Hvor kan man aflevere en brugt Ménières sygdom?

Det er i disse dage 6 år siden jeg oplevede mit første Ménièreanfald. Siden har jeg haft mange. I de første par år flere om ugen. Og for tiden igen en del. I dag fik jeg et anfald på torvet i Næstved. Det var relativt mildt, så jeg kunne selv kravle hen til en bænk og endda ringe til min mand. Han forlod sit arbejde for at komme og hente mig. Så dejligt! Og nu, fire timer, en søsygepille og en lur senere, er verden holdt op med at snurre rundt.

ménières syndrom

Nå, men jeg gider egentlig ikke have Ménières sygdom længere, og jeg vil gerne aflevere den. Ikke til genbrug! Den skal bare et sted hen hvor der bliver gjort endeligt kål på den. Men hvor er det lige man afleverer en godt brugt Ménières sygdom?

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

18 meninger om “Hvor kan man aflevere en brugt Ménières sygdom?”

 1. Øv Nanna!
  Har ikke rigtigt trøstende ord, ud over at solen har skinnet i dag og det er snart forår.
  Håber du kommer ‘op’ igen inden længe og kan nyde alt det dejligt som venter os alle forude.
  Knus og gode tanker
  kh.

  1. Det er nemlig dejligt at jeg har en god mand! Og det er da klogt sagt 🙂 Og så er det bare så sødt at du overhovedet lægger en kommentar, og det gør mig glad!
   Knus

 2. Menieres er bare en væmmelig sygdom – min mor lider også af den – så ikke noget at sige til, at du ønsker den hen, hvor peberet gror!
  Flot, som du håndterede anfaldet, og at din mand kunne komme og hente dig. Er glad for at høre, at det går bedre nu! Kroniske sygdomme er svære livsledsagere og kan spænde ben for planer og ønsker, men jeg synes, du klarer det så fint og har en dejlig positiv indstilling til livet 🙂
  Kh Linda

  1. Hils din mor fra mig! Selv og Ménières opfører sig forskelligt hos alle os der har den, er der nogle fælles erfaringer, og på en eller anden måde er det rart at vide at der er andre der ved hvordan det er at have den sygdom. Selv om jeg ikke ønsker for nogen at de skal have det sådan 🙂
   Tak for din søde kommentar, Linda!
   Kh Nana

  1. Ja, for Søren! Tænk hvis den bare forsvinde. Men det er der vist ikke andre end pensionskassen og sygeforsikringen der tror at den gør 😉

  1. Ja, Ménière er træls. Men vi har alle vores at slås med, og jeg tænker at det gælder om at få det bedste ud af de vilkår der byder sig, så i dag vil jeg prøve at komme lidt ud i haven sammen med mine hunde 🙂
   Tak for din kommentar, søde Anette!
   Kærlig hilsen Nana

  1. Ja, lidt træls er det sådan at blive angrebet midt i det offentlige rum. Uf, hvor har jeg prøvet det mange gange! Men nu ligger jeg på min egen sofa, og i dag skal jeg bare være herhjemme. Og solen skinner 🙂
   Knus fra Nana

 3. Jeg skulle gjerne ha fortalt deg om et sted der sykdommer kan leveres inn til destruksjon, men det kan jeg ikke dessverre. Enda godt du har en snill og feksibel mann som kan hjelpe deg når anfallene inntreffer ubeleilig. Håper denne dagen blir fin i alle fall. Beste hilsen Ingrid.

  1. Ja, du har ret, Ingrid: Det er meget værd at have en sød mand. Også når man får et svimmelhedsanfald på torvet. Jeg sætter stor pris på ham 🙂
   God dag til dig – i selskab med dine piger!

  1. Jeg læste alt hvad jeg kunne finde om sygdommen (også den side du linker til :-)) da jeg blev diagnosticeret. Jeg var nærmest ekspert på området 😉 Nu er det længe siden jeg har læst om den, men jeg følges af en læge som jeg tror må være verdens bedste og sødeste, så jeg er i gode hænder.
   Tak for din søde kommentar, Mia!

 4. Det er træls med de anfald! Ville ønske at der var et sted man kunne kyle dem hen sammen med alle de andre symptomer fra kroniske sygdomme. Heldigvis kommer man på et eller andet tidspunkt ud på den anden side…det er bare ikke særlig rart så længe det står på. Det er faktisk slet ikke rart
  Godt at du fik fat i din mand og har det en smule bedre. Håber at du snart får et længere pusterum fra anfaldene og kan komme ud og nyde det skønne forår vi har lige nu.

  Rigtig god bedring Nana
  Knus Vibeke

  1. Tak for din søde kommentar, Vibeke! Ja, det gælder virkelig om at komme ud og nyde foråret mens det er der. Jeg har heldigvis været lidt ude i solen i dag. Jeg håber du kan sige det samme 🙂
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.