Mirabelblomstskyer

mirabelblomstskyer

Vi går meget ofte tur på Hornbæk Strand, men for tiden undgår vi stranden på solskinsdage. Der er simpelt hen for mange mennesker. Så har vi heldigvis mange andre steder, vi kan gå tur. Vi kan gå i plantagen, vi kan gå i Klosterris Hegn og vi kan gå i vores lokalområde. Når vi ikke altid går lige uden for vores egen havelåge, er det fordi, vi skal have hundene i snor, og det bliver hurtigt lidt besværligt, når der er tre styks at holde styr på.

mirabelblomster

Men i dag har vi gået herhjemme, og her er helt fortryllende smukt lige nu, hvor mirabellerne blomstrer allermest. Jeg tog billeder af nogle af de mirabelblomstskyer, vi mødte på vejen.

forårslandskab

Jeg føler mig altid meget privilegeret over at bo her midt i skønne Nordsjælland, ude på landet, langt fra store veje og anden larm.

mirabelblomstskyer

Men i disse dage, hvor vi bliver bedt om så vidt muligt at blive hjemme og undgå andre mennesker, føler jeg mig endnu heldigere. Jeg kan stadig bare åbne min dør, gå nogle få skridt og så være midt i det smukke forår, under mirabelskyer i massevis.

I går plantede jeg endda to små mirabeltræer i vores egen have. – Eller jeg flyttede dem, for de stod i vejen for det hegn, vi er ved at sætte op omkring grunden.

mirabelblomstsky

Og nu vil jeg igen gå ud. Ud i vores have, som er under forvandling i disse dage. Det vil jeg snart fortælle meget mere om.

15 meninger om “Mirabelblomstskyer”

 1. Ja, det er skønt med så dejlig natur lige uden for døren, det nyder jeg også. Mirabelletræerne har givet blomstringen gas i det gode vejr og blomstrer i mange hegn – de er så smukke.
  Jeg er spændt på at se hvordan arbejdet skrider fremad på meres grund 🙂

  1. Jeg synes, der sker en del her hos os i disse dage, men der er stadig ikke det dér meget tjekkede over det, som der var, da I anlagde have på få måneder 🙂

 2. Så vacker blomning! Ja det är skönt att bo i fina omgivningar i dessa dagar. (Även att Sverige inte gjort så många restriktioner ännu).
  Aha spännande med förändring, ser fram emot att få veta mer:)
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

  1. Ja, sådan nogle mirabelblomster kan altså noget 🙂
   Det er mærkeligt, så forskelligt de svenske og de danske myndigheder/regeringer reagerer på Coronaen. Det skal under alle omstændigheder blive godt, når den lægger sig!
   Tak, Maria – og i lige måde til jer!
   Knus fra Nana

 3. Blomstrende mirabeller mod en blå himmel. Det er marts, når marts er smukkest. Og det syn må vi skynde os at nyde, for det varer så kort. Men det flygtige er vel oftest det mest værdsatte.
  God arbejdslyst med de nye haveprojekter!

  Hilsen Elna

  1. Ja, du har nok ret i, at frugttræernes blomstring er så fortryllende, blandt andet fordi den er så kort. Jeg sætter pris på de kølige dage og de kolde nætter, som strækker mirabellernes blomstring over lidt længere tid.
   Tak! – Og god ny uge til dig!
   Forårshilsen fra Nana

 4. Ha! Jeg skrev, at jeg havde taget grene af tjørn ind i stuen, og det var selvfølgelig mirabeller. Jeg vidste ikke, at de havde torne – men det har de vist?! Yndige er de i hvert fald. Hernede “sydpå” er der bare så mange forårstegn alle vegne – jeg kan se flere komme til hver eneste dag. Det er skønt og livsbekræftende. Lige hvad vi trænger til nu. Meget fornuftigt, at I undgår de steder, hvor der kommer mange. Det gør jeg også – finder tidspunkter og steder, som jeg har for mig selv. 🙂

  1. Ja, mirabeller har torne 🙂 – I hvert fald på nye grene. Til gengæld lugter tjørneblomster lidt ubehageligt, så dem har man sjældent lyst til at tage ind 😉 Og i dag skinner solen igen, og vi må ud at nyde den!

 5. Mirabelleskyerne er bedårende. Især på sådan en blå himmel, som du viser.
  Og hvor er det skønt for jer, at I har plads til at gå tur uden at komme for tæt på andre, der ikke har den fornødne høflighed til at holde afstand.
  Kh Lisbeth

 6. Vi har også de dejlige skyer allevegne. Årets første, hvide bølge. Det er så dejligt. Man påskønner dem nok endnu mere, fordi de er de første – og fordi der ikke er andet endnu 🙂
  Kh, Karen

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.