Om at blogge #4. Andre bloggere – konkurrenter eller kolleger?

Konkurrenter eller kolleger?

Venner og bekendte, der ikke selv blogger, spørger af og til om jeg oplever at have konkurrenter i andre bloggere. Det gør jeg overhovedet ikke. Jeg har aldrig tænkt om en anden blog at den konkurrerer med min blog. Jeg har til gengæld ofte tænkt på andre bloggere som en slags kolleger.

bloggere

Jeg er i kontakt med mange bloggere som altid er loyale, lægger kommentarer hos mig og af og til linker til min blog. Jeg forsøger selv at behandle mine medbloggere godt og loyalt. På den måde føler jeg mig som en del af et fællesskab, og det er min klare fornemmelse at der er plads til os alle. Jeg har dog aldrig deltaget i et konkret samarbejde. Før nu.

Samarbejde og netværk

For nylig fik jeg en mail fra Malin med bloggen Aargang 73. Hun spurgte om jeg ville være med i en slags bloggernetværk. Og det ville jeg da bare så gerne. Netværket skal dels give os mulighed for at dele bloggerefaringer, dels danne grundlag for et egentligt samarbejde. Foruden Aargang 73 og Mit landliv består gruppen af Fifty Fabolous, en blog jeg slet ikke kendte i forvejen og Dalsgaard i Skiveholme som jeg har kendt og værdsat længe.

japansk kvæde

Vi er kvinder, vi blogger alle om livet, om lidt af hvert og af og til om haven. Bortset fra det er vores blogs, så vidt jeg kan se, meget forskellige. Jeg tænker at både fællestræk og forskelle vil være kvaliteter i samarbejdet.

kvædeblomster

Stafetindlæg

I første omgang vil vi forsøge os med nogle stafetindlæg hvor vi skiftes til at skrive om samme emne på en bestemt ugedag. Første indlæg i stafetserien er planlagt til at udkomme fredag d. 5. maj. Det bliver Karen fra Dalsgaard i Skiveholme der kommer til at stå for det. Mere vil jeg ikke afsløre lige nu, men jeg glæder mig til vi kommer i gang. Det er dejligt at have fået kolleger.

blogkolleger

Hvordan får bloggen flere læsere?

Når man blogger, vil man gerne have læsere. Og de fleste bloggere vil vist også gerne have mange læsere. Det vil jeg i hvert fald gerne. Jeg synes at jeg hurtigt har fået relativt mange læsere på denne blog, og det er jeg bare så glad for. Læserne kommer mange steder fra, og en stor del af dem kommer fra andre blogs. Jeg er taknemmelig for hver eneste gang en anden blogger sender en læser videre til mig.

japansk kvæde i knop

Lidt statistik

Jeg har set på den seneste måneds trafik på min blog, og herunder har jeg opstillet en liste over de 10 steder der har bragt mig mest trafik:

Tak til Henriette, Ingrid, Miri, Karsten, Susan og Aase for at skaffe mig læsere. Og tak til alle jer andre bloggere der gør det samme. Jeg talte i alt 38 bloggere der har hjulpet læserne videre til Mit landliv. Og tak til dig der læser dette. Du ER en læser. Det er dig der tæller.

japansk kvæde i april

Det er ved at være tradition at jeg nævner hvilke indlæg der har været de mest læste i bloggens levetid. Og det er også ved at være en tradition at indlægget om at vi satte gården til salg løber med førstepladsen skarpt forfulgt af indlægget om at vi tog den af markedet igen. Jeg venter spændt på om jeg kan nævne nogle andre indlæg næste gang.

kvædeblomster og blaa himmel

Billederne i dette indlæg er af en japansk kvæde som står i vores have, og som blomstrer helt overdådigt i disse uger.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

53 meninger om “Om at blogge #4. Andre bloggere – konkurrenter eller kolleger?”

 1. Spændende med et samarbejde – det vil jeg glæde mig til at følge. Tak for dit link til min blog, det bliver sjovt at se, om det kan ses hos mig? Du har i al fald hjulpet mig til at få mange flere læsere, da du engang fortalte, at du fik rigtig mange læsere via facebook – den tog jeg til mig, og siden er der sket rigtig meget på det felt – så tak for det tip! Jeg har heller aldrig tænkt på andre bloggere som konkurrenter, men kun som medbloggere, inspiratorer og en form for partnere.

