Nyt til entreen

entreen

Vi har – som tidligere fortalt – solgt virkelig mange ting i forbindelse med at vi flyttede til Ravnegård. Til gengæld har vi stort set intet købt. Det er en god fornemmelse. Men nu hvor mange dele af vores indretning falder på plads, kommer lysten til at købe lidt nyt. Vi har fx købt ny plakat til entreen:

hagedornhagen

Og vi har købt en dørmåtte. En super pæn en af slagsen. Den er af søgræs, og den er god at ligge på.

Entreen er i det hele taget ved at være rigtigt fin. Det er dejligt at komme hjem og gå ind i et rum der ligner et sted vi bor – og ikke en byggeplads.

10 meninger om “Nyt til entreen”

  1. Ja, de er søde som de ligger dér 🙂 Dejligt at du vil følge med, Maria! Jeg nyder jo også at følge hvordan I kommer på plads i jeres nye hus 🙂
   Knus fra Nana

 1. Hvor er det fint, Nana. At vore kære dyr synes om de ting vi køber, er vel den bedste anbefaling – og DE skal jo ha’ det godt. Hilsen og go’ løvfalds sommer fredag. Birgit M.

  1. Tak, Birgit! Vi har nydt det smukke vejr – og plantet hæk. Søren er stadig i gang derude 🙂 Jeg håber at du også har været ude at nyde solen!
   Kh Nana

  1. Ja, jeg er også glad for plakaten. Vi havde en i forvejen med en anden slags sommerfugl. Den hænger også i entreen, men nu har vi to, og det er så fint 🙂
   Tak, Lone – og i lige måde til jer!
   Knus

 2. Det er et rigtig fine billede! Jeg kommer lige i tanke om, at vi har samme billede i A5, men jeg kan ikke huske, at jeg har set den siden vi flyttede. Vi har en enkelt flyttekasse tilbage i kælderen. Den er ikke tømt, for i den står de billeder, som vi endnu ikke har fundet plads til… tror vist nok lige at jeg skal have set efter, hvad der står dernede ;0)

  1. Du genfinder nok nogle skatte 🙂 Det med billeder på væggene er svært, synes jeg. Vi har ikke hængt ret meget op her … vi har også en bunke billeder der bare står og venter …

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.