Ofte stillede spørgsmål

Jeg har netop udgivet en ny side på bloggen. Den hedder Ofte stillede spørgsmål. Her besvarer jeg nogle spørgsmål som jeg med jævne mellemrum modtager pr. email.

blog

Nu er det ikke fordi jeg får 50 emails om dagen, snarere en to-tre stykker om ugen, så det virker vist på kanten af prætentiøst at have en FAQ-side. Men det er nu rart af og til at tænke stort. Og det er virkelig ret praktisk at have svar på rede hånd. Sidst, men ikke mindst, giver den nye side mig anledning til at spørge dig om du gerne vil spørge om noget?

FAQ

Dit spørgsmål kan måske komme med på FAQ-siden. Eller svaret på dit spørgsmål kan blive til et nyt blogindlæg. Under alle omstændigheder kan det forhåbentlig give mig en idé om hvad du har lyst til at læse om når du besøger Mit landliv.

ofte stillede spørgsmål

Blogindlæggene plejer at komme naturligt til mig, men af og til kan jeg komme i tvivl om dette eller hint er passende at skrive om. Eller om det er interessant at læse. Og så er feedback i form af spørgsmål en stor hjælp.

georgine

Billederne i dette indlæg er fra georginebedet som jeg så ofte har skrevet om og vist billeder fra. Det står stadig fuldt at skønne, farverige blomster.

2 meninger om “Ofte stillede spørgsmål”

  1. Ja, for det meste ligger inspirationen lige for, men af og til skal man lige vende en idé i hovedet før den er klar til at blive til et indlæg …
   Jeg har haft en halvfærdig FAQ-side liggende i et stykke tid, men i dag skulle det være at den blev udgivet. Så kan jeg jo altid tilføje spørgsmål og svar 🙂
   God mandag til dig, Ingrid!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.