Lidt fra min nye computer

ny computer

Jeg har købt ny computer. Den gamle havde igennem længere tid haft problemer med internetforbindelsen, og på det seneste kunne man ikke rigtigt lukke låget. Den var vel 8-9 år gammel. Efter uheldet i onsdags kom den sig ikke, og jeg vurderede at penge brugt på at reparere den næppe ville være smart brugte penge. Så jeg har købt en ny. En laptop igen. Tanken er så at bruge den som desktop. Altså at sidde ved skrivebrdet, når jeg arbejder.

ny computer

Lige nu sidder jeg faktisk ved spisebordet for at have plads til begge mine computere. Spisestuen ligner IT-kontoret på en mellemstor virksomhed med åbne computere, opladere og mus allevegne. Billederne har jeg lige taget. De forestiller det lille hjørne af spisebordet, som ikke ligner et IT-kontor. Tulipanerne fik jeg af en sød veninde i går. En meget gavmild buket, som varmer mit hjerte.

tulipaner

Jeg mangler at finde en smart måde at overføre min redigerede billeder på, men bortset fra de billeder, som jeg i min manglende visdom har lagt på computerens drev, var alting straks tilgængeligt på min nye computer, fordi iCloud virker ret smart.

Jeg glæder mig til at lære min nye Macbook rigtigt at kende. Det er næsten som at få en hundehvalp: Den er nuttet (og nummeret mindre, end den forrige), og jeg er glad for, at den er min, men det hele bliver alligevel noget lettere, når vi har lært hinanden at kende.

14 meninger om “Lidt fra min nye computer”

  1. Til lykke med den..
    Der er da en rigtig god beslutning.
    Alt det moderne isenkram har en levetid..
    Så er der sket så meget.
    Tror du bliver rigtig glad for den..når du lige bliver dus med den.
    Smukkeste tulipaner…❤️

    1. Tak 🙂 Ja, jeg tror også, jeg bliver glad for den lille ny 🙂 – Men man skal altså lige vænne sig …
      Uh, sådan tre bundter tulipaner på én gang! Det er da bare noget af det bedste 🙂

    1. Tak 🙂 Ja, jeg er meget tilfreds med at jeg købte en ny. Nu er pludselig en masse ting, der virker. Ting, jeg havde vænnet mig til, bare ikke virkede. Jeg krydser fingre for at din holder lidt endnu … men … når den ikke holder længere, kan du altså godt glæde dig til en ny 🙂
      Kh Nana

    1. Tak 🙂 Jeg er ved at lære min nye Mac at kende, og jeg kan mærke, at jeg nok skal blive glad for den 🙂
      Ja, jeg er altså også bare så glad for mine tulipaner. Sådan en stor buket af samme slags er skøn!
      God ny uge til dig, Maria – og knus fra Nana

  2. Det er så trist når ens pc går til.
    Godt du har taget den rigtige beslutning for dig.
    Nu kommer det store arbejde med at kende hinanden. Åhhhh jeg hader nyt elektronik.
    Jeg sidder altid ved bordet med min pc. Jeg er meget sippet med lys og farver på billederne.
    Så har et bestemt sted hvor lyset ikke driller.
    Jeg har også en mac. Kun fordi den gengiver præcise farver af billeder. Det kan andre pc’er ikke endnu.
    Men må så sige at jeg langt hellere ville have en windows pc. Det har Kim og til tider stjæler jeg den :)))))))))
    Du skal bare zippe dine billeder så går det nemt at overfører dem.

    Klem og dejlig ny uge
    Charlotte

    1. Ja, man skal lige vænne sig til en ny computer. Jeg synes nu ikke kun det er træls. Det er også lidt sjovt 🙂 Og jeg opdager, hvor meget, der ikke virkede på den gamle. Jeg elsker Apples produkter! Men jeg ved godt, det ikke er alle, der har det sådan. Man kan jo få Windows til Mac, men det er måske ikke interessant for dig …? Ak-ja, tænk, hvor meget sådan en computer betyder i vores liv i dag. Da jeg skrev speciale på universitetet i min fjerne ungdom, skrev jeg på en skrivemaskine, der havde slettebånd. Det var så sejt med det slettebånd! Mine børn ser på mig, som om jeg er tosset, når jeg fortæller om det 🙂
      Tak, Charlotte – og dejlig uge til dig!
      Knus fra Nana

  3. Tillykke med den nye computer – det er lækkert med sådan én! Det er sikkert en tidsrøver til at starte med, men snart er I god bedstevenner. Tulipaner er fantastiske nu – bare fornemmelsen i fingