Om at føle sig værdsat

værdsat

Jeg har før skrevet om, hvor glad jeg er for mine veninder, men gode ting må gerne nævnes ofte, så her kommer endnu et venindetaknemmelighedsindlæg.

værdsat

Forleden var jeg inviteret i byen af en god veninde. Hun gav frokost i Skipperhuset som ligger i Fredensborg, for enden af slotshaven, lige ud til Esrum Sø (som jeg tidligere har vist billeder fra). Der er simpelt hen så bedårende. Søren og jeg er en del gange gået forbi, men jeg har aldrig været inde på restauranten. Det har jeg så været nu, og det var godt.

skipperhuset

Det var sådan en følelse af luksus at blive inviteret ud til frokost på en ellers helt almindelig hverdag. Jeg følte mig simpelt hen så forkælet.

I dagene siden har jeg flere gange tænkt på, hvor meget det betyder, når vi drager omsorg for hinanden, når vi lige gør noget ekstra. Og jeg har tænkt på, at jeg skal huske at gøre det samme for mine veninder. Ja, i det hele taget for de mennesker, der betyder noget for mig. Jeg skal huske at vise, at jeg værdsætter dem, for det er godt at føle sig værdsat.

Måske vil du også læse:

8 meninger om “Om at føle sig værdsat”

 1. Du har så fuldstændig ret Nana.
  Man elsker at være værdsat og accepteret på alle måder og hele vejen rundt.
  Det er fantastisk når mennesker kan få os til at føle disse ting.
  Så skal man nemlig huske at gøre gengæld.

  Smuk søndag
  Charlotte

 2. Åh ja, det er sådan et skønt sted, Nana – beliggenheden er så smuk ud til Esrum Sø. Men det er blevet et lidt dyrt sted, efter der kom nye forpagtere. Vi går ofte tur i området 🙂

  1. Åh, jeg har ikke været der tidligere, så jeg tænkte ikke over at priserne er steget. Jeg ved ikke, hvordan maden var tidligere, men det, vi fik, var virkelig godt 🙂

 3. Venindetid er så dejligt, Nana. Og hvor ser der skønt ud, hvor I var. Jeg har en svaghed for alle steder, der ligger så tæt på havet. Og det er vi nok mange, der har.
  Du gir´ din veninde den største gave, man kan få. Ved at skrive det her indlæg om din glæde og taknemmelighed.
  Vi gir´ alle hinanden på så mange forskellige måder. Vi gir´ af os selv. Og at tage imod kan nogen gange være det sværeste. Men er en stor lykke for den der gir´.

  Stor varme sendes til dig og dine veninder!
  /Fra Laila

 4. Det føles rigtigt godt når man får gjort lidt ekstra for veninden, søsteren, manden eller hvem nu lige… og liges skønt når man selv bliver forkælet.
  Hvor er der smukt ved Esrum sø 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.