Om at bruge sin udsigt

Noget af det fantastiske ved at bo på landet er at her er pænt. Her er marker, folde, enge, heste, køer, træer. Det er bare så pænt at kikke på, alt sammen. Men når man går ud i vores have, får man ikke rigtigt en fornemmelse af at den ligger ude på landet i et smukt landskab. Der er nemlig kun en lille forhave som ligger klemt inde mellem hovedhuset og vejen. Når man sidder i den (og det gør vi ofte), ser man hverken marker, enge, heste eller køer. Kun fra vores 1. sal har vi umiddelbar udsigt over landskabet:

I løbet af den seneste uge har vi besøgt to vennepar som også bor på gårde midt i det smukke nordsjællandske landskab. Hos dem har vi siddet og nydt landskabet mens vi spiste middag i deres have, og vi har talt om at vi godt kunne tænke os at skabe den samme oplevelse her på Ravnegård.

I forgårs havde jeg kameraet med og forevigede udsigten mens vi indtog lækker fisketapas hos det ene sæt gårdejervenner.  Vi sad og så ud over deres folde i aftensolen. Ret fantastisk:

folde

Mellem deres hus og foldene har de en park med græs og træer. På billedet herunder leger Søren med hunden Nala på den store græsplæne.

park

Her er Nala tæt på. Er hun ikke sød?

labrador

Der er ikke spor i vejen med vores egen udsigt. Den ligger bare omme bag en masse bygninger og slet ikke i forbindelse med haven. Det skal vi have gjort noget ved. Vi kan jo ikke flytte udsigten, men vi kan fjerne en bygning, og vi kan udvide haven. Og det har vi planer om at gøre. Det skal jeg fortælle meget mere om i den næste tid.

udsigt

Vi glæder os til at komme i tættere kontakt med vores udsigt.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

12 meninger om “Om at bruge sin udsigt”

  1. Ja, Nala har sådan et rigtigt sødt hundeblik 🙂
   Dine seneste to kommentarer er røget i mit spamfilter, Maria. Det er jeg ked af! Jeg har af-spammet dem nu og håber at du får lov til at lægge kommentarer igen uden at de ryger i filteret!
   Fortsat god ferie til jer!
   Knus fra Nana

 1. Ja, udsigt til det omkringliggende landskab er vigtigt. Da vi købte vores gård måtte vi også vælte en lade og fjerne en mødding og en masse beton for at få udsigt til marker og vand.

 2. Det var et indlæg som ramte mig.Her har vi udsigt i massevis og nyder den også hver dag, for udsigten er som et maleri, blot med den forskel at her bliver det et nyt billed hver gang man ser på det. Vi har Limfjorden på den ene side af bygningerne(laden) skal der nogenside bygges et nyt stuehus her skal den om på den side, Vi bor på en bakke så vi har kæmpe udsigt og jeg elsker det. lykke til med jeres projekt,det bliver spændende. Knus Leila

  1. Åh, det lyder skønt, Leila! Helt så meget udsigt har vi ikke, men vi har nogle super fine kik ud over marker og enge. Og de kik skal vi have bedre adgang til 🙂
   God weekend!
   Knus

 3. Det er dejligt at have planer man gerne vil have lavet og må da også være dejligt når der er mulig at se ud over naturen. Selv bor jeg ved en park og nyder at følge med hvordan det skifter hele tiden . Ha en rar weekend.

  1. Jeg er vokset op med en park som nabo, og jeg tror at det har givet mig en trang til at se på noget grønt omkring mit hus. En park er altid dejlig at kikke på 🙂
   Tak, Jonna, og i lige måde!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.