Om at blogge #7. Hvad skal bloggen handle om?

Skal bloggen handle om én eller flere ting?

Når jeg læser gode råd om at blogge, støder jeg altid på rådet om at skrive med fokus på et enkelt emne. Den oprindelige blog, webloggen, dagbogen på internettet er død. Det er det, jeg læser. Men min blog er altså ikke desto mindre sådan en gammeldags, virtuel dagbog. Jeg skriver om lidt af hvert, og jeg skriver grundlæggende om min egen hverdag.

hvad skal bloggen handle om

Det bliver næppe anderledes, for det er det jeg kan. Jeg er ikke tilstrækkeligt ekspert på ét område til kun at skrive om det. Og jeg tror egentlig også jeg ville kede mig.

Unikke besøgende og sidevisninger

Dagbogsformen har en sideeffekt som jeg ikke er så vild med. Jeg har ikke så mange unikke besøgende som jeg ville have hvis jeg beskæftigede mig med mere googlede emner. Hvis jeg havde en madblog med opskrifter eller en blog udelukkende om at dyrke køkkenhave, ville jeg have større chance for at nye læsere fandt mig via søgemaskiner.

Til gengæld har jeg relativt mange sidevisninger – her i oktober 5,5 pr. besøg – og det er jeg så glad for. Det må jo betyde at mine besøgende mener det er værd at blive hængende.

hunde

Hvad synes du bloggen skal handle om?

Selv om det – i hvert fald indtil videre – ligger fast at jeg skriver om lidt af hvert fra min hverdag, vil jeg meget gerne vide hvad du helst vil læse om her hos mig. Ingrid Tunheim spurgte forleden sine læsere, og det inspirerer mig til også at spørge. Jeg vil meget gerne skrive lidt flere indlæg om det ene eller det andet hvis jeg fornemmer at mine læsere efterspørger det.

strand

Lidt statistik

De hyppigst læste indlæg siden jeg udgav Om at blogge #6, er Køkkenhaven i august. Del 1 og Georginebedet i august. De to nævnte indlæg er kommet vidt omkring på Facebook, og jeg tror det forklarer at de kommer ind som de mest læste. Dernæst følger Blommer i overflod. Et luksusproblem, Mit landliv i Ud & Se – og på femtepladsen: Ménières sygdom. Svimmelhedsanfald og behandling. Det kan jeg ikke se noget mønster i, men det stemmer selvfølgelig meget godt overens med at der ikke rigtigt er noget mønster i mit indhold.

oktoberstrand

I oktober i år er det første gang jeg kan sammenligne mine besøgstal med samme måned året før. Det er fordoblet. Det er ikke så dårligt, og jeg er glad for hver eneste ny læser – og for hver eneste læser der kommer igen. Tak for at du læser med i dag!

westie

Et yndlingsemne

Billederne i dette indlæg er fra en tur på stranden i dag. Glade hunde på stranden er og bliver et af mine yndlingsmotiver, ligesom hundene er et yndlingsemne. Men, som skrevet, jeg vil meget gerne høre hvad du allerhelst vil læse om her hos Mit landliv.

hvad skal bloggen handle om

P.S.: Jeg får for tiden en del nye følgere via email, men jeg har sagtens plads til mange flere. Du er meget velkommen. Du skal blot udfylde formularen i høre sidebar/nederst på siden.

44 meninger om “Om at blogge #7. Hvad skal bloggen handle om?”

 1. At læse om dine dejlige, smukke hunde bringer altid smil hos mig, men det gør dine andre indlæg også. Jeg nyder, at du skriver lidt om alting – jeg har nydt dine haveindlæg, selvom jeg ikke er havemenneske, og jeg er kattedame, men dine hunde er jeg alligevel vild med <3

  Jeg ønsker, du bliver ved med at skrive, som du allerede gør <3

 2. Kære Nana. Jeg vil gerne læse om dine dyr! Det er så hyggeligt. Og så vil jeg læse om: Din citronkage, hud, julehygge, julespat, noget om at sove, noget om at vågne, Knausgaard, samtaler, lyskæder, venskaber og meget mere:)
  Knus fra
  Helle

  1. Kære Helle.
   Uha, det var en lang liste … men jeg skal forsøge at skrive om alle de ting du foreslår 🙂 Lige da jeg så dine ideer, tænkte jeg at Knausgaard var den sværeste, men jeg ved faktisk allerede hvad jeg vil skrive om (noget om indkøbskurve). Tak for din søde kommentar!
   Knus fra Nana

