En lille pause og en pænere velkomst

Jeg er kommet til at holde en lille pause fra bloggen. Det var slet ikke meningen, men jeg har været træt på den-dér svimle måde der betyder at jeg virkelig ikke kan noget som helst.

stokroser

Men i løbet af i dag er trætheden lettet. Jeg har endda deltaget lidt i arbejdet med at forfine ankomstpartiet foran vores gård. Vi er aldrig før nået til at gøre noget ved det. Indtil nu har græsset fået lov til at vokse højt langs vores grund ud mod vejen, og for nogle uger siden begyndte stensætningen ved indkørslen at skride.

velkomst

Så måtte der ligesom ske noget, og nu har vi fået klippet græsset langs hele grunden, også langs indkørslen. Min mand har stablet stensætningen i facon igen, og i dag har jeg plantet pelargonier foran stenen med gårdens navn, og jeg har malet navnet op. Det var helt udvisket. Snart vil jeg sætte nogle flere stokroser, for de er da fuldstændigt yndige, romantiske og uundværlige foran en rigtig bondegård.

velkomst til vadekærgård

Jeg er svært tilfreds med at vi fik ryddet op derude. Med meget få midler og en smule arbejdsindsats er der blevet så meget finere. Det er rart med en pæn velkomst.

stokroser

Men det allerbedste er at jeg er på vej ud af trætheden og kan løfte armene igen.

22 meninger om “En lille pause og en pænere velkomst”

 1. Så godt å høre at du er på bedringens vei igjen. Det er ikke noe gøy når energien blir borte. Stokkroser er så fint og jeg plantet to hjemme i vår og nå håper jeg de blomstrer når vi kommer hjem fra ferien om et par uker. En pen og ryddig velkomst er viktig, synes jeg og så bra at nå har dere fått den på stell. Ønsker deg fine sommerdager fremover.

 2. Det allerbedste er at du er ved at komme ovenpå igen. Men smukt og indbydende ser det ud ved jeres indkørsel. Dejligt at få gjort, man bliver selv så glad af at få lavet sådan noget.

  Kærlig hilsen Anette

 3. Hvor er det dejligt at du er i bedring igen og har haft kræfter og overskud til at gøre arbejde med jeres skønne sted 🙂 Jeg har massere af stokrose frø, hvis du er interesseret:)

  1. Jamen, jeg har allerede fået stokrosefrø af dig, søde Miri 🙂 Dem har jeg tænkt at så i bedet langs grisestalden, men måske skal jeg prøve at så nogle af dem ved indkørslen også. Gad vide om de kan finde ud af at spire op igennem græsset …

  1. Tak, Charlotte! Og det har været en dejlig dag i solen! Nu vil jeg ønske dig en god fredag – og håbe at der også kommer lidt sol til Nordjylland i morgen!

 4. Kære Nana. Dejlig velkomst at få :-). Jeg er heller ikke så aktiv på bloggen, der holdes ferie for fuld skrue :-). Godt at du er ovenpå igen. Kh Mette

 5. Nana, det ser fint ud hjemme hos jer. Men da jeg kun har en stor sten med husets navn og årstal på ude ved vejen, ville det i mine øjne komme til at ligne et gravsted, hvis der var blomster foran – så jeg har kun græs.

 6. Det er blevet rigtigt fint, og hvor har du ret i at der skal stokroser til.

  Dejligt at du er på den anden side af det hæslige anfald.
  Fortsat god bedring.

 7. Godt at du er på vej tilbage Nana 🙂
  De tider hvor kroppen pauser, er hårde og det er sådan en skøn følelse når man kan mærke, at man er på vej ud på den anden side.
  Så håber jeg at du får en lang og god pause fra anfaldene og kan nyde sommeren 🙂
  Knus Vibeke

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.