Mit landliv i Ud & Se

ud & se

For nogle uger siden skrev en journalist og spurgte om han måtte bruge et af mine billeder i forbindelse med en anbefaling af min blog i Ud & Se som i oktober måneds udgave har et tillæg der handler om udflytning fra by til land. Det måtte han godt! Meget gerne, faktisk.

ud & se

Jeg er SÅ stolt (og sikkert også helt urimeligt stolt) over at min blog bliver nævnt i et magasin der læses af så mange mennesker. Lige nu sidder jeg faktisk og har sådan nogle stoltheds-sommerfugle-i-maven. Du kan se notitsen – og mit billede – på s. 96. Skal jeg måske lægge en flaske vin med bobler på køl … eller noget … Skal man ikke fejre den slags?

26 meninger om “Mit landliv i Ud & Se”

 1. Stort tillykke Nana med den fine anbefaling. Ja selvfølgelig skal der en flaske på køl. Du må så meget gerne være stolt og det skal da fejres :-). Du har kreeret en super fin blog og den fortjener at få mange flere læsere. Stort knus herfra

 2. Nana, det er så godt gået. Jeg vil låne af din etos og prale med dig. (Og hjælpe med boblerne, hvis det er…).
  Knus fra Helle

 3. Det er altid skønt når det man laver bliver anerkendt,så selvfølgelig skal du have bobbelvand. jeg kan godt forstå at du er glad og stolt. Det e rså skønt når der sker noget godt også når det er andre og ikke en selv. Hygge herfra

 4. Dejligt med anerkendelse og lidt reklame, man ikke selv står for. I foråret, da jeg blev ugens blogger i Hendes Verden, var jeg også helt oppe og køre 🙂 Ud og Se… hvor har jeg løst mange krydsogtværser i det blad – de er bare for nemme, for de hjalp kun med at fordrive tiden i et kvarters togtid.
  Kh, Karen

  1. Ja-tak til anerkendelse og reklame 🙂 Jeg kan godt huske da du blev ugens blogger, og jeg syntes det var så sejt! Vi arbejder videre på at blive verdensberømte 😉
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.