Mirabel og slåen i blomst

slåen i blomst

Mirabel og slåen blomstrer derude i de levende hegn. På denne tid plejer jeg at tage grene ind til drivning. Da jeg i går plukkede slåengrene, skulle jeg gøre mig umage for at finde nogle, der stadig var i knop.

slåen

De smukke, hvidblomstrende grene, som jeg tog ind i går, står nu på det lille konsolbord i entreen. Der står de og spreder skønhed og forårsglæde.

slåengrene i blomst

Det er godt nok tidligt, at de er i blomst, men ikke mindre skønt af den grund. Jeg holder uendeligt meget af frugtræernes blomstring. Lige nu føler jeg, at intet kan overgå de små, fintformede, hvide, velduftende mirabel- og slåenblomster. Men siden følger kirsebær, pære, æble, blomme og kvæde. Og de er alle lige fortryllende, når deres blomster åbner sig.

i blomst

Jamen, altså, der venter så meget godt i løbet af de næste måneder …

7 meninger om “Mirabel og slåen i blomst”

  1. Det er dejligt for dig, at du har adgang til så mange blomstrende træer. De klæder jeres minimalistiske stil smukt.
    Jeg skal op på cyklen for at finde noget i naturen, og det bliver desværre ikke rigtig til noget.
    Kh Lisbeth

  2. Det er så dejligt med grene i vaserne på denne årstid:-) Heldigvis har vi stadig mirabellagrene som ikke er sprunget ud som jeg kan plukke af, men også nogle der allerede blomstrer. Det bliver nok småt med blommer på dem i år for her er ikke noget insektliv endnu.

    1. – Og nu forudsiger DMI nattefrost i den kommende tid. Det er noget værre rod … Men de blomstrende grene er skønne, ligemeget hvornår de blomstrer 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.