Om at bære en julesløjfe

julesløjfe

Hos os får hundene altid sløjfer på til jul. Julesløjfer. Bella og Olga bærer deres julesløjfe med værdighed og overbevisning. Det gør Asta ikke. Mens jeg skriver dette, ligger Asta ved siden af mig, og ingen ved hvor hendes sløjfe er. Hun har for syttende gang i dag tabt den.

På de første billeder i indlægget er Asta faktisk iført julesløjfe. Jeg har været på pletten med kameraet i rette øjeblik.

julesløjfe

Man kan binde dobbeltknude. Det gør ingen forskel. Asta har julesløjfen på i få minutter. Så triller hun sig, eller hun træder i båndet. Sløjfen går op, og båndet glider af.

Herunder er Asta igang med at rulle sløjfen op …

westie

… og her er hun klar til at træde på båndet.

julesløjfe

Den lille Asta lever altid på kanten af konventionerne.

6 meninger om “Om at bære en julesløjfe”

  1. Det er virkelig en skøn julehistorie. jeg har ligelæst op for vores mindste børnebørn og Caroline-Frandsines replik var; jammen det er da en pige hund hvorfor vil så ikke pyntes. Glædelig jul til Jer og god nytår og tak for mange smukke blogindlæg.

    1. Jamen, Caroline-Frandsine, jeg forstår det altså heller ikke. Asta er så fin med sløjfe på 🙂 Måske skal hun bare blive lidt ældre, før hun forstår, hvor julefin hun ser ud med pynt …
      Tusind tak, Leila, og glædelig jul til dig og alle dine! – Og tak fordi du læser med herinde hos mig!
      Kærlig hilsen Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.