  1. Hvor dejligt at jeg har givet et tip du kunne bruge! Og tak fordi du har mig på din blogrulle. Jeg må med skam melde at jeg aldrig har fundet ud af at lave en, men pludselig en dag … 🙂

 2. Spænende med samarbejde.
  Når du nævner de mest populære indlæg bliver de jo læst igen, og forbliver populære
  Med hensyn til andre blogger så ser jeg det også mest som om vi er kollegaer, skriver på det samme store blad eller noget i den stil. Savner faktisk flere der skriver om ligne emne som mig, og måske ville samarbejde, evt bare med gæste indlæg hos hinanden.

   1. Hi-hi, ja, det kan være jeg har gang i en god cirkel for de to mest læste indlæg. Jeg nævnte nu engang også det mindst læste, og det var der ingen der klikkede på (de troede måske det var virkelig dårligt ;-)). Ja, gæsteindlæg tror jeg også kan være en fin idé.

    1. Hvis du har noget med hunde kunne det tænkes jeg gerne ville invitere dig
     ja folk klikker måske ikke på mindst læste, du kunne smide nogle “samme tid sidste år” indlæg ud

  1. Ja, vi holder heldigvis sammen 🙂 Og noget jeg holder meget af er at vi skandinaver “taler sammen” fuldstændig uden skelen til at vores sprog og kultur er en smule forskellige. Det er meget berigende, synes jeg.

 3. Spændende samarbejde I skal igang med. Det er sjovt med fælles emner. Engang var vi mange havebloggere som blev enige om at skrive og vise et glimt fra et sted i haven som vi var knap så glade for og det kom der mange konstruktive forslag ud af.
  Jeg blogger for netværkets skyld og hopper fra hvis jeg mærker en form for konkurrence. Jeg ville nok stoppe, hvis jeg aldrig fik respons i form af kommentarer og jeg bliver virkelig glad når en ny person har fundet min blog eller sender en mail med spørgsmål om et eller andet.
  Mit mest læste indlæg er et om hvordan mit spejlbassin er lavet. Før jeg lukkede for anonyme kommentarer var et indlæg om Haven i Hune det der fik flest spamkommentarer med underlige tilbud fra udlandet. Det er stadig meget besøgt, men det ville være rart hvis det var fordi folk gerne ville læse det:-)
  Ha det godt!

  1. Ja, jeg tror det var inden min tid at I viste billeder af det mindre skønne, men det var en sjov ide!
   Man blive nemlig så glad når nogen kan bruge ens blog til et eller andet. Dit spejlbassin er smukt, så jeg forstår godt det tiltrækker besøgende 🙂

 4. Tillykke med jeres nye samarbejde. Det glæder jeg mig til at høre og læse meget mere om :-). Nu er jeg godt nok ny blogger, men jeg har da læst med i et godt stykke før og jeg har aldrig opfattet nogen som helst konkurrence her i haveblogverdenen. Derimod altid en venlig og hjælpsom tone, som jeg sætter stor pris på. Jeg har ikke brugt min facebookprofil til at gøre opmærksom på min blog, men det kan da være at jeg skal overveje det :-). God aften til dig. Kh Mette

  1. Jeg bruger næsten aldrig min egen Facebookprofil, men har lavet en Facebookside der hører til bloggen. Hvis man orker det – og det kræver faktisk ikke ret meget at have den – er den god til at skaffe læsere. Så det kan du overveje 🙂
   Tak, Mette, og god aften til dig!
   Kh Nana

 5. Det bliver spændende at følge jeres tiltag. Det er jo torsdag i dag, men ikke hvilken som helst torsdag. Idag kom min første buket fra Bloomon. Jeg har nemlig sat mig for at gøre nye eller uvante ting for at komme videre efter arbejdsrelateret stress. Blomsteranretning har jeg ikke gjort meget i førhen. Det er dit opslag, som fik mig til at abonnere. Både blomster og vase er skønne. Mange tak!

  1. Åh, hvor er jeg glad for at høre at du allerede er glad for dit abonnement – og for at jeg har inspireret dig til det. Virkelig glad. Jeg er selv så tilfreds med mit Bloomonabonnement. Jeg bliver faktisk bare mere og mere glad for det. Talte i dag med min mand om hvor fantastisk det er at der bare kommer en ny, skøn buket hver torsdag 🙂
   God bedring! Jeg håber stressen forlader din krop og sjæl i en fart! Og tak for din kommentar! Dejligt at høre fra dig!

