Livsstilsmesse og hønsegård

livsstilsmesse


Indlægget indeholder reklame

I dag har vi været forbi livsstilsmessen i Frederiksborg Slotspark. Vi mødte min datter som var på arbejde på messen (mere om det en anden dag), og efterfølgende drak vi te hos mine forældre som bor i Hillerød. Det var hyggeligt.

livsstilsmesse

Der var mange pæne ting i god kvalitet på messen. Vi kom især fordi vi gerne ville se den hønsegård som vi allerede har bestilt hos Omlet.

walk-in hønsegård

Hønsegården på messen var en relativt lille udgave. Den vi får er stor. Godt 19 m2.

Den er så smart. Man kan gå oprejst derinde. Døren er en stalddør, så man kan nøjes med at åbne den øverste del hvis man bare skal smide en bunke mælkebøtter ind til hønsene. Der er et panel hele vejen rundt som ræven ikke kan finde ud af at grave sig under. Og så er den endda rigtigt pæn. I en diskret, grøn farve som falder naturligt ind i haven.

Vi planlægger at der skal vokse planter op ad hønsegårdens vægge. Klatrehortensier på langsiden og måske klematis på endevæggen. Det bliver næsten som at få en pergola …

omlet

Jeg skal nok vende tilbage og vise vores hønsegård når den står i vores baghave. Jeg glæder mig! Det gør hønsene også. Du kan læse mere om walk-in hønsegården her.

12 meninger om “Livsstilsmesse og hønsegård”

  1. Ja, jeg har det altså på samme måde! Jeg elsker også at lave om 🙂 Jeg bliver super hurtigt træt pga. min irriterende sygdom, men så må forandringerne bare tage lidt længere tid, for man bliver glad af at være i gang.
   Dejlig søndag til dig, søde Charlotte!
   Knus

 1. Min sønn har nettopp bestilt kattegård fra Omlet, så det var morsomt å se den på ditt bilde. De ser solide og flotte ut. Dine høner vil nok like seg der.
  Ha en god søndag.

  1. Sjovt at din søn har bestilt løbegård fra Omlet. Jeg tror grundlæggende det er samme gård man bruger til høns og katte. Den er super gedigen og oven i købet pæn, så han kan godt glæde sig!
   Tak, Marit, og god søndag til dig!
   Knus

 2. Sikke en fin hønsegård – der er da tænkt på det hele, og hvor er det skønt. Jeg kan tydeligt huske da jeg var barn og jeg skulle fodre hønsene…… det var svært at undgå de løb ud (for ud ville de meget gerne).
  Jeg ville rigtig genre besøge messen der engang…. måske i mit næste liv 😉
  Mange hilsner Susan

  1. Ej, hvor hyggeligt at du havde høns som barn!
   Det kan da være at du kan komme til Hillerød næste sommer, Susan. Du behøver måske ikke vente til næste liv 🙂 – Og hvis du kommer til Nordsjælland, giver jeg en kop kaffe her på Ravnegård!

 3. Det er da et super flot hønsegård tillykke med den.Din plan om at lade planter gro op af hønsegården synes jeg er god. Det vil også give lidt skygge til jeres høns.Glæder mig til at se det når der har været indflytning. Hygge herfra

  1. Ja, den er så fin! Den kommer efter planen med posten i dag, og så skal der samles 🙂 Vi vil bygge den rundt om en kirsebærlaurbær som jeg tænker vi kan stamme op om nogle år når den er blevet større. Så har hønsene også et lille træ inde i deres gård.
   Hav en dejlig dag, Leila!

 4. Det bliver da noget så flot med klatreplanter op ad hønsegården – sikke en god ide! Selv er jeg lidt skræmt af alt med vinger, så vi har opgivet høns, men jeg glæder mig til at følge dine 😉

  1. Ja, jeg var faktisk på vej til planteskolen i formiddags – inden vi blev færdige med hønsegården – indtil nogen talte om overspringshandlinger 😉 Nu står gården der, og snart skal der plantes!
   Du er velkommen til at se på mine høns, Pia, de er i hvert fald ikke farlige på billeder 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.