Lyserøde forårsfristelser

I går viste jeg de lyserøde kvædeblomster der pryder mit sofabord. De er uovertruffent yndige. Men de er ikke de eneste lyserøde forårsblomster herhjemme.

Da jeg forleden var i Meny efter en liter mælk – og ikke andet – købte jeg fem primula som nu står på vores spisebord.

Nogle gange, som med kvædegrenene, gælder det at less is more, andre gange må det godt være til den overdådige side. Sådan fem primula i flok har altså en god udstråling.

11 meninger om “Lyserøde forårsfristelser”

 1. Det er dejligt med sådan en omgang lysende dejlige forårsblomster!
  Det har man brug for på den her tid, hvor det er koldt og længslerne efter forår efterhånden er temmelig stærke 😀
  Og jeg elsker lyserød! Hvilket vist også kan ses i vores have og til dels også i vores hjem. Men jeg holder igen, så det ikke bliver alt for tøset – min mand skal jo trods alt også kunne holde ud at være her – fnis

  God fredag og god weekend Nana
  Knus Vibeke

  1. Ja, jeg glæder mig også til at være lidt mere uden for igen. I disse dage begrænser det sig til en tur med hundene. Mens vi venter, er det rart at vi kan snyde lidt og holde forårsfest inden døre 🙂
   Tak, Vibeke og det samme til dig!
   Knus fra Nana

 2. De er virkelig bedårende, og skønnest, når der er “mange nok”. Det stiver humøret, når man lukker foråret ind i stuen.
  God weekend!

  Hilsen Elna

  1. Ja, primulaer er skønne. De kan noget med farver! Jeg håber du også har en lille flok primula i stuen 🙂
   Tak, Elna, og i lige måde!
   Før-forårshilsner fra Nana

 3. Såååå søde – og rigtig fint, at de står sammen på et fad. Er glassene speciel til potteblomster, eller er du bare heldig, at de passer? Jeg synes, plastpotterne er en konstant grim udfordring.
  Kh Lisbeth

  1. Hej Lisbeth.
   Glassene er sylteglas fra Chic Antique. Jeg har dem i to størrelser. De små glas er super fine til hyacinter og den slags, og de store bruger jeg til lidt større blomster. For, ja, plastpotter er bare ikke spor charmerende …
   Kh Nana

  1. Ja, de er fine 🙂 Jeg stiller dem køligt om natten (når jeg husker det), vander flittigt og nipper visne blomster. Så har jeg dem i 3-4 uger.
   God weekend, Heike!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.