 6. Jeg er klar til at tage stafetten op og kommer med et stafet-indlæg fredag den 5. maj. Det skulle jo næsten være et befrielsesindlæg på den dato – men… lad os nu se, hvad jeg finder på 🙂

  Jeg opfatter bestemt heller ikke andre bloggere som konkurrenter. Og havebloggere er som regel de sødeste mennesker. Jeg har lært så mange at kende gennem bloggen, og det er altid dejligt at få nye venner. En blog er en god måde at møde andre, der har samme interesser som en selv.

  Glæder mig til vores nye samarbejde!

  Kh, Karen

 7. Kære Nana, tak for et meget vigtig indlæg omkring det at blogge! Jeg synes det er så vigtig at vi ser hinanden som kollegaer og ikke som konkurrenter. Der er plads til os alle, og læserne kan jo frit vælge til og fra. Jeg har heller ikke oplevet konkurrence i den forstand, men jeg synes at mange generelt kunne blive bedre til at linke på kryds og tværs. Der kan jeg måske fornemme at nogle har en følelse af, at de gerne vil holde på deres egne læsere.

  Jeg ser rigtig meget frem til det kommende samarbejde, og jeg er sikker på, at det kommer meget godt ud af det – på flere måder! Jeg er så glad for alle dem jeg i løbet af mine to år som blogger har ‘lært at kende’ – som Karen skriver, er det en rigtig god måde at møde andre med samme interesser på.

  Kh Malin

  1. Ja, vi skal da bare linke en hel masse 🙂 Af og til tror jeg også bare man glemmer hvor meget det betyder. Men jeg bliver selv SÅ glad når nogen linker til mig. Ikke kun fordi det giver besøg, men i høj grad fordi der ligger en anerkendelse i det.
   Jeg glæder mig også til vores samarbejde, Malin. Jeg er så glad for at vi gør det!
   Kh Nana

 8. Det lyder spændende, at du er blevet en del af et bloggernetværk. Blogland er et dejligt sted med mange søde og rare bloggerkolleger, synes jeg 🙂

 9. God kveld, Nana.

  Det blir nok hyggelig med bloggnettverk. Det er alltid godt å ha noen å rådføre seg med og å dele erfaringer med. Hos deg ble jeg nå også oppmerksom på bloggen Fifty fabolous og det er jo i min gate. Tusen takk.

  Jeg ser heller ikke på andre bloggere som konkurrenter, heller mer til inspirasjon. Jeg sliter med å finne norske bloggere over 50 som jeg blir inspirert av, men nå har jeg jo flere danske, og det er hyggelig.

  Ang. nye lesere så synes jeg, som sagt tidligere, at det er vanskelig. Jeg sliter med å få flere og har hatt stabile lesertall de siste 5-6 årene. Men klart, hadde bloggen min vært interessant nok, hadde kanskje lesertallet også steget.

  Jeg har ikke bloggen min på Facebook, men legger ut innleggene på min profil. Jeg prøvde å lage side til den, men siden bloggen og jeg har samme navn, gikk det ikke. En av oss må skifte, ha,ha.

  1. Godaften, Ingrid.

   Dejligt at du vil besøge Fifty Fabulous! Det er nemlig så rart at blive inspireret af andre.

   Din blog ER interessant nok! Og jeg tror der gemmer sig nogle flere læsere derude. Jeg kendte dig jo ikke før for nylig, og der må være masser andre som mig der vil følge din blog hvis bare de kender den.

   Nej, jeg kan godt se du har et problem med Facebooksiden 🙂

  2. Først og fremmest TAK til dig, Nana, for et godt og tankevækkende indlæg. Jeg oplever blogland som dig: et rart og venligt sted at være, hvor alle har lyst til at hjælpe og inspirere hinanden. Jeg opfatter bestemt heller ikke andre bloggere som konkurrenter, tværtimod. Der er jo ikke nogen grænse for hvor mange blogs vi hver især må følge 😉

   Jeg er så glad for at have lært en håndfuld nye blogs at kende gennem dette samarbejde. Får jeg også flere læsere, så er det en ekstra bonus – hovedsagen er at jeg føler jeg har fået nye online-venner!

