Mine (manglende) IT-færdigheder

Jeg har aldrig lært noget om hvordan man bruger en computer – eller om hvordan man skriver blog. Eller, jo, jeg har jo lært noget undervejs, men der er ikke nogen der har lært mig det. Jeg har prøvet mig frem.

bella

Det tager ofte lang tid for mig at finde ud af noget nyt. Det er meget tilfredsstillende når det lykkes. Men vejen derhen kan være frustrerende. Og jeg kan hænge mig i en lille-bitte ting, så jeg næsten ikke kan sove før jeg får den til at virke. Og derfor kom jeg for sent i seng i går.

westie

Jeg har længe ønsket at kunne give mulighed for at man inde i selve indlægget kan skrive sig på min mailingliste. (Muligheden findes i sidebaren, men jeg har ikke så mange email-følgere som jeg kunne ønske mig, så jeg vil gerne prøve ad anden vej, også).

bella

Jeg har gået om udfordringen som katten om den varme grød, men i går forsøgte jeg, og det var ikke så svært. Ikke i første omgang, i hvert fald, og jeg var en smule imponeret over egne it-færdigheder. Men den tekst der kommer på skærmen når man har tilmeldt sig, blev ved med at stå på engelsk. Jeg kæmpede med den irriterende tekststump i flere timer. Og til sidst fandt jeg ud af det:

Få en email når jeg udgiver et indlæg

Indtast din e-mail adresse for at modtage besked om nye indlæg.

Og jeg kunne gå i seng og sove.

it-færdigheder

I dag skal jeg besøge min datter. Bella skal med (derfor er der Bellabilleder i dette indlæg). Vi glæder os! God søndag til dig!

17 meninger om “Mine (manglende) IT-færdigheder”

  1. Tak! Og tak for at skrive dig på mailinglisten, søde Maria! Det er jeg da glad for!
   Jeg har haft en dejlig dag hos min datter 🙂
   God søndag aften til dig,
   knus fra Nana

  1. Ja, man bliver så glad! De fleste har det vist som vi, at man prøver sig frem og lærer henad vejen, men af og til tænker jeg at det kunne være rart med et kursus!
   Tak, Ingrid, jeg har haft en rigtigt god dag inde hos min datter.
   Kh Nana

 1. Godt gået, Nana 🙂
  Hmmm. måske en ide med sådan et felt… jeg vil også gerne have mange, der følger bloggen via mail. Det er sådan en hyggelig tanke, at de får besked direkte i indbakken.
  God tur med smukke Bella.
  Kh Lisbeth

  1. Tak 🙂
   Jeg følger dig faktisk via email. Jeg følger dig nu også via Bloglovin’, men det er hyggeligt også at få en mail.
   Og tak, Bella og jeg havde en dejlig eftermiddag hvor vi bl.a. var i Søndermarken, og det var lige noget for en lille hund.
   Kh Nana

 2. Flot klaret!
  Altid godt når man lære sig selv noget nyt 🙂
  Jeg er en af dem der har fulgt dig et stykke tid via mail og det fungerer perfekt.
  God tur!
  Knus Vibeke

  1. Åh, jamen, det du har haft gang i med din blog virker altså STORT, Pia! Det tror jeg ikke jeg havde turdet (tænk hvis alting pludselig er væk – forsvundet i cyberspace!?!?!?). Jeg er imponeret!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar ses først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.