 3. Det er bestemt værd at blive hængende. Du har en rigtig hyggelig og alsidig blog, som jeg meget gerne følger.

 4. Jeg synes, det er fint, at du skriver om din hverdag, det gør jeg også og jeg har mange sidevisninger, måske er det mere på grund af mine mange billeder, det er ikke til at sige, men det er hyggeligt at blogge, man får god kontakt med andre bloggere.
  Kh Lisbeth

 5. Jag gillar din blogg precis som den är, gillar att läsa om dina hundar, buketter, trädgård, vad du gör, ja allt:)
  Jag kände själv att när vi flyttade från huset och alla mina inlägg om trädgård inte längre var möjliga, gick statistiken ner. Och det förstår jag. En ren trädgårdsmänniska vill troligtvis inte läsa om “dagens outfit”. Men jag är så glad och tacksam över att många ändå kikar in och läser för att de gillar hur jag skriver och gillar min blogg.
  Och det är så jag känner när jag kikar in hos dig, jag vill liksom veta vad du gör, för jag tycker du verkar vara en så mysig och gullig person:).
  Fortsätt som du gör:)
  Kram Maria

  1. Tak, Maria! Jeg sidder og får lidt røde kinder 🙂
   Jeg tror faktisk jeg fandt din blog fordi du skrev om have, men jeg overvejede slet ikke at holde op med at følge dig da I solgte huset. Jeg syntes bare det var spændende at følge jeres skift.
   Jeg kan godt lide stemningen på din blog, og det at vi får lov til at følge med i dit liv – have eller ej 🙂
   Knus fra Nana

 6. Kender godt det evige tilbagevendende spørgsmål som blogger! At en anden stiller spørgsmålet giver anledning til reflektion. Jeg fandt dig via Bloglovin. Her skal der jo kun EN god artikel/overskrift til at lokke os ind på bloggen i første omgang :0) Det der får mig til at blive hængende som læser, er en blanding af om jeg kan finde inspiration til hverdagen og om jeg kan mærke bloggerens personlighed… og jeg tror ikke at jeg er alene. Ved at skrive om din hverdag opfylder du begge dele – her er hyggeligt 🙂 Du ligger måske ikke høj på søgemaskinerne, men du rammer, efter min ydmyge mening, bredt og skaber variation 🙂
  …så kan jeg jo nu passende spørge mig selv om jeg selv opfylder de samme kriterier på min blog ;0)

  1. Hej Pia.
   Tak for din kommentar – og for de pæne ord om min blog!
   Jeg må med skam melde at jeg ikke rigtigt kender din blog, men det vil jeg råde bod på 🙂 “Gummistøvler, grydelapper og garnnøgler” lyder i hvert fald godt – og ret fokuseret 🙂
   Jeg kikker snart ind for alvor ovre hos dig!

 7. Hei Nana
  Jeg synes din blogg er så hyggelig akkurat fordi den handler om deg og ditt liv. Du presenterer det på en fin, reflektert og positiv måte og gjør at jeg har lyst å se hva du driver på med og få litt inspirasjon. Jeg liker også at du er en godt voksen kvinne. Jeg liker også at innleggene ikke er for lange med altfor mye tekst. De alle fleste blogger jeg finner i Norge er skrevet av unge jenter og vi er ikke på samme kanal.

  At dagbokbloggen er død i sin opprinnelige forstand, tror jeg på. Nyhetens interesse er over. De aller fleste som jeg blogget sammen med i 2010 har lagt ned for lengst, kun en liten håndfull holder på fortsatt. Å få leserne til å komme på besøk igjen og igjen er ikke enkelt.

  Hos meg svarte de fleste at de liker bloggen som den er med litt av alt, så da kommer jeg til å fortsette med det. Jeg håper på at flere finner veien til meg og har lyst å ta del i mitt hverdagsliv. Som deg så er det det jeg kan.

  Lykke til videre.

  Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Hej Ingrid.
   Tak for din kommentar og for de mange pæne ord om min blog! Jeg er virkelig glad for at høre at du sætter pris på den relativt korte tekst! Det gør jeg også selv, men netop manglen på tekst er vist med til at gøre bloggen u-google-venlig. Jeg holder dog fast i min stil, for det allervigtigste må være at lave blogindlæg som føles rigtige for én selv.
   Jeg er så glad for at du stadig blogger! Jeg har jo ikke kendt dig siden 2010, men kun siden 2016, og jeg er klar til mange års blogvenindeskab med dig 🙂
   Tak for inspirationen til at stille spørgsmålet: Hvad skal bloggen handle om?
   Knus fra Nana

 8. Jeg kan lide din blog fordi den er rolig, personlig og reklamefri. Jeg elsker æstetikken i den, du har så fine billeder.