   Ingrid, jeg tror BESTEMT ikke dine læsertal stiger langsomt fordi dine indlæg ikke er interessante: “Men klart, hadde bloggen min vært interessant nok, hadde kanskje lesertallet også steget.” – Din blog er fantastisk, og jeg er helt vild med den. Jeg tror simpelthen det handler om at få den ud, så folk får øje på den. Jeg ved ikke helt hvordan man gør, men en af måderne er bestemt samarbejder som det Nana skriver om her, og som er jeg noget så lykkelig over at deltage i.

   Din blog minder meget om min; en livsstilsblog for voksne kvinder. Måske er vores målgruppe bare ikke så vant til at læse blogs? Jeg ved det ikke, men jeg er sikker på, at du nok skal få masser af læsere, folk skal bare opdage dig!

   1. Selv tak, Pia 🙂 Jeg er også glad for at have lært din blog og dig at kende, og jeg glæder mig til at dele erfaringer og ideer i fremtiden.
    Og jeg er helt enig i at Ingrids blog fortjener læsere i massevis! Man bliver så glad af at følge den!

 10. Det bliver da spændende med jeres samarbejde, og stafetten vil jeg se frem til også. Dette nye tiltag viser også det skønne fælleskab mellem jer bloggere, jeg er kun tilskueren og nyderen, af jeres store arbejde, konkurrenter opfatter jeg heller ikke jer, der er plads til alle, og nye venskaber knyttes, det er da ren win win
  Knus Carina

  1. Du er nu ikke kun tilskuer, Carina. Du deltager da, og jeg er så glad for at du gider at læse med, og jeg er glad for dine kommentarer!
   Knus

 11. Hej du kære “blog-kollega” 🙂
  Dejligt at jeg er en af dem der sender besøgende videre til dig… for et besøg hos dig er altid både inspirerende, smukt og så giver det som regel noget til eftertanke. Det er dejligt.
  Og sikke en god ide med sådan et fællesskab. Det er spændende hvordan I kan få det til at blomstre.. jeg glæder mig i hvertfald til at følge med 🙂
  Jeg har aldrig tænkt “konkurrenter”.. men derimod kollegaer 🙂 Vi har jo hver vores “blog-liv” og stil … og vil aldrig være ens. Derimod ELSKER jeg at snuse rundt hos I andre… Jeg glædes og inspireres – og føler jeg kender mange af jer. Jeg bliver rørt og trist når jeg læser om hvordan livet kan spænde ben, og jeg smiler og glædes i hjertet når det bare lykkedes og livet smiler til jer alle.
  Og så elsker jeg når jeg engang imellem møder nogen fra denne verden…. selv om vi aldrig har set hinanden IRL.. så føles det som om vi har kendt hinanden altid.
  KNUS og tusind tak for endnu et godt indlæg
  Susan

  1. Hej kollega 🙂
   Jeg har det som du – og mange andre – at jeg føler at jeg kender jer som jeg kommunikerer med her i cyberspace. Ikke kun andre bloggere, men også de læsere der lægger kommentarer. Ja, af og til, synes jeg også jeg kender de læsere der ikke skriver til mig. Jeg har i hvert fald et billede af dem.
   Tak for alle de smukke ord, søde Susan!
   Knus fra Nana

 12. Jeg synes, at det er et vigtigt emne du tager op. Jeg har været med næsten fra starten og har kun oplevet positivisme og hjælpsomhed i haveblogland – aldrig konkurrence. Bloggeriet har også ført til hyggelige havebesøg og bytning af planter.
  Selvfølgelig er det rart, at have mange læsere, men det er ikke det vigtigste for mig. Jeg nyder virkelig, at få kommentarer og følge med i hvordan, andre udvikler deres haver og derudover også at få inspiration. Men jeg ser også min blog som en slags dagbog over, hvad der er sket i haven (og det er sjovt at se billeder fra før).

  1. Ja, vi oplever nemlig en slags fællesskab frem for en slags konkurrence, og det er dejligt. Det er rart at have mange læsere, ja, og især, synes jeg, rart når de samme læsere vender tilbage igen og igen 🙂
   En blog var vist oprindeligt en dagbog (en weblog), og det er den vel i virkeligheden stadig for mange af os.
   Tak for din kommentar, Susanne og god weekend!

