Lynvisit, solskin og fragilité

fragilité

I dag kom min søn og svigerdatter forbi til en kop te, et stykke kage og en gåtur med hundene. Hvilken lykke at vi nu bor så tæt på hinanden at den slags kan lade sig gøre.

fragilité

Det var så dejligt at få besøg på en helt almindelig mandag eftermiddag.

roser

Det var skønt at sidde i solen og spise bagerens glimrende fragilité og høre nyt fra de unge mennesker. Det var en fin tur med hundene (jeg afprøvede et par nye indlæg som ikke virkede helt tossede). Jamen, det var bare en god, god eftermiddag.

10 meninger om “Lynvisit, solskin og fragilité”

  1. Der er ikke noget så dejligt som samvær med mennesker man holder af. Det er skønt for jer at I er kommet tættere på jeres familie og venner. Dine billeder sige meget, og hvor kunne jeg lige spise et par jordbær. Kram herfra med ønsket om en god dag.

  2. Så hyggeligt med kage og solskin, og ikke mindst dejligt besøg af dem du holder af. Det kan holde en gående længe med sådan en eftermiddag.
    Smukke billeder som altid.
    Rigtig god dag til dig kære Nana

    Knus Lone

    1. Jep, det er Greengate 🙂 Jeg har købt lidt engang imellem igennem mange år, og jeg er aldrig blevet træt af det. Man bliver lidt glad af at bruge det 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.