Mad og gæster. Nu er det virkelighed

gæster

Sidste år på denne tid skrev jeg et indlæg med titlen Mad og gæster. Det handlede om, at jeg midt i vores meget langvarige køkkenrenovering drømte om igen at kunne lave mad og have gæster. Jeg længtes efter at kunne mødes med familie og venner omkring vores spisebord.

Lige nu er jeg ved at lave mad, og om en time kommer et par gode venner på besøg. Vi skal tilbringe aftenen sammen, og jeg glæder mig.

gæster

Jeg er virkelig så taknemmelig for at bo her, hvor alt det og alle dem, vi kender, er tæt på. Hvor huset er indrettet, så det passer præcis til os. Hvor jeg kan stå i vores smukke, varme køkken og lave mad, mens jeg ud ad køkkenvinduet ser gæssene trække.

gåsetræk

Det er da simpelt hen så godt, alt sammen.

4 meninger om “Mad og gæster. Nu er det virkelighed”

  1. Fantastisk, tillykke med det hele. Det føles så dejligt når man har taget de rigtige beslutninger 🙂
    Ha en god aften.

  2. Det er så rart at have overskud til at have besøg – for besøg giver endnu mere overskud, og så er man inde i en god cirkel 🙂
    God weekend til jer, Ulla!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.