 13. Jeg oplever at vi har et rigtig godt netværk, jeg oplever vi løfter hinanden og det er skønt. Det er nogle gange overraskende hvormange der læser med på ens blog, mange flere end man tror. Det er en spændende interesse og jeg nyder at gøre det af lyst – uden at tjene penge på det. Det er en stærk drivkraft.

  Maria

  1. Ja, det er sjovt at blogge 🙂 De fleste af os gør det jo uden nogen form for indtægt. Men til gengæld får vi noget andet: Fx fællesskab, inspiration og lov til at fortælle om det der optager os. Det er da ikke så dårligt!

 14. Sikke et godt indlæg Nana.
  Jeg vil give dig helt ret. Vi er alle kollegaer og har samme passion for at blogge. Vi hygger os der ved og elsker at fortælle om de små og store ting i vores hverdag. Syntes bestemt heller ikke der er konkurrence. Det er i al fald ikke det som er meningen i mit hoved!
  Glæder mig til at se hvad i har fundet på og vil glæde mig til næste fredag.

  Rigtig god weekend
  Charlotte

  1. Tak for rosen, Charlotte!
   Jeg glæder mig også til at se Karens indlæg på fredag. Det er sjovt sådan at have en aftale med nogle andre bloggere 🙂
   God weekend til dig og dine!
   Kh Nana

 15. Hej Nana
  Dette var i første omgang gået min næse forbi, men jeg så det på fb. Spændende med sådan et samarbejde. Kommentarer er vigtige for at holde gejsten oppe, men jeg følger også med i statistikkerne, for at se om jeg kan fange folks interesse. Det er mest de samme, som kommenterer hos mig. Måske fordi folk synes, at jeg sætter lidt for mange billeder ind og derfor ikke vil kommentere, men mange kigger i hvert fald med, det er det, der betyder noget for mig. Jeg betragter os også som kolleger, vi har snart fulgt hinanden i mange år.
  Held og lykke med samarbejdet
  Kh Lisbeth

  1. Ja, vi to har fulgt hinanden i mange år, Lisbeth, og jeg håber sådan at vi ses IRL til sommer. Jeg nærer et højt ønske om at se jeres have når roserne blomstrer – ja, og så skal jeg jo også se dig, naturligvis 🙂
   Jeg synes altid der er virkelig mange kommentarer hos dig. Jeg bliver glad for kommentarer – men også for at nogen overhovedet gider læse med 🙂

 16. Kære Nana
  Sikke et spændende samarbejde I skal igang med. Det vil jeg glæde mig rigtig meget til. Jeg har aldrig følt konkurrence, men præcis som I andre tænker jeg, nærmere kollegaer der kan inspirere og glæde hinanden. Jeg får ikke selv specielt mange kommentarer, men kan da se der er mange inde at kigge, og det gør mig glad. Jeg har også mødt mange fantastiske mennesker via bloggen, og har fået en masse gode oplevelser, og det er jo så dejligt.
  Rigtig dejlig weekend

  Knus Lone

  1. Jeg glæder mig altså virkelig til det samarbejde som Karen, Malin, Pia og jeg skal i gang med. Men jeg er også glad for den stemning der er blandt os bloggere i det hele taget. Jeg kan dog godt forstå at man kan få tanken at vi konkurrerer. Det føles bare ikke sådan, heldigvis 🙂
   Tak, Lone og god weekend til dig!
   Knus

 17. Hej Nana
  Jeg føler også vi bloggere er kollegaer.Og har aldrig selv følt nogen form for konkurrence.

  Jeg holder, også, meget af fællesskabet, og at sige hej, eller, at der bliver rørt lidt ved tanker og følelser, at blive inspireret på den ene eller anden måde.
  Også er det utroligt sjovt at møde bloggere og læsere irl, bloggerne føler man man kender, og læserne der pludseligt dukker op herhjemme, har et forspring, men jeg er af den slags der altid jeg føler jeg kender.
  Jeg glæder mig til at følge med i stafetten. Og nu har jeg lige opdaget et par nye og interessante blogs:-))) Og i skriver alle så GODT.
  1000 tak for din skønne blog, og din glæde ved at dele.
  Ha en rigtig god weekend
  Knus Anette

