Nu har jeg fundet vinderen af fin gave fra Bloomon

gave


Indlægget indeholder reklame

Jeg er så glad for at kunne overrække en fin gave fra Bloomon til en af mine søde læsere. Den heldige vinder får tre buketter i størrelse medium og en tilhørende vase til en værdi af 1016 kr.

giveaway

Mange har kommenteret, både på bloggen og på Facebook. Jeg har skrevet alle navne på små sedler (ret stort arbejde …), lagt lodderne i en vase (faktisk IKKE en Bloomonvase, for den var i brug) og trukket et lod.

lotteribowle

Inden jeg fortæller hvem der har vundet, vil jeg reklamere lidt for Bloomon: Billederne her på siden er taget i går af en buket jeg modtog torsdag i sidste uge. Den er altså 9 dage gammel på billederne. Jeg har skiftet vand og klippet af stænglerne et par gange, og jeg har stillet den køligt om natten, men så har jeg altså også en buket der er næsten ligeså smuk på niende dagen som på førstedagen.

bloomon

Så du kan godt glæde dig, Helle Nørby, for det er dig der har vundet! Til lykke! Vil du være sød at sende mig din mailadresse, så hører du nærmere fra mig.

chrysantemum

Til jer der ikke vandt: Tak fordi I var med, bedre held næste gang, og husk nu at bruge promotionkoden MITLANDLIV hvis I bestiller et abonnement hos Bloomon. Så får I en gratis – og meget smuk – vase med den første buket.

7 meninger om “Nu har jeg fundet vinderen af fin gave fra Bloomon”

 1. Jamen altså, hvor heldig kan man være. Tusinde tak jeg er så glad. Oven på en weekend der trak tænder ud på det personlige plan, var det bare SÅ dejligt at lykken smilede til mig. Jeg vil straks bestille mine buketter- og det kan jo ikke blive bedre timing end at få en buket hjem når vi har fået gjort julerent -(og pyntet op, for nej så langt er vi ikke endnu, men det kommer)
  mange kærlige og taknemmelige hilsner fra Helle-den glade vinder

  1. Dejligt at du er glad for din gevinst, Helle! Du kan altså godt glæde dig, for de buketter bliver man glad af 🙂
   God jul – når du kommer dertil!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.