Ny side på Mit landliv: Støt bloggen

ny side


Indlægget indeholder reklame

Ny side

Jeg har tilføjet en ny side på Mit landliv: Støt bloggen. Jeg vil løbende opdatere siden, så der med jævne mellemrum vil være noget nyt at finde.

Affiliatelinks

Siden består sådan set bare at en liste med affiliatelinks. Jeg har aldrig før brugt brugt affiliatelinks, men nu prøver jeg. Når nogen klikker på linket og køber noget, får jeg en lille procentdel af fortjenesten. Hvis du fx skal købe et smykke hos Carré, kan du vælge at besøge deres side via mit link, så der falder lidt af til mig. Det koster ikke dig noget – andet end ulejligheden med at klikke på linket.

Hvorfor affiliatelinks?

Det korte svar på ovenstående spørgsmål er: For at tjene penge på bloggen. Jeg forsøger at skaffe en indtægt på min blog, men det er altoverskyggende vigtigt for mig at den stadig er min blog og handler om lige det, jeg har lyst til at skrive om. En diskret side, som du kan besøge, hvis du har lyst eller springe over, hvis det passer dig bedre, forstyrrer ikke bloggens generelle stemning, synes jeg. Derfor har jeg valgt at samle linksene som jeg har gjort.  Jeg vil en sjælden gang imellem lægge et affiliatelink i et almindeligt blogindlæg, men kun hvor det virkelig giver mening og selvfølgelig aldrig uden at markere det.

zinkbakken
Bannerreklamer

Når man indgår i et affiliatepartnerskab, får man også adgang til bannerreklamer. De virker på samme måde som tekstlinksene. Hvis du klikker på et banner og køber noget der hvor du kommer hen, får jeg et lille beløb.

Det er vigtigt for mig at bloggens visuelle udtryk ligger i mine hænder, og min blog kommer aldrig til at blive overplastret med reklamer. Jeg har dog bestemt mig for at forsøge at gå et lille skridt ned ad reklamevejen. I den næste tid vil du – hvis du ser godt efter – kunne finde en reklame eller to placeret på bloggen.

Et eksperiment

Brugen af affiliatelinks og små reklamer er et eksperiment. Hvis jeg kan lide at arbejde med det, hvis jeg føler, at det løfter bloggen, og hvis jeg får en følelig indtægt ud af det, vil jeg finde et leje som passer til mig og min blog – og ikke mindst mine læsere. Hvis det ikke er sjovt eller givende, dropper jeg det bare igen.

Men nu prøver jeg, og jeg er ret spændt på udfaldet. Det er under alle omstændigheder sjovt at kaste sig ud i noget nyt. Det skulle endda være godt for hjernen, har jeg hørt.

Billederne i dette indlæg er nogle af de pæne reklamer. De passede jo ligesom ind her. Men jeg tør godt love, at det er den eneste gang, du vil se så mange reklamer her på bloggen. Det øverste billede er af mig. Så kan du se, hvem du støtter, hvis du benytter mine affiliatelinks. Det er Jens Barslund der har fotograferet mig for et par år siden.

Hvis du vil besøge den nye side, finder du den her.

10 meninger om “Ny side på Mit landliv: Støt bloggen”

  1. Tak, Maria! Ja, nu afprøver jeg i hvert fald nogle små diskrete reklamer og tekstlinks. Hvis du overvejer at gøre noget lignende, vil jeg gerne fortælle dig hvordan det gør når jeg har været i gang i et stykke tid.
   God weekend til jer!
   Knus fra Nana

 1. Kære Nanna

  Jeg vil ønske dig held og lykke med dit nye projekt. Det er spændende. Og jeg kan godt forstå, du ønsker en indtjening og at udvide din fine blog. Og være skabende og modig!

  Jeg har ikke selv en blog, men kommer til at tænke på, at det må være udfordrende at skulle balancere det at være almindelig blogger og samtidig sælger?

  Jeg tænker dog, at lige netop du vil håndtere det meget godt. Fordi du er så tydelig og nænsom overfor dine læsere.
  Du er samtidig en, som jeg oplever det, der er åben og sårbar omkring dit eget liv. Og det har du vundet mange af os læseres hjerter med.

  God vind, søde Nanna.

  Mange hilsner fra Laila.

  1. Kære Laila.
   Du har helt ret: Det er en balancegang når man gerne vil tjene penge på sin blog. Og det er svært at sætte præcise ord på hvornår det bliver “for meget” reklame. Jeg har selv en god fornemmelse når det gælder blogs jeg læser. Jeg har intet problem med (jeg har faktisk tværtimod stor respekt for) at der ligger en reklame eller at bloggeren skriver betalte indlæg så længe jeg kan mærke at det er bloggeren (og ikke sælgeren) der skriver. Der er mange der rammer en fin balance, synes jeg. Jeg håber at jeg kan balancere 🙂
   Tak for din super søde kommentar! Og god søndag til dig!
   De bedste hilsner fra Nana

 2. Sikke en god ide med en side til den slags – det bliver spændende! Sikke et skønt billede af dig – det har han fanget godt, tror jeg, for jeg kender dig jo kun gennem bloggen.

  1. Ja, jeg har set flere der har sådan en side, og så tænkte jeg at det vil jeg også prøve 🙂 Jeg kan se at du også har et par reklamer ovre hos dig, og jeg tror måske vi er medlemmer af det samme affiliatenetværk.
   God søndag til dig og dine, Aase!

 3. Held og lykke med det. Jeg kan godt forstå, at du gerne vil tjene penge på din blog, og måske er du mere heldig med det end jeg var. Jeg havde også på et tidspunkt nogle links – og jeg har stadig nogle annoncer på et par af mine “firmasider”, men det er småører, jeg tjener. Bogstavelig talt. Til gengæld får jeg jo helt automatisk reklame for mine “produkter” – altså bøgerne, så på den måde tjener jeg lidt alligevel. Og sådan skal det jo være, når man gerne vil leve… 🙂

 4. Tak, Mia! Jeg har aldrig før haft lyst til at forsøge mig med affiliatelinks, men så var der en sød samarbejdspartner der foreslog det, og jeg tænkte at jeg vil give det en chance. Jeg kan godt lide at man selv kan styre det. Og lidt penge skal der gerne komme ud af bloggen; som du siger: Man vil jo gerne leve … 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.