Livet er ikke lutter lagkage

For det meste handler mine blogindlæg om glæden ved små og store ting i livet, og sådan skal det være. Bloggen hjælper mig til at holde fast i det glædelige. Men jeg har ikke lyst til at fremstå som et menneske der konstant er tilsmilet af lykken. Det tror jeg ikke der er nogen der er. Livet er en blanding af glæde og sorg, lykke og bekymring. Nogle gange kommer tingene på skift, andre gange falder de oven i hinanden.

lutter lagkage

For tiden er vi ikke kun glade for alt det fine, nye omkring Ravnegård. Vi lever også med sygdom blandt vores nærmeste. Det er svært. Og det fylder meget. Og sådan er livet: Ikke lutter lagkage. Det gælder om at nyde den lagkage der bliver serveret.

17 meninger om “Livet er ikke lutter lagkage”

 1. Sorrig og glæde de vandre til hobe – sådan må det være. Heldigvis lyder det til, at I giver jer selv lov til også at glædes, selvom det svære fylder og tærer. Dejligt, I er kommet til Ravnegård – jeg kan mærke, det bliver godt!

  1. Åh-ja, Kingo …
   Ravnegård føles simpelt hen så rigtig. Vi tør næsten ikke tro at det er virkelighed at vi går rundt her. Jeg håber din fornemmelse holder stik 🙂

 2. Åh så trist, Nana, men som du skriver, er livet en blanding af glæder og bekymringer.
  Vi bestemmer til dels, hvordan vi vil se på livet. Og du er god til at fokusere på det, der giver dig glæde.

  1. Jeg prøver i hvert fald, Gitte 🙂 Jeg tænker i øvrigt ofte om dig at du er god til at skabe glæde og gode oplevelser i hverdagen.

 3. Glæder og sorger ja vi får dem alle men du har helt ret i det gælder om at se posivit i livet, selv om det sommetider kan være svært.
  Så dejligt det nu er sommer og i kan komme til at indrette jeres hjem, som i vil nyde.

  1. Ja, der er perioder hvor det ikke rigtigt er til at få øje på det gode, men de perioder plejer heldigvis at gå over.
   Og denne sommer er i hvert fald fantastisk 🙂 Fortsat god sommer til dig, Jonna!

 4. Hvor er det trist, men ja det er sådan livet er. Der er op og ned ture, men dejligt når vi alligevel kan finde glæden. Lækker lagkage.
  Håber I er ved at have fundet jer tilrette i jeres nye hjem.
  Rigtig god dag kære Nana

  Knus, Lone

  1. Vi går stadig rundt imellem murbrokker, mørtel og malerspande, men vi elsker at være her, så på en måde har vi fundet os tilrette 🙂
   Tak for din søde kommentar! Vi har problemer med internetforbindelsen, så jeg får ikke besøgt din blog nok, men jeg vender tilbage!
   God onsdag til dig, søde Lone!
   Knus

 5. Ja, sådan er livet jo for os allesammen. Det glittede liv, som nogen præsenterer, det ved vi jo godt ikke eksisterer i virkeligheden. I hvert fald, hvis vi er over 30 – og det er vi jo – en lille smule over i hvert fald 🙂 Det du gør – og som jeg også gør – er at fokusere på alt det gode, så meget vi nu kan. Og det er en rigtig god overlevelsesstrategi.
  Kh, Karen

  1. Ja, man kommer langt med at fokusere på det gode, og det er der jo heldigvis meget af 🙂
   God solskinsonsdag til dig, Karen!
   Kh Nana

 6. Ja der er ingen der lever et totalt sorgløst liv. Vi undgår ikke at der kommer sorg og problemer men så meget desto mere grund er der til at nyde de gode tider. At sætte pris på de dage hvor livet er let og dejligt, så der kommer overskud på kontoen til at kunne klare de mindre gode.
  Knus Vibeke

  1. Det er nemlig rigtigt, Vibeke! Man skal huske at sætte pris på de lette dage. Jeg ønsker dig en dejlig onsdag, fuld af sommer og sol!
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.