Livet er så fuldt

livet er så fuldt

Det er mange dage siden jeg sidst udgav et blogindlæg. Livet er så fuldt af både glæder og sorger, af lykkelige stunder, af bekymringer og sygdom. Af og til falder det hele lidt over hinanden. For tiden er der så meget af det hele på en gang i mit liv at jeg ikke rigtigt kan få sorteret i det.

Jeg ser en masse skønne motiver, men får ikke fotograferet dem. Jeg har meget at berette, men får ikke skrevet det.

Dog: Jeg er her endnu, og snart vil jeg vende tilbage og fortælle om noget af alt det fine der fylder i mit liv. Asta, fx. – Asta som går på bordet hvis hun ser sit snit til det. Og krydderurtebedene som vi er ved at lave på gårdspladsen. (Du kan ane begyndelsen til et bed til venstre i billedet). Jeg vil fortælle om mine små blomsterspirer, og måske vil jeg dele en bekymring eller to.

livet er så fuldt

Men nu vil jeg gå ud i solen. Jeg ønsker dig en dejlig forårsdag!


12 meninger om “Livet er så fuldt”

 1. Der er grænser for hvor meget man kan nå og du plejer at være så flittig med at berette om dit landliv. Du er tilgivet, vend tilbage på bloggen, når du har overskuddet 🙂
  Jeg kender det du beskriver alt for godt, dog er der heldigvis ikke sorger i mit liv lige i disse dage, men livet er fuldt af en masse gøremål, så jeg får ikke skrevet noget som helst på bloggen, hvor meget jeg end har på hjertet og i fotobeholdningen – jeg er bare bagud…
  Rigtig god påske til jer alle på Ravnegård.

  1. Åh-ja, jeg kan sandelig godt forstå at du har nok at gøre, Lisbeth! Men godt at du husker at tage billeder. Jeg glæder mig til at høre mere om indflytning og nyt orangeri og ny have og altsammen 🙂
   Tak! Og i lige måde!

  1. Nej, det er svært at nå alt det man gerne vil, så det gælder vist om at nyde det man når 🙂
   God påske til dig og dine, Charlotte!
   Knus

 2. Sådan har vi det vist alle indimellem. Lige nu har jeg det præcis på samme måde, og håber osse at vende tilbage snart.
  Rigtig god påske kære Nana

  Masser af knus
  Lone

  1. Tak, søde Lone, og i lige måde til dig! Jeg ønsker dig nogle dage hvor du kan få lidt ro på livet, for man kan godt blive lidt forpustet når det løber hurtigt 🙂
   Stort knus til dig

 3. God påske til dig, kære Nana! Jeg håber, nogen fridage kan hjælpe på alt det, som fylder. Alt godt til dig 🙂

 4. Jeg kan vist ikke skrive det bedre end de foregående, men jeg håber at glæderne er større end sorgerne og at du har haft tid og ro til at nyde de skønne forårsdage her i påsken.

  Jeg kender rigtigt godt det med ikke at nå alt hvad man vil…. 🙂 Knus

  1. Tak, søde Ulla! Jeg har nydt nogle dejlige påskedage. Når jeg ser hvad du bedriver både i haverne og udi strikning, er jeg altid så imponeret over hvad du når 🙂
   God sidste påskedag til dig!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.