Loppemarked på Ravnegård

loppemarked
Loppemarked på søndag

På søndag holder vi loppemarked her på Ravnegård. Vi har alt for mange ting. Jeg forstår det ikke, for i forbindelse med at vi flyttede herop for to år siden, solgte vi en del. Alligevel har vi alt for meget, som vi ikke bruger. Og det er gode, brugbare ting, som fortjener nye hjem, hvor man vil påskønne dem.

Jeg skal være i god tid, når jeg kaster mig ud i sådanne projekter. Ellers svimler det for mig. Så vi har samlet sammen til loppemarked i lang tid. Både her på gården og hos familien, som bidrager med fine loppesager. Vi har prismærket det meste, vi har købt håndsprit, vi er næsten klar, så vi tør godt at fastsatte den store loppedag til på søndag. Nu håber vi bare på godt vejr og mange kunder.

Tøj, sko og tasker

Der er en del tøj til kvinder i de fleste aldre i str. 36-38, small til medium. Der er forskellige mærker (blandt andet Malene Birger og Day). Noget er ret brugt andet helt nyt – og en masse midt imellem.

Og så er her sko til kvinder. Mange sko. Virkeligt mange – og meget forskellige -sko. De fleste er i str. 39-40. De koster mellem 10 og 150 kr. Skoene på billedet herunder er faktisk blot nogle af de sko vi har til salg …

loppemarked

Jeg har solgt mange af mine tasker, for jeg bruger stort set aldrig taske, efter at jeg er holdt op med at gå på arbejde. Men der er stadig tasker at sælge ud af, og nogle af dem bliver sat til salg på søndag. Blandt andet denne yndige, lyseblå, helt ubrugte sag fra Decadent:

loppemarked
Billeder og billedrammer

Der er en del rammer (både et par antikke og mange skifterammer), nogle tryk (blandt meget andet fire fine blade fra Hagedornhagen [reklamelink]) og et enkelt maleri (måske finder vi flere, inden på søndag). Maleriet er dette, som har hængt vores køkken. Jeg plejer at sige, at det er en Paul Fischer. Det er det ikke, men jeg tror, at maleren har været inspireret af Fischer …

loppemarked
Møbler

Jeg brokker mig af og til over alle de udbygninger, vi har (og jeg nyder, at vi har revet to ned!), men når man skal holde loppemarked og gerne vil sælge nogle møbler, er det jo unægtelig rart med god plads. Blandt møblerne er denne stol, som stod så fint nede på Vadekærgård:

loppemarked
Foto: Jens Barslund.

Det er bare en Ikea stol, og den skal ikke koste ret meget, men den er faktisk både pæn at se på og fin at sidde i, så mon ikke, der er nogen, der kan bruge den …?

Dette sofabord, som vist nok hedder Opus og kommer fra Haslev møbelsnedkeri, har vi ikke plads til, så det kan man også købe. Det samme gælder det lille bord med hjul, som du kan skimte til højre i billedet:

sofabord
Foto: Esoft

Vi har også keramik på lager, og vi kan prale med, at det er fra to lokale keramikere: Tove Johnsen fra Hornbæk og Nanna Skibsted fra Tikøb.

loppemarked
nanna skibsted
Lidt af hvert

Vores loppemarked bugner med lysestager, vaser, dimser og dutter. Der er urtepotter og urtepotteskjulere, langrendsski og skøjter. Der er kurve (fx nogle der ligner disse kurve [reklamelink]), der er hundekurve, lanterner (blandt andet flere i stil med disse [reklamelink]), hvidmalede træhylder og ting til køkkenet (blandt meget andet en elkedel [reklamelink]). Vi sælger også et par standerlamper fra Le Klint. Bortset fra at skærmene er til udskiftning, ser de ud som denne [reklamelink].

loppemarked

Vi er ved at arrangere femkronersmarked, og der er en bunke ting, man kan erhverve for under 50 kr. Men vi har også ting af så høj kvalitet, at man skal af med nogle hundrede – eller endda et par tusinde – kroner for at få dem med hjem.

Jeg kunne blive ved, men jeg skal nok holde op nu.

Du er velkommen

Hvis du er i nærheden på søndag mellem 11 og 17, er du meget velkommen til at kikke forbi. Adressen er Plejeltvej 13, Havreholm, 3100 Hornbæk. Vi afholder loppemarkedet på gårdspladsen og i en udbygning. Vi har håndsprit, god plads og masser af frisk luft. Vi tager Mobile Pay og helst ikke kontanter.

Følg med på Facebook

I løbet af de næste dage, vil jeg lægge nogle loppebilleder op på Mit landlivs Facebookside. Hvis du vil se mere, kan du kikke forbi derinde.

10 meninger om “Loppemarked på Ravnegård”

 1. Det skal nok blive en succes! De fleste elsker, ligesom jeg, loppemarkeder. En skam, der er så langt over til jer Sæt nogle sedler op. I Brugsen og der, hvor sommergæsterne kommer. Så er der tomt inden aften
  Kh, Karen

  1. Jeg havde faktisk ikke tænkt på at sætte sedler op. Jeg har mere tænkt i Facebook 🙂 Men du har da ret: Vi laver nogle sedler!
   Kh Nana

 2. Jeg kikker sandsynligvis forbi på søndag. Somme tider ønsker jeg, at jeg skal “sætte bo” på ny, når jeg falder for skønne ting, men i min alder har man ALT og mere dertil.
  Ønsker dig et godt loppemarked!
  Hilsen, Marianne

  1. Jubiii 🙂 Det lyder så hyggeligt, Lisbeth! Jeg håber, vi ses! – Og ellers vil du måske komme forbi en anden dag – til en kop et eller andet og en have- og blogsnak …

 3. Loppemarked det er lige mig, der er langt til nord Sjælland, det er en ged ide at sælge sine tin på den måde. Knus Inger

  1. Ja, jeg har før solgt på loppemarked og hygget mig med det 🙂 Jeg har dog aldrig før prøvet selv at lægge hus til loppemarkedet, og det bliver lidt spændende 🙂
   Knus fra Nana

 4. Nå fik du så solgt noget søndag ☀️ Vi bor desværre for langt væk til at jeg lige kunne komme forbi . God dag ☀️
  Anita Kj

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.