Man skal huske at gå i skoven

skoven

Man skal huske at gå i skoven. Eller jeg skal i hvert fald. Jeg er vokset op i et hus, der lå ud til en park, der, hvis man gik længe nok, endte i en skov. Det er måske derfor skoven føles som mit landskab. Vi er så privilegerede, at vi bor tæt på stranden, og her går vi ofte tur. Vi er også så umanerligt heldige, at vi bor midt i et stykke smukt landbrugsland. Jeg holder meget af både strand og marker, men jeg har brug for skoven.

efterårsskoven

Igennem et stykke tid har jeg forsømt skoven. Enten ved at gå på stranden eller ved slet ikke at komme ud at gå. Det sidste sker ellers sjældent, men jeg har igennem de seneste uger sovet endnu mere elendigt, end jeg plejer, og jeg har været så træt, at jeg nogle dage bare har nydt, at Søren efter sin operation igen kan gå, og derfor også har kunnet lufte hunde, mens jeg blev hjemme.

Men i går kom vi i skoven. Og det var så godt. Med enkelte smuktfarvede blade på træerne og med masser af visne blade at sparke i.

novemberskoven

Hundene nød det også. Olga og Asta fulgtes. Når vi går tur, er de hele tiden lidt foran os mennesker.

skoven

Med jævne mellemrum stopper de op og ser sig tilbage for at sikre sig, at alle er med.

Bella er konstant bagud. Hun er ved at være en ældre hund, og hun lader sig ikke sådan jage med. Indimellem må vi stoppe op og vente på, at hun indhenter os. Det er kun rimeligt.

skoven

Det skal ikke vare ret længe, før vi skal i skoven igen. Man skal huske at gå i skoven.

12 meninger om “Man skal huske at gå i skoven”

 1. Ja, skogen er viktig. Jeg er så heldig at jeg bor midt i skogen, så jeg har trær rundt meg på alle kanter. Jeg hadde savnet de hvis jeg bodde i byen.
  Klem

 2. også dyr som hunde og katte sætter pris på variation – hilsen fra Kirsten der bor lige op til Hammermølleskoven i Hellebæk

 3. Jeg kommer alt for sjældent ud at gå i denne tid. Arbejdsdagene slutter jo, når mørket indtager dagen, og så er det nemmere at hygge sig indendøre. jeg er også vild med skoven og dens mange farver og lysspil.

 4. Det är härligt att gå i skogen, vi har både skog och hav här. För några veckor sedan gick vi i Särö Västerskog och promenerade, det är ett naturreservat. Vi går lite för sällan i skogen, det blir mest vid havet. Men härligt båda två, och jag förstår din längtan. Söta dina hundar är när dom står och väntar in er <3.
  Även om mitt hjärta klappar lite extra för havet :).
  Kram och ha en fin dag
  //Maria

  1. Ja, jeg elsker også både hav og skov, men har det nok alligevel omvendt af dig: Mit hjerte banker lidt mere for skoven 🙂 Vi er under alle omstændigheder heldige, begge to, at vi har nem adgang til både det ene og det andet 🙂
   Tak for søde ord om hundene!
   Fortsat god weekend til dig, Maria!
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.