  Jeg vil gerne læse om dit liv på landet, for jeg bor selv i landzone og slås med dræbersnegle og rosenspisende rådyr. Så jeg holder meget af dine haveindlæg og vil gerne se mere, gerne også hvad du laver om vinteren, hvilke planer du har, frø du har købt osv.

  Jeg vil også gerne læse om dit lokalområde og omegn, hvor min svigerfamilie bor. Det er altid godt at lade sig inspirere.

  1. Tusind tak for din kommentar, Rikke! Jeg smiler lidt når du skriver “rolig” om min blog, for ro er ellers ikke noget der kendetegner mig så meget, men jeg er utroligt glad for at du synes at bloggen har et roligt udtryk, for det holder jeg selv meget af hos andre blogs.
   Jeg skal huske engang imellem at skrive om efterårs- og vinterhaven. Og, åh, de dræbersnegle! Vi har haft langt flere i år, end vi havde sidste år.
   Jeg vil også huske at holde fast i at skrive om lokalområdet. Her er så smukt, og her er faktisk meget at skrive om.
   Tak for dine input!

 9. Jeg kan lide din blog som den er – jeg startede med at følge dig fordi du skrev en del om haven og så blev det til drømmegaven og siden har jeg fulgt med i de forskellige indlæg fra din hverdag – og ved du hvad: Det er bare så dejligt at læse og nyde dine billeder og roen i det hele.
  Tak.

  1. Tak, søde Ulla! Det er mig der takker – både for din kommentar og for at du vil følge med her hos mig! Vi har jo snart kendt hinanden længe her i bloggenes verden, og jeg følger med glæde din blog 🙂

 10. Kære Nana
  Jeg har med stor glæde og til stor inspiration, fulgt dine blogs over tid. Det er netop din hverdag, dine overvejelser og store åbenhed, der gang på gang får mig til at kigge forbi din blog.
  Mvh Anette Jensen

  1. Kære Anette.
   Tusind tak for din søde kommentar! Jeg er glad for at du bruger ordet “åbenhed” om min blog, for jeg forsøger virkelig at være åben – uden at blive privat. Tak fordi du har fulgt mine blogs – og for at du stadig følger med her på Mit landliv.
   Mange hilsner fra Nana

 11. Jeg tror bestemt det vigtigste er at man har sit hjerte med i det man skriver.
  Man kan næsten skrive om hvad man vil bare det er oprigtigt.
  Så gør du det skal du nok få masser af læsere.
  Det med følgere i DK er ret svært. Vores årgang og målgruppe ved ikke altid helt hvordan man gør.
  Men jeg tror det kommer og bliver bedre.

  God dag
  Charlotte

  1. Ja, uden hjerte holder det op med at være sjovt. I hvert fald for den der skriver, og sikkert også for den der læser.
   Vi må sende vores målgruppe på kursus 🙂
   Tak, Charlotte – og i lige måde!

 12. Jeg synes du skal fortsætte som du gør. Det bliver lidt kedeligt hvis det kun skal handle om eén ting. Især indlæg med jeres dyr er jeg vild med. Men er jo også totalt dyrefan ;0)
  Tak for dine skønne indlæg.

  Knus Lone

  1. Jeg er jo også totalt dyrefan, så dyreindlæggene skal nok komme i en lind strøm 🙂 Og jeg vil helt sikkert blive ved med at skrive om lidt af hvert, for det er det jeg kan finde ud af, men det er nu rart med feedback og inspiration af og til, så tak for den!
   God onsdag til dig, Lone!
   Knus

 13. Forskelden mellem en blog med ét emne og en blog der handler om et større emnefelt er for mig først og fremmest at den bredere blog skal være meget mere personlig hvis man som læser skal engagerer sig i den. Det er din jo netop og det er derfor den er så dejlig at besøge. Bloggen med kun ét emne er ofte langt mere upersonlig og læserne er mindre engangerede i mennesket bag. De kommer forbi for at få opskrifter, lære noget om haven, finde nye modetrends eller hvad det nu er og kun sjældent fordi de er intresserede i at høre ret meget om mennesket bag bloggen.

