Nyt køkken på Ravnegård. Kap. 1

For et par uger siden skrev jeg om vores store køkkenovervejelser. I første omgang gik de især på hvorvidt vi skulle fjerne væggen ind til bryggerset for at få et stort køkken.

Vi talte og tænkte og forestillede os, og til sidst bestemte vi os for at væggen skulle væk. Den forsvandt sammen med trappen som stod i det der engang var en korridor mellem køkken og bryggers. I går så køkkenet sådan ud:

køkken.nedrivning

Det skal være galt før det kan blive godt, men det skal nok blive godt.

køkken.og.bryggers

Vi har tegnet et udkast til vores kommende køkken. Det er nu i kyndige hænder hos køkkenfirmaets arkitekt. Vi afventer spændt hendes tilbagemelding.

Imens vi venter, bliver der i disse dage lagt gulv der hvor trappen mundede ud på 1. sal, så rummet deroppe bliver betydeligt større. (Jeg har store planer med det rum). Vi får lavet loft i køkkenet, og snart kommer der et vindue i væggen der vender mod vest (den væg der ses i bunden af billedet herover).

Hvis du vil se hvordan køkkenet så ud for nogle måneder siden, finder du nogle billeder i dette indlæg.

Vi er indstillede på at processen med at udskifte køkkenet bliver lang. Tingene må gerne tage tid, for så mister vi (forhåbentlig) ikke overblikket undervejs. Der kommer mange flere kapitler i vores køkkenhistorie …

P.S.: Det øverste billede er taget af Esoft. Det er fra vores køkken for tre huse siden.

 

10 meninger om “Nyt køkken på Ravnegård. Kap. 1”

 1. Jeg var egentlig ikke i tvivl om, at væggen kom væg, jeg er heller ikke i tvivl om, at det bliver et flot køkken, men det får vi nok at se.
  Kh Lisbeth

 2. Det var en god beslutning kære Nana, og jeg er slet ikke i tvivl om at det bliver et utroligt flot køkken. I har så god smag. Glæder mig til at følge med.

  Knus, Lone

 3. Når I først går i gang skal det nok blive til et nyt og endnu bedre drømmekøkken end det I netop har forladt og som jeg virkeligt syntes var fint. Jeg synes det er lidt synd at den fine trappe ikke er der mere, men sådan en fylder jo og I ved helt sikkert bedst.

  1. Ej, men det gjorde da lidt ondt at fjerne den trappe. Det er bare næsten altid sådan, synes jeg i hvert fald, at man må give afkald på noget for at få noget andet. Og nu har vi fået 2 store, fine rum. Både køkkenet og rummet som trappen førte op i. Det er alligevel bedre end trappen (som var fin!)
   God onsdag aften til dig og dine, søde Marina!
   Kh Nana

 4. Hej Nana.
  Det er en ordentlig omgang I er igang med. Men mon ikke dette køkken bliver ligeså lyst og lækkert som det forrige køkken! Det gætter jeg på. Held og lykke med ombygningen og jeg vil glæde mig til at se hvordan resultatet bliver.
  Kh Lis

  1. Hej Lis.
   Pyha-ja, jeg tør slet ikke tænke på hvor meget der skal laves, og hvor lang tid det kommer til at tage! Men jeg tænker at det bliver godt … engang …
   God aften til dig!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.