Mine køkkenvinduer

Vores indretning er grundlæggende enkel, men der er en grænse for enkeltheden, for det skal ikke være hverken koldt eller kedeligt. Vores køkkenvinduer er vist et eksempel på at det hele ikke er så enkelt endda.

koekkenvindue-1

Vindueskarmene gemmer sig nede bag køkkenbordet, og så er det som om der bliver rum til at man kan stille lidt flere ting i karmene. Der har det med at snige sig en del blomster og lys derned.

koekkenvindue-5

I dag har vi fået nye lys i køkkenvinduerne. Jeg har før skrevet om min nyfundne glæde ved led-stearinlys, og den er ikke blevet mindre. I dag har jeg stillet nogle i vindueskarmene i køkkenet, og de er så fine.

koekkenvindue-3

De almindelige stearinlys jeg før havde stående i vinduet bag komfuret, plejede at blafre og rende fordi udluftningen fra ovnen udsatte dem for stormvejrsagtige tilstande. Nu er der kun en stille, stearindrypfri blafren.

koekkenvindue-4

Hvis du har lyst til at se flere billeder fra vores køkken, finder du et par køkkenindlæg her.

koekkenvindue-2

Gem

Gem

Gem

16 meninger om “Mine køkkenvinduer”

  1. Tak, Randi 🙂
   Jeg har lige været forbi køkkenet hvor min mand er ved at lave mad, og de nye lys er ekstra fine her i mørket 🙂
   God weekend til dig!

 1. Meget smart med de lys. Man kan tænde et par levende lys, når man sidder og hygger (og passer på) – og så bruge disse her andre steder. Og den blå hyacint! Mmmm, jeg kan næsten dufte den.

 2. Vi er også blevet glade for ledlys, tænder stort set aldrig stearinlys. Sjovt nok er vores vindueskarme i køkkenet også under køkkenbordet 🙂 Så der står også mange sjove ting i dem.
  Kh Lisbeth

 3. Sådan en vindueskarm har jeg også her i mit gamle hus fra 1898. Jeg tror da jeg skal have fat på sådan et par lys for der kan Bamse da ikke få fat på dem. Alt skal jo undersøges af den lille bandit, så det med levende lys bliver der vist ikke meget af i år til jul.

  1. Du må have al pynten i vindueskarmen, Rita 🙂 Jeg fyldte et fad med store, fine kogler i går, og jeg satte det ikke på gulvet som jeg havde lyst til, for der ville vores 8 måneder gamle westie, Asta, hurtigt tygge koglerne i tusind stykker. Nu står fadet på et bord 🙂
   God weekend til dig!

 4. Hvor er dit køkken smukt. Kan du vise/fortælle, hvordan I har lavet løsningen med de lave køkkenvidnuer? Vi står lige nu med samme “problem”, som du har løst så smukt.

  1. Hej Trine.
   Velkommen til min blog og tak for de pæne ord om vores køkken 🙂
   Jeg synes jo egentlig ikke vi har løst problemet, for vi har bare smækket køkkenet op, så vindueskarmene forsvinder ned bag køkkenbordet. På bagsiden er sat en hvidmalet plade, så det ser pænt ud udefra når man kikker ind ad vinduerne. Andet har vi såmænd ikke gjort.
   Du har måske allerede set mine andre indlæg om køkkenet. Her er lidt andre billeder, så du kan se hvordan det ser ud på lidt afstand. Indlæggene ligger her: https://mitlandliv.dk/category/gaarden/huset/koekken/
   God fornøjelse med jeres nye køkken!
   Vh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.