  Jeg er faktisk ikke spor enig i at metoden med kun ét emne er bedre hvis man gerne vil gøre blogging til en levevej.

  For det første mener jeg sagtens at man kan opbygge en blog med lige så mange (og måske flere) besøg når man blogger personligt. Javist det kan tage længere tid, fordi man ikke får så mange af de hurtige google besøg, men det er meget mere værdifulde besøgende som man får et forhold til og som også er flinkere til at dele ens indlæg på facebook og så videre. Jeg ved det fordi jeg jo selv tidligere har skrevet en meget mere personlig blog med masser af forskellige familieemner blandet med helt personlige tanker. (Den blog har iøvrigt fortsat LANGT flere besøg end min nye blog selvom jeg stort set ikke har skrevet på den i årevis. Og ja der er mange google besøg, men der kommer fortsat også masser af mennesker og læser mine indlæg om forældreskabet fordi de har fået dem anbefalet).

  For det andet og nok så vigtige så tror jeg at sponsorer foretrækker den bredere blog. Dels fordi din personlige holdning betyder mere for dine læsere og dels fordi der er et misforhold mellem de emner som googles og de emner som sponsore gerne vil have omtalt. Du kan jo her tillade dig at omtale næsten hvad som helst hvis du har lyst. Det kunne du ikke på samme måde hvis du kun skrev om haven. På Badut havde jeg en strikt reklamepolitik som stod tydeligt at læse ved min email adresse. Alligevel fik jeg tonsvis af tilbud om at reklamerer for alt muligt. Nu har jeg aldrig haft lyst til at blande billeder af mine børn med reklamer så jeg har aldrig sagt ja, men min gæt er at der kunne have været en fin indtægt der selvom det var en bred og personlig blog.

  Så konklusionen er at dit projekt er helt rigtigt, ikke mindst fordi det er det der føles rigtigt for DIG. Man kan ikke lave noget så tidskrævende som en blog uden at brænde for det.

  Kram

  1. Tak for din lange, eftertænksomme kommentar, Marina!
   Flere af dine pointer havde jeg ikke selv tænkt på, og det er godt at blive opmærksom på flere sider af sagen.
   Jeg lærte først dig/din blog at kende da du åbnede Marinas mad, og jeg synes det er super interessant at høre om dine erfaringer som jo stammer fra to ret forskellige blogs. De er begge gode på hver deres måde – og det er nok blandt andet fordi du har dig selv med og brænder for det du skriver. Og så fordi du skriver fængende og tager nogle gode billeder og laver god mad og …
   Knus

 14. Jeg holder rigtig meget af din blog, som den er. Hvor du skriver om det, der nu lige har optaget dig den dag. Og med temaet ‘Livet på landet’ – det samme tema, som jeg også har som grundtema, kan man komme meget langt omkring i emnerne.

  På min blog er det sådan, at nogle bedst kan lide indlæg om dyrene, nogle elsker dem om landskabet og andre kommer kun for at finde ud af, hvordan de kan stege en svineskank (den opskrift er nu vist omkring 100.000 gange – lidt vildt 🙂 ). Andre læser aldrig, hvis der er opskrifter, og nogle læser kun haveindlæggene. Der er noget for mange interesser, og så kan læserne jo plukke lidt i det.

  Min blog vokser stille og roligt år for år, og i statistikken kan jeg se, at jeg hver måned har flere views end i samme måned året før. Derfor vil jeg altid lytte til forslag (som når min kollega kommer og fortæller, at hans mor savner billeder af Puma), men jeg vil stadig skrive om det, der optager mig – og som jeg tror, andre vil kunne lide at høre om. Positive ting mestendels – ulykker og brok er der nok af i verden. Derfor kommer der heller aldrig et indlæg om mit tøj, hår, cremer eller udseende i det hele taget – vil ikke skræmme sarte sjæle 🙂

  Men bliv ved med at skrive, som du gør. En dejlig blanding af have, dyr, tanker, indkøb til huset og så videre. Det er så hyggeligt, og det viser det skønne menneske, du er. For når alt kommer til alt, er det personligheden bag bloggen, der gør den succesrig – om den så er bredt favnende eller meget nørdet.

