Livsglæde

livsglæde

Hunde er grundlæggende livsglade. Det er noget af det skønne ved hunde. Nogle hunde er også vandglade. For Asta gælder det, at hun er både livsglad og vandglad og desuden meget ekspressiv.

Hun har, som jeg tidligere har beskrevet, megen glæde af vores sø (som stadig blot er er lille vandhul). Der går ikke en dag uden, at Asta pjasker rundt i søen.

livsglæde
Asta hygger sig i søen.
livsglæde
Asta får øje på mig og bliver rigtigt glad.
livsglæde
Hun drøner hen til mig for at vi kan være glade sammen.

Asta er også vældig glad for stranden. Vi er så heldige, at et stykke af Hornbæk Strand er hundestrand, hvor hunde må løbe uden snor året rundt. Vi var et smut på hundestranden i går aftes. Alle tre hunde var glade. Asta var ude af sig selv af glæde.

vandglæde
Asta og Bella på stranden i går aftes. Asta får øje på mig og bliver vældig glad.
livsglæde
Hun drøner hen til mig, overvældet af glæde over, at vi er der på stranden. Sammen.

Jamen, altså, man kan da kun blive glad, når nogen sådan brænder for at dele deres livsglæde med en.

Reklamelink:
Vi fodrer både hunde og kat med Essential Foods.

6 meninger om “Livsglæde”

 1. Hunde er bare indbegrebet af livsglæde. Maggie, den lille lynhurtige krudtugle, går til svømmeundervisning for tiden – sammen med Per. Nede ved stranden ved Knudhule. Hun skal lære at bruge bagpoterne og ikke bare lege hjuldamper. Det nyder de begge 🙂 Og Rosie er bare den rolige, glade hund – hun er så godt selskab. Nej – vi kunne ikke undvære de firbenede. Det ville i hvert fald være trist.
  Kh, Karen

  1. Nej, hvor sjovt, at Maggie går til svømning 🙂 Det kunne Olga godt bruge, for hun tror, at hun drukner, når hun er i vand. Jeg kan godt forstå at Per hygger sig med at være med til svømning 🙂 Mon ikke der kommer en stor vandapportør ud af Maggie …?
   Kh Nana

 2. Hundeglæden smitter i den grad og jeg har svært ved at undvære den i mit liv. Generelt kan jeg godt lide dyr, de er for det meste underholdende at studere, men jeg holder allermest af hunde.
  Dine tre er så kære og jeg tænker at de to andre også kan fornøjes af Asta og hendes livsglæde.
  Vi elsker vores Bjørn, han er normalt lige så livsglad som Asta 🙂 I disse dage er han desværre meget syg og årsag til stor bekymring, men han er i gode hænder og om lidt henter jeg ham hjem til kærlig pleje her.

  1. Åh, lille Bjørn! Det er jeg ked af at høre, Lisbeth! Jeg håber, at han er hjemme nu og i bedring!
   Jeg kan også lide dyr sådan helt generelt, men der er ingen, man kommer så tæt på som hunde, synes jeg. Hunden er virkelig menneskets bedste ven 🙂

 3. Ja hunde er underholdende. Bellis underholder havegæsterne ved at opfordre dem til at kaste en grankogle, den helmer ikke, før de har gjort det. Lægger koglen på deres sko 🙂 Shippo har lige gravet sig ned under en stor hosta, der var køligt.
  Kh Lisbeth

  1. Ja, hunde er gode til at underholde 🙂 Og så har de personlighed. De er jo alle forskellige. – Og man tilgiver dem meget (blandt andet at de graver i haven), fordi de er så charmerende 🙂
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.