeg enig i. Storby og landliv har forskellige ting at byde på. Jeg elsker at bo på landet, men en tur til byen er der også en god energi i.
   Og, ja, det er bare det allerbedste at se sine voksne børn 🙂

 3. Hvor hyggeligt med sådan en bytur engang imellem. Du har vidst også meget at se til på gården, så det er nok godt at du kan tage tiden til det hele og derefter rigtig nyde at komme ud med børn og veninder.
  Jeg er selv et hjemmemenneske, men nyder også at mødes med veninder på en café en gang imellem.
  Der er så hyggeligt på Gråbrødre torv 🙂

  1. Jeg er bestemt også hjemmemenneske. Engang imellem kan jeg bare pludselig mærke at det er lidt for længe siden jeg har været ude, og så er det rart at komme lidt hjemmefra 🙂
   Ja, Gråbrødre Torv er så fint et sted. Vi sad og talte om hvordan vi kom der som unge. Og stedet holder stadig!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar ses først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.