  Knus og kh, Karen

  1. Tak for din søde, eftertænksomme kommentar, Karen!
   Jeg kan lide alle dine indlæg – men det er da egentlig rigtigt at vi gerne vil have flere billeder af Puma
   Jeg er helt på linje med dig når det gælder ulykker og brok. Den slags skal der ikke være for meget af på bloggen. Det er så rart at have et rum med positive vibrationer!
   Tak fordi du vil udveksle blogideer og -erfaringer. Både her og andre steder hvor vi mødes!
   Knus fra Nana

 15. Jeg synes at det er hyggeligt at følge dig her, Nana. Du skriver godt og varierer emnerne så jeg holder ved og meget gerne kommer ind og læser med.
  Jeg har mange tanker omkring det at blogge med henblik på at tjene på det, og jeg synes at Marina skriver meget interessant om sine egne erfaringer. Sjovt nok fulgte jeg Marina da hun bloggede om livet med familien, men følger ikke med i madbloggen;) Det nok fordi jeg fortrinsvis læser haveblogs-haha. Heldigvis er havetemaet så bredt at det efter min mening aldrig bliver kedeligt:-)
  Jeg kunne tænke mig at du igen tog småfilmene op, selvom det ikke decideret er blogindlæg, så var det bare hyggeligt at høre om dine planer derude på landet.

  1. Det er dejligt at du er her, Lisbeth!
   Ja, Marina, har gjort sig nogle interessante erfaringer, og det er så rart at hun deler ud af dem!
   Jeg gik død i filmene fordi de ikke blev teknisk gode, og fordi jeg simpelt hen ikke kunne finde ud af at redigere dem. Men jeg MÅ da kunne lære det! Tak for at skubbe lidt til min filmkarriere 😉 Jeg vil arbejde på det med redigeringen og forhåbentlig vende tilbage 🙂
   Og, ja, havetemaet er stort, og det er aldrig kedeligt at besøge din blog!

 16. Jeg syntes det dejligt at læse lidt af hver hos dig . Det er det sidste jeg gør hver aften inden jeg sover . Tak for nogle hyggelige indlæg. Anita

 17. Jeg stødte tilfældig på din blog i sommers. Og det var især have indlæg, og generelt dine billeder der fangede. Din blog gør mig glad, synes det er hyggeligt at følge den. Er inde hver dag og tjekke om der er kommet nyt. Og så drømmer jeg mig tit ud på landet. Har selv startet en blog i sommers og synes det kan være en svær balance med hvor personlig oplæggene skal være. Og også hvad der fanger læserne. Min blog hedder thylykke og handler også om alt muligt forskelligt jeg lige får lyst til at dele, og gør mig glad lige den dag.
  Jeg synes din blog er super og intetessant, og fortsat skal indeholde mange emner

  1. Tak for din kommentar, Pernille! Det er så rart med en tilbagemelding! Jeg kender ikke din blog, men jeg vil straks finde den 🙂 Og jeg skal nok blive ved med at skrive om lidt af hvert!

 18. Kære Nana – det spørgsmål måtte jeg lige tygge over, og i mellemtiden er der så mange andre, der har skrevet gode og kloge ord. Bl.a. Marina har fat i noget generelt.
  Man kan jo blogge af mange grunde, og hvis man vil være professionel og tjene penge på klik, annoncer, sponsorater mm., så kan jeg godt se, at mange klik er vigtige. Ellers er det ikke så vigtigt, synes jeg. At få fat i lige de læsere, der deler ens fokus/fokusser, og som læser og kommenterer, er for mig et meget vigtigt kvalitetskrav. Sådan noget i retning af: få, men gode venner. Det har i hvert fald været mit eget mål som ny blogger. Men selvfølgelig er det skønt, når nogen kan lide det, man skriver og abonnerer og deler med andre. Det gør mig glad og ikke mindst den dialog, man kan få med søde og vidende mennesker.
  Jeg kan lide din blog, fordi den er smuk – ja det lyder måske dumt, men sådan noget glæder mig også. Du skriver godt og tager gode billeder. Men det var emnerne, du spørger til: Bare bliv ved. Sådan en lille hverdagsskitse om et eller andet, du har bemærket i løbet af dagen. Du bemærker nemlig gode ting. Jeg vil ikke bede dig om at kigge mere efter en ting end en anden. Det er dig, der ved, hvad der gjorde indtryk. Om det er dagligt eller nogle gange om ugen er ikke afgørende. Resultatet af dine indlæg er, at du efterlader en rar og fin stemning her hos mig – som hvide molsgardiner i let sommervind.
  Bliv ved, og skriv om det DU ser. Jeg glæder mig til dit næste skriv 🙂
  Kærlig hilsen Lisbeth

