Ny gavekode til bloomon: Vase og styleset

vase og blomstersaks
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Indlægget indeholder reklame

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Dette indlæg er forældet. Men du kan stadig få en gratis, smuk vase, når du tegner et abonnemnet hos bloomon. Brug koden MITLANDLIV, kommer vasen sammen med din første buket! Læs mere her.

Jeg har længe haft en gavekode til bloomon, og nu har jeg fået en der er endnu bedre. Hvis du bestiller et bloomonabonnement med min nye kode, MITLANDLIVSET, får du både den smukke, mundblæste vase og det bloomon kalder et style set: Et viskestykke og en blomstersaks. Det ser sådan ud:

bloomon styleset

Jeg fik selv blomstersaksen i efteråret, og den er virkelig rar at have når man ordner blomster. (Og så er den pæn!) Jeg klipper naturligvis stilkene når jeg får blomsterne, men også flere gange undervejs samtidig med at jeg skifter vand i vasen.

bloomon blomstersaks

Du kender måske allerede vasen. Den findes i tre forskellige størrelser, og man får den der matcher det abonnement man bestiller. Min vase er størrelse medium:

vase og styleset
vase og styleset

Jeg kan stadig uforbeholdent anbefale buketterne. Man får mange, meget forskellige og meget friske blomster for pengene. Bragt lige til døren. Abonnementet er fleksibelt, og man kan løbende gå ind og ændre hvornår næste buket skal ankomme.

bloomon

Jeg er selv super glad for både vase og styleset. Begge dele bliver brugt flittigt herhjemme. En mediumvase koster 179, og stylesettet koster 195 kr., så hvis du går ind og bestiller et medium abonnement, får du gaver for 374 kr. Og du kan altid afbestille abonnementet igen. Hvis du ikke er blevet afhængig …

Du kan bestille her. – Og husk at bruge promotionkoden MITLANDLIV.

God weekend! Herhjemme har vi lige gjort rent, hundene er klar til en tur på stranden, og vi glæder os til weekenden.

13 meninger om “Ny gavekode til bloomon: Vase og styleset”

 1. Jeg har netop fået min første buket i dag – og det kan kun anbefales. Lækker kvalitet og skønne stilke – man frydes ved synet! Jeg har desværre ikke råd til et abonnement, men har sat mit i bero igen, så kan jeg bestille en buket til særlige lejligheder 🙂 Buketterne er absolut pengene værd – kvaliteten og holdbarheden er i top. Jeg har faktisk sjældent set blomster så friske og holdbare.

  1. Jeg flytter også rundt på leveringsdatoerne så de passer med at vi skal have gæster. Det er jo noget af det smarte ved bloomon at man kan få buketterne når det passer. Jeg er glad for at høre at du også er faldet for bloomonblomsterne 🙂

 2. Jeg er så glad for mit abonnement , som jeg nok startede på for et år siden på din anbefaling. Hen over sommeren satte jeg det på stand-by , fordi jeg selv har en lækker blomsterhave… Så for mit vedkommende bliver det nok et vinter abonnement først og fremmest. Kan kun nikke genkendende til den gode kvalitet og holdbarhed. En buket står 14 dage hos mig. Og her på 4. Uge har jeg 3 blomster endnu der står flot i et stilleben.

  1. Ej, hvor er jeg glad for at høre det, Heidi! Jeg bestiller buketter hver anden eller tredje uge (alt efter om jeg skal have gæster) i vinterhalvåret, og så springer jeg over i sommermånederne. Jeg kan enormt godt lide at man bare kan gå ind på sit abonnement og flytte rundt på datoerne.
   Tak for din tilbagemelding! Det glæder mig virkelig at du kunne bruge min anbefaling 🙂

 3. Kære Nana

  De er så smukke, de buketter. Jeg har dog ikke råd til et abonnement, for jeg er invalid og på 9 år på kontanthjælp.
  Noget, jeg undrer på, er, om blomsterne er økologiske? Når jeg handler blomster, hvor jeg bor, i en lille by på Fyn, så kan jeg ikke købe økologiske blomster. Det kan være, de dyrkes i andre dele af vores land? Det ville være lykkeligt, i hvert fald!

  Med venlig hilsen fra Laila

  1. Hej Laila.
   Nej, man skal jo have mad og tag over hovedet før man køber blomster 🙂 Jeg tror også vi er mange der i perioder sætter abonnementet på pause for at spare lidt, men når det er sagt får man meget for pengene hos bloomon. Det er i hvert fald min erfaring 🙂
   Nej, blomsterne fra bloomon er ikke økologiske. Jeg mener at huske at de har nævnt en enkelt tulipan som økologisk (jeg kan huske forkert), men ellers … nej, desværre. Jeg har selv planer om at dyrke blomster til at sælge af til sommer. Helt økologiske bliver de nok ikke, for jeg tror at marken nok har været sprøjtet tidligere, og jeg har ikke overskud til at søge om at blive stemplet som økologisk, men jeg kommer i hvert fald ikke til at sprøjte blomsterne med noget som helst! Jeg ved at der er nogle økologiske blomsterbønder derude, men der er ret langt imellem dem – endnu 🙂
   Mange hilsner fra Nana

   1. Tak for dit svar. Det er godt at vide, de findes derude, de økologiske blomsterbønder.
    Og jeg kan også godt sætte mig ind i du ikke lige er der, i forhold til at ansøge om selv at blive det – der er jo noget, du prøver og vil lege dig fremad med. Og tak fordi du ikke vil sprøjte! Og god vind med det hele!

    Med venlig hilsen fra Laila.

    1. Min egen blomsterdyrkning skal nemlig gerne være en leg, det er så rigtigt sagt. Og det ligger mig meget fjernt at sprøjte med andet end brun sæbe 🙂
     Tak for de opmuntrende ord!

 4. Nu køber jeg altid frisk blomster hver uge syntes det skal der til, så har kigget på det og de er lidt dyre end dem jeg plejer. Men man kunne jo tage sommetider og ikke hver uge, for de ser meget spænende ud.
  Og det gør jo så smukt når man får gæster med en frisk buket. Så tænker jeg prøver.

  1. Jeg fik en kort overgang bloomonblomster en gang om ugen, men det bliver simpelt hen for meget, for de holder så længe at den ene buket kom, før den første var brugt. For tiden får jeg blomster fra bloomon en gang om måneden, og jeg skubber rundt på datoerne, så jeg får blomster når vi får gæster, præcis som du skriver. I en mediumbuket som jeg får, er der 20 stilke, og buketten holder et par uger, og jeg synes virkelig man får meget for pengene. Nu er det her jo et reklameindlæg, men jeg reklamerer altså kun for bloomon fordi jeg selv er så vild med konceptet 🙂 Hvis du prøver, håber jeg at du vil melde tilbage hvad du synes, Jonna. Og så må du ellers have en god søndag!
   Kh Nana

 5. Godt nytår. Tak for din fine blog.
  Jeg fik en buket fra Bloomon den 23.12. Den står stadig helt frisk.
  Vh. Marie

  1. Tak, Marie – og godt nytår til dig! Hvor er det sødt af dig at skrive om din bloomon buket. Jeg er selv så glad for de blomster, og de er nemlig altid super friske 🙂
   Tak for din kommentar!
   Mange hilsner fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.