Når man har gjort rent …

gjort rent

Når man har gjort rent, og alting skinner, må man få te og kage. Det er en udmærket regel, som vi har levet efter i en del år.

Og i dag har vi gjort rent. Den opmærksomme billedelæser har måske lagt mærke til, at der på begge billeder gemmer sig en westienumse. Her kan man vel også tale om en regel: Når menneskene spise kage, ligger westierne under bordet. Klar til at gribe hver eneste krumme. Det er i øvrigt ikke noget tilfælde, at westien har placeret sig under den blå tallerken. Den er min, og de ved, at jeg er sådan en, der ofte spilder.

Jeg kan så godt lide, når her er rent og fint. Og jeg er og bliver en stor tilhænger af små hverdagglæder som te, kage, stearinlys og blomster på bordet. Samt hunde under bordet, naturligvis.

7 meninger om “Når man har gjort rent …”

  1. Mums den fastelavnsbolle ser godt ud. Jeg har også gjort rent i dag… i ét vindue. Alle mine overvintrende pelagonier står i et vindue i et værelse, vi bruger til overnattende børn og svigerbørn når de er på besøg. De får en sjat vand en gang imellem og passer ellers sig selv. Men nu trængte de til en pudse-nusse omgang. Det pyntede. Må jeg så også spise en kage?

    1. Jamen, reglen går kun den ene vej, så at sige: Når man har gjort rent, får man kage, men det er ikke det samme som at man SKAL gøre rent for at få kage 🙂
      Kh Nana

  2. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg også er en sucker for når der er rent og pænt – selvom at det lyder meget mere casual og cool, hvis man bare kan lade skidtet stå 😛
    Og er der tilmed kage, er der jo ikke et øje tørt.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.