  1. Kære Lisbeth.
   Du har ret i at dialogen med læseren er vigtig. Når jeg har skrevet et indlæg som dette, og så mange giver sig tid til at svare både sødt og klogt, bliver jeg helt ydmyg og meget glad!
   Jeg synes bestemt ikke det er dumt at kunne lide noget man finder smukt. Og jeg er meget smigret over at du synes min blog er smuk. At mine indlæg kan efterlade en stemning som molsgardiner i let sommervind er en af de smukkeste komplimenter jeg nogensinde har fået. Tak!
   Kærlig hilsen Nana

 19. Jeg læser mange blogs om mange emmer syntes det er hyggeligt, ja fordi de fortæller noget om livet som det er for os alle. Jeg er ikke så ung mere men syntes jeg også gemen den verden får ider til at kan gøre tingene på andre måde.
  Der er tit en opskrift på mad jeg så må prøve eller om smukke blomster der er sat sammen af det er i folks haver jeg syntes om.
  Din blog har jeg ikke kendt så længe men holder af at læse den syntes du fortæller godt om hvordan det er blevet for dig og din verden, dine søde hunde og dejlig have. Du tager gode billeder så vil glæde mig til at følge med frem over.

  1. Hej Jonna.
   Tak for din kommentar! Dejligt at høre at du finder inspiration i blogland. Det gør jeg også selv 🙂 Jeg er også glad for at du føler dig hjemme her hos mig hvor jeg nok skal blive ved med at skrive om landliv, hunde og have 🙂
   God weekend!

 20. Hej Nana
  Du er en af de bloggere jeg vender fast tilbage til. Din blog er hyggelig og vedkommende og det føles som at få en lille bid af at bo på landet, når jeg læser med hos dig.
  I mine øjne skal du bare fortsætte med det du gør, for det bliver aldrig kedeligt og du kommer rundt om mange ting.

  Rigtig god weekend!
  Knus Vibeke

  1. Hej Vibeke.
   Jeg er så glad for at du vender tilbage, og jeg er glad for dine mange, søde kommentarer! Dejligt at jeg kan dele lidt ud af landlivet til jer byboere 🙂
   Tak, og dejlig weekend til dig!
   Knus

 21. Søde Nana. Du skal bare fortsætte ud af denne her skønne vej.. Du skriver om, hvad du er optaget af i dagligdagen, meget alsidigt… Vi andre oplever jo også alle dagene forskelligt, og det ville da blive kedeligt, hvis vi læste og så billeder, der bare kører i ring. Synes det er en spændende blog, du laver til os. Jeg holder meget af boligen og haven ooog hundene
  Du skriver så fantastisk godt, jeg tror du kan lide det . Jeg bliver her, så længe du skriver og viser flotte billeder. Rigtig dejlig weekend til dig og dine. Knus Carina

  1. Tusind tak, Carina! Jeg skal nok fortsætte med mine hverdagsberetninger 🙂 Jeg er så glad for at du vil læse med – og for dine søde kommentarer!
   Tak! Og rigtigt godt weekend til dig og dine!
   Knus

 22. Kære Nana. Din blog er den god gang blandet landhandel, altså på den gode måde. Synes det var så sjovt og hyggeligt med dit indlæg om Lyngby hovedgade. Ganske anderledes. Tiltrækkes mest af indlæg om hus og have samt selvfølgelig jul ( er en rigtig juletosse ), meeeen kigger mere og mere på lidt andre indlæg som dine. Man kan jo blive inspireret til at handle eller tænke anderledes end “plejer”. Er også imponerer over det store arbejde i bloggere udretter, så jeg øver mig i at blive bedre til lige at lægge en lille kommentar. I starten troede jeg, at det var forbeholdt andre bloggere.
  Rigtig dejlig weekend.

  Knus Susanne Josephine

  1. Kære Susanne Josephine.
   Jeg er glad for at du vil læse med her hos mig!
   Tak for din kommentar! (Nej, kommentarfeltet er absolut ikke forbeholdt bloggere 🙂 )
   Sjovt at du har lagt mærke til mit indlæg om Lyngby Hovedgade. Jeg vil huske at tage kameraet med – og op af tasken – lidt oftere når jeg er “i byen”.
   Tak! Og rigtigt god weekend til dig!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.