Morgensol i huset

morgensol

Solen skinnede fra morgenstunden i dag. Den lyste entreen op og dannede smukke vinduesmønstre på døren til badeværelset.

morgensol

Jeg nyder den hvidmalede dør og morer mig lidt over det nederste billede i boligreportagen, der blev bragt i Berlingske i sommers. Her blev den dengang umalede dør fremhævet som et bevidst valg. Den stod kun sådan, fordi vi ikke var nået til at male den. Jeg foretrækker den bestemt i den hvidmalede udgave.

Den gavmilde morgensol oplyste også tårnværelset så fint. Da jeg fandt indlægget (som jeg linker til i forrige sætning), hvor jeg forklarer, hvorfor tårnværelset hedder tårnværelset, blev jeg mødt af en række før-og-efter billeder. Uh, hvor er det godt, at vi er nået så langt, og at vi holder lang (måske evig) renoveringspause.

morgensol

Også Rosas værelse blev badet i morgensol. Det er sådan et fint, lille værelse med udsigt til genboens stråtag.

sollys

Det blev også til en enkelt solstråle i spisestuen.

sol i stuen

Siden jeg tog billederne, er solen kommet højere på himlen, og hele huset ligger i det dejligste lys. Det er så vidunderligt at bo i et hus, hvor solen sådan kan vælte ind ad vinduerne.

Nu vil jeg ligefrem gå ud i solen sammen med mine hunde. Jeg ønsker dig en god solskinsonsdag!

10 meninger om “Morgensol i huset”

 1. Smukke, smukke billeder, Nana. Jeg er ret vild med farven på kommoden og stolen i Rosas værelse. Så blød og fin. Og så fandt jeg lige en ting, du virkelig kan glæde dig over ved ikke at skulle på arbejde: Du skriver, at solen skinnede fra morgenstunden – øh – den stod først op klokken over 8. Er du ikke bare heldig?
  Kh, Karen

  1. He-he, jamen, jeg stod faktisk op, mens det var mørkt. Jeg tænkte bare “morgenstund” som det tidspunkt, hvor solen står op 🙂 Bortset fra, at jeg i dag stod op kl. 7, så ER det rart, at man ikke SKAL vågne på et bestemt tidspunkt 🙂
   Søren havde kommoden, da jeg lærte ham at kende. Jeg fik lov til at male den og sætte fine skuffeknopper på. Det er faktisk en ret god farve, det synes jeg også 🙂
   God aften til dig og dine, Karen!
   Kh Nana

 2. Åh ja dejligt med sol . ☀️Jeg var ellers træt da jeg stod op men da solen kom frem fik jeg så meget energi at jeg fik vasket sengetøj som kom ud og hænge , luftet ud og vasket gulv og pudset vinduer . Sol er dejligt ☀️
  Anita kj

  1. Ja, solskin giver energi! Det var godt nok meget, du fik klaret 🙂
   Undskyld jeg først svarer dig nu, Anita, men jeg har ikke set din før kommentar nu.
   God mandag til dig!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.