Nyt køkken på Ravnegård. Prolog. Drømmekøkken og køkkendrømme

Her på Vadekærgård har vi indrettet vores drømmekøkken. Køkkenet er stort, hvidevarerne er pæne, vasken er den lækreste køkkenvask jeg nogensinde har haft. Det fritstående bord er smukt og skabt af en snedker præcis som vi ønskede det. Bag køkkenet er et stort fadebur med plads til det meste. Jamen, altså, det er et drømmekøkken.

landkøkken
Foto: Esoft.

Nå, men nu har vi altså solgt det, og det giver os mulighed for nye køkkendrømme. Køkkenet på Ravnegård er nemlig ikke lige som vi gerne vil have det, så når vi har sparet energi og penge sammen, skal det skiftes ud. Vi har allerede masser af ideer, og det bliver sjovt at forvandle det.

køkken.før

Vi er gået lidt i gang, for vi har fjernet en halvvæg ind til stuen, så der er blevet en større åbning. Vi har også fjernet en væg til det der plejede at være en korridor. Sådan én har vi ikke længere. Nu går man direkte ind i køkkenet. Døren for enden af korridoren er ved at blive blændet.

køkkendrømme

Trappen skal fjernes, så køkkenet bliver større. Men det bliver ikke i denne omgang. Den får lov at stå lidt endnu.

køkkendrømme

Fortsættelse følger …

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

21 meninger om “Nyt køkken på Ravnegård. Prolog. Drømmekøkken og køkkendrømme”

 1. Synes, jeg mindes noget om, at det kun var små ting, som skulle gøres, før I flyttede ind….For mig ligner det ret meget, men hvad ved bønder om agurkesalat? 🙂 Under alle omstændigheder skal det nok blive godt – din/jeres smag og stil fornægter sig ikke. Glæder mig til fortsættelsen!

  1. Hi-hi, jamen, det er rigtigt husket. Vi skulle også bare lige have ordnet nogle lofter, og pludselig var vi i gang med at blænde døre og rive vægge ned, og hvad ved jeg. Begrænsningens kunst er en svær én 🙂 Men når det vi har sat i gang er lavet, så HOLDER VI ALTSÅ EN PAUSE (skrevet med blokbogstaver så jeg husker det 😉 )
   God ny uge til dig, Aase!
   Kh Nana

 2. Hold da op.
  Troede ikke rigtigt i skulle lave noget…………
  Det ser allerede stort og vildt ud.
  Jeres nye trappe er det smukkeste jeg har set og sådan en jeg altid har drømt om.
  Så smuk og elsker rundingen på første trin.

  Knus og god dag
  Charlotte

  1. Nej, jeg forstår faktisk heller ikke hvordan det har grebet sådan om sig … Nu er ideen at vi afslutter det vi har sat i gang, og så holder vi en pause 🙂
   Åh, Charlotte, det er lidt sjovt at du tror trappen er ny. Trappen står der nu, men når vi lavet nyt køkken, skal den fjernes. Vi skal nemlig have trappe et helt andet sted. Den kan jo nok ikke sådan transporteres over til dig, og du står formentlig heller ikke og mangler en trappe, for så måtte du gerne overtage den 🙂
   God dag til dig!
   Knus

  1. Ja, sådan er det nemlig altid. Og alligevel bliver man hver gang lidt overrasket over at tingene fører så meget med sig 😉
   God dag til dig, Ingrid!
   Knus

 3. Jeg har altid været helt pjattet med billederne fra dit køkken på Vadekærgård – det ser bare SÅ lækkert ud! Men sådan som jeg husker billederne fra huset, I boede i før Vadekærgård, så havde I også et rigtig dejligt køkken der – så jeg er overbevist om, at der ender med også at være et skønt køkken på Ravnegård 🙂 Køkkenet er efter min mening faktisk det vigtigste rum i et hjem – det skal bare fungere og være dejligt at være i.

  1. Tak, Randi!
   Ja, køkkenet er nemlig vigtigt; det synes jeg også. Det er husets hjerte. Det bliver sjovt at forvandle det 🙂
   Dejlig solskinsdag til dig!

  1. Ja, Olga synes det er noget pjat med al den tummel. Hun vil hellere bare have stille og rolig hverdag 🙂
   Det varer nok ikke så længe igen før vi finder på noget med et nyt køkken. Èn har allerede nogle ideer 😉

 4. Super lækkert køkken I netop har solgt, men som du selv siger, giver det plads til nye drømme 🙂 Jeg er sikker på, at det nye køkken nok skal blive endnu et drømmekøkken 🙂 Jeg glæder mig til at følge med.
  Bedste hilsener Anja

  1. Det ER jo sjovt at indrette. Det synes jeg i hvert fald, og det er jo nok derfor jeg hele tiden begynder forfra 🙂
   Dejligt at du vil følge med, Anja!
   Forårshilsner fra Nana

 5. Jeg kan kun tilslutte mig Anja! Det er et skønt køkken i siger farvel til, men det bliver det nye sikkert også. Jeg glæder mig også til at følge med 🙂

 6. Ja, du rejser da fra et super dejligt køkken, men med vanlig idérigdom og iværksætteri skal der nok blive et drømmekøkken i det nye hus også.

 7. Ihhh hvor sker der meget. Jeg synes nu køkkenet er smukt, og forstår godt I har åbnet op til stuen. Trappen er da mega flot.
  Nå men I har så god smag så det bliver nok rigtig godt når I er færdige.
  Ønsker dig en dejlig dag

  Knus
  Lone

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.