Med stranden lige om hjørnet

I går var jeg i Brugsen. På vejen derover var jeg en tur omkring stranden hvor jeg soppede i vandkanten.

hornbæk strand

Om aftenen kørte vi til stranden da vi havde spist aftensmad. Vi badede alle sammen, undtagen Olga som ved at vand er livsfarligt.

westier i havet

At bo så tæt på stranden at man kører omkring den på vej ud at købe dagligvarer og genbesøger den efter aftensmaden for at gå i vandet, er helt fantastisk.

solnedgang

Vi er simpelt hen så begejstrede over de omgivelser vi er landet i her på Ravnegård. Vi kendte området og vidste at det er godt, men det er bare endnu bedre at være her og at opleve det hele.

stranden

Vejret er jo også med os i helt overvældende grad. Det trækker ikke ned.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

18 meninger om “Med stranden lige om hjørnet”

  1. Jeg skal måske omdøbe bloggen til “Mit sommerhusliv” 😉 Her er altså virkelig skønt, men det er der jo også på Sydsjælland 🙂

 1. Jeg glædes med dig. Her har vi nemlig feriestemning hele sommerhalvåret. Når jeg køber fisk, går jeg ned på haven, der ligger 200 m fra vores hus. Når jeg cykler hjem fra Kvickly ser jeg ud over vandet og over på Mols Bjerge. Og skal jeg et eller andet oppe i byen, går jeg 300 m til højre, for pludselig at befinde mig i et mylder af cafegæster. Det er virkelig et plus, at bo sådan. Om vinteren er her velsignet stille. Vekselvirkningen er fænomenal. Hvor skønt at I har fundet Ravnegård – og ja, solen giver en ekstra sommerstemning.

  1. Det er så dejligt at få feriestemningen foræret midt i hverdagen! Og I er endnu tættere på sommergæsterne, kan jeg høre. Vi nyder menneskemylderet nu, og vi har også talt om at vi glæder os til lange ture med hundene på stranden uden at møde andre end en enkelt anden hundeejer til efteråret, og vi glæder os til ingen kø udenfor bageren hele vinteren. Jeg er glad for at du fortæller at du nyder vekselvirkningen.

  1. Helt naboer med havet er vi ikke, men man kan cykle derop på under et kvarter – og jeg ærgrer mig over at jeg har mistet min cykelfærdighed i forbindelse med at min balancenerve blev syg. Til gengæld kan jeg glæde mig over at stranden ligger 4 minutter væk når man kører i bil 🙂

 2. Det lyder fantastisk og ser også sådan ud. Og der er udsigt til endnu flere skønne indkøbsture. Håber i har fået lidt flere siddemuligheder i stuerne.

  Kærligst Susanne Josephine

  1. Der kommer 2 flyttemænd om en halv time. De skal bære vores møbler ind på plads, så i eftermiddag kan vi for første gang sidde i vores stuer 🙂 Vi har bare været så heldige at vejret har været tørt og varmt, så vi har kunnet være ude!

 3. Det lyder så dejligt med stranden så tæt ved. I min barndom kunne vi se og høre vandet, vi havde en lille km. tværs over markerne ned til stranden og vi badede rigtig meget. I dag har vi skoven tæt ved os, men jeg savner altid vandet, men med 25 km til stranden orker man næsten ikke at køre frem og tilbage i sådan en varme og min mand er ingen ” vandhund” og har aldrig været det.
  Mange hilsner Ulla.

  1. At have skoven tæt på er nu heller ikke dårligt! Men jeg kan godt forstå du længes efter vandet når du sådan er vokset op med det “i baghaven”. I Danmark har vi jo heldigvis aldrig for alvor langt til havet. Jeg tænker af og til på mennesker der bor i andre lande som aldrig har set havet. Det er svært at forestille sig når man bor i et lille ø-rige 🙂
   God dag til dig, Ulla!
   Sommerhilsner fra Nana

 4. Uh, hvor det lyder skønt! Jeg glæder mig på jeres vegne – selv har vi en dejlig badesø ‘i baghaven’, og der er næsten ikke noget hyggeligere end at tage en hurtig aften-badetur!

  1. Ja, det er et kæmpe privilegium at have stranden så tæt på. Jeg ved at I også spiser aftensmad på stranden, og det er sådan en god idé! Det har vi ikke haft tid og overskud til endnu, men det skal vi altså meget snart 🙂

  1. Ja, jeg tror du har ret i at vores omgivelser ligner hinanden. Vi er heldige 🙂 Før jeg lærte dig at kende, var jeg ikke opmærksom på at der er en del af Norge der ligner Danmark så meget.
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.