Lyng og eng

lyng

I dag var vi – inspireret af Gitte med Madames Huskeblog – en tur i Rusland ved Tegners Museum. Området ligger fire minutters kørsel fra os, men vi kommer der almindeligvis ikke, da hunde skal være i snor, og når man har tre hunde, er det bare nemmest at slippe for snoretræk.

Men i dag var vi der altså, for vi ville se den blomstrende lyng. Og smukt var det. Vi gik uden for den indhegnede del af området, for her har hunde slet ikke adgang i sommerhalvåret. Olga ville ellers gerne have gennet lidt rundt med fårene der græsser derinde.

lyng

Det var en dejlig tur fuld af smukke udsigter og masser af lyng i blomst. Jeg kan kun anbefale en tur til Rusland i Dronningmølle i disse uger.

tegners naturpark

Da vi ikke kunne gå midt i lynglandskabet, gik vi i stedet en tur ad en sti der førte os igennem et smukt engområde. Et rigtigt nordsjællandsk landskab som ligner det der omgiver Ravnegård. Jeg elsker sådan et landskab.

eng

Jeg har faktisk engang før vist billeder fra parken omkring Tegners Museum. Da vi var der sidst, havde vi lige set Ravnegård for første gang. Nu har vi boet her i over et år. Det er længe for nogle rullesten som os.

10 meninger om “Lyng og eng”

 1. Det ser smukt ud, naturen er fantastisk. Hvis der er får er det ikke godt med hund, vi har prøvet det. Fårene faldt tilsyneladende døde om, jeg tror nok, at de livede op igen, da vi forsvandt med hundene, det var deres måde at beskytte sig på.
  Kh Lisbeth

  1. Nej, tænk at får spiller døde for at få fred. Jeg ved at nogle insekter gør det, men jeg vidste ikke at det også gælder får. Nårh, godt de kunne live op igen 🙂
   Kh Nana

 2. Åh… lyng her hos dig også, har lige kommenteret hos Madame og dine billeder er også allersom smukke. Elsker lyng.

 3. Hvor er det smukt. Der er dem, der begræder, at det meste af Jylland ikke længere ser sådan ud. Det gør jeg nu ikke, for landbrugsland er også smukt – og de gamle hedebønder var usselt fattige. Men lige når lyngen blomstrer, kunne man godt ønske større hedearealer. Som den gamle vits lød: Hvad havde Goebbels og Dalgas til fælles? Svaret var enkelt: De ville begge udrydde sandheden 🙂
  Kh, Karen

  1. Smukt er det, ja, men da vi fortsatte ud over engen, blev vi hurtigt enige om at den er ligeså smuk – bare på en anden måde 🙂
   Jeg har engang været i det skotske højland da lyngen blomstrede. Det var overvældende!
   Kh Nana

 4. Ej hvor sjovt. Jeg har lige været inde og kommentere hos Gitte på det smukke lyng.
  Hun oplever så meget skønt og er fantastisk til at dele oplevelserne.
  Skønt du lige kunne få lidt inspiration til en hygge tur.

  Klem
  Charlotte

  1. Ja, Gitte og hendes mand er nemlig super gode til at komme ud og opleve. Her hos os er vi ofte bedre til at være herhjemme, og det er også godt, men af og til er det dejligt med inspiration 🙂
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.