  1. Ja, det må være sjovt når der står en kunde i din butik som kender dig – uden at du lige i øjeblikket ved hvem det er.
   Dejligt at du kan lide de to blogs du ikke kendte i forvejen. En af ideerne med netværket er netop at vi kan være med til at sprede hinandens blogs 🙂
   Tak for de rosende ord, søde Anette!
   Dejlig weekend til dig!
   Knus

 18. Hej Nana, dejligt at se at du udvider fællesskabet og sætter endnu mere system i det – det kan der da kun komme (endnu) mere godt ud af. Ordet “kollega” er vist gennemgående for alle kommentarerne, og det er bare så fedt at være en del at sådant et fællesskab, hvilket jeg jo tillader mig at føle mig 🙂 Du skriver så godt og vedkommende og det er der rigtigt mange andre der også gør, så man er jo afhængig af sin daglige blogdosis.
  Jeg er mere privat omkring min blog end du og blander ikke FB ind i det, men læser flittigt med i forskellige havegrupper på FB.
  Ser frem til jeres stafet-indlæg 🙂

  1. Ja, det er så rart at se at alle er enige om at vi er “kolleger” 🙂
   Jeg har lavet en FB-side som hører til bloggen. Det er den, og ikke min private profil (som jeg faktisk stort set ikke bruger til noget), jeg bruger når jeg “promoverer” bloggen.
   Jeg glæder mig til vi kommer i gang med stafetløbet 🙂
   Tak for din kommentar, søde Ulla!

 19. Alle kommentarerne omkring fb, får mig til at tænk,m kunne godt tænke mig at bloggen blev promovere der, men fb skræmme mig super meget, så jeg vil ikke havde en privat profil…. eller fb som kan se min placering ectra.

  1. Man skal da i hvert fald ikke gøre noget man er er utryg ved, og nok er det rart at trække læsere til, men det er jo – netop og heldigvis – ikke en konkurrence om at få flest 🙂

   1. Næ det skal man ikke, men når jeg nu gerne vil have infoen ud, det sjove er jo jeg har det fint med af folk deler min blog på fb….. så det må jeg bare håbe sker nu og da.
    må jo bare prøve at optimere mine søge ord så google finder mig, hvis nogle har brug for det jeg har skrevet.

 20. Jeg har blogget i mange år, men jeg har nu aldrig oplevet andre bloggere som konkurrenter. Vi er jo alle sammen os selv – vi skriver om det, der interesserer. Lidt om alt muligt og meget om det, vi brænder for. Lige nu blogger jeg om England – og om ikke så længe om Lolland… 😉

  1. Vi er jo netop alle forskellige og har forskellige måder at blogge på, og det er det gode ved det hele 🙂
   Jeg glæder mig til at følge med når I rykker til Lolland – og England elsker jeg 🙂

 21. Det lyder spændende med et bloggernetværk – glæder mig til at se, hvad der kommer ud af det. Det er også interessant at den “gode gamle” blog – som i mine øjne er den personlige og ikke-kommercielle blog stadig kan tilføres nyt liv. Så jeg vil følge med …

  1. Jeg er også spændt på hvad der kommer ud af vores lille, nye bloggernetværk. Jeg tror det bliver godt 🙂 Tak for at du vil følge med!

 22. Jeg var godt nok kommet bagud med at læse dine indlæg, men nu er det indhentet 🙂
  Sikke et super godt indlæg du har lavet. Jeg er så glad for alle de blogvenner jeg har fået, siden jeg begyndte at blogge. Jeg har aldrig følt nogen konkurence, og det er det jo heller ikke. Vi blogger alle om det der falder os ind, og det er jo lige netop det der gør blogverdenen så spændende, ingen er ens og det skal vi heller ikke være.
  Spændende samarbejde, det glæder jeg mig til at følge. Og så opdagede jeg lige 2 nye blogs, rigtig dejligt. Det er så dejligt med nogle kollegaer, nogle at sparre med og udveksle erfaringer med.

  Kærlig hilsen Anette

  1. Tak, Anette!
   Ja, det er nemlig så dejligt at der er plads til os alle – lige som vi er 🙂
   Og snart skal jeg møde dig i den fysiske verden. Det glæder jeg mig virkelig til, og det var jo aldrig sket hvis det ikke havde været for blogverdenen.
   Kærlig hilsen Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.