Nyt i hønsegården

hønsegården

Hønerne har fået ny foderdims. Sådan en hvor kornene langsomt frigives når hønsene pikker til den. Men de er ikke meget for den nye ting i hønsegården. De opfører sig som om den eksploderer hvis man kommer for tæt på den. I begyndelsen ignorerede de den fuldstændig. Vendte demonstrativt ryggen til den. Nu nærmer de sig forsigtigt, men de går ikke helt hen til den.

hønsegården
Det er typisk at Maren er tættest på den farlige dims. Karen – i baggrunden – skal ikke have noget klinket. Vores tredje høne går glip af det hele, for hun er skruk og nægter at forlade sin rede.

Nå, men Asta er glad for den nye anordning som hun på under et øjeblik lærte at betjene.

hund i hønsegården
Asta har pikket til (hvis en hund kan det) foderdimsen og æder de korn der er faldet ud. Jeg håber at hønsene snart lærer at gøre det samme …

8 meninger om “Nyt i hønsegården”

  1. Nu skal man jo heller ikke springe med på hvad som helst 🙂 Mon ikke nysgerrigheden vinder? Asta er da for sød, jeg havde ikke forestillet mig, at hun ville gå efter korn.

    1. Nej, sådan noget nymodens pjat 🙂 Jo, jeg tror faktisk at de er begyndt at bruge den, for kornet svinder – også uden at Asta er med i hønsegården 🙂 Asta æder alt! Det gør begge westier faktisk …

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.