Når man møder smukke ting på sin vej

I går var vi et smut i Hornbæk. Vi gik tur med hundene, vi badede i havet, og vi spiste is i hjemmebagte vafler. Det er fuldstændig som om vi er på sommerferie. Og det er vi jo på en måde også. Selv om vi bor her.

Der er så meget pænt i Hornbæk. Der er himlen og havet, naturligvis.

himmel og hav

Og så er der en masse yndige huse og forhaver. Se nu et stråtag som dette. Og en hibiscus som denne. Og hegnet. Det er da også fint. Man bliver altså glad af at se så mange smukke ting.

hibiscus

Og et sted havde nogen (jeg tror det var nogle almindelige, private mennesker, for det var ikke uden for en café eller en restaurant) sat denne virkeligt pæne skål med vand. Måske var den til fugle og pindsvin … ? Vores hunde mente vandet var til dem. Tænk at have så meget overskud at man sætter sådan en smuk skål frem. Jeg blev helt rørt. Og pludselig blev jeg klar over at vores hundeskåle er helt forkerte. I kedeligt stål. Hundene skal have en vandskål i toscansk keramik, skal de.

smukke ting

På vores lille udflugt løb vi ind i nogle gamle venner. Efter vores møde lagde de vejen forbi Ravnegård på deres hjemtur. Det var godt at se dem. Og nu bliver jeg altså nødt til at sige det igen: Det er så fantastisk dejligt at bo her i Nordsjælland hvor vi hele tiden møder mennesker vi kender. Det er, om noget, en smuk ting.

Få en email når jeg udgiver et indlæg

Indtast din e-mail adresse for at modtage besked om nye indlæg.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

4 meninger om “Når man møder smukke ting på sin vej”

    1. Ja, de tre ord rammer helt præcist. Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed betyder mere for os, end vi anede da vi slog os ned i en anden landsdel. Nu nyder vi at være hjemme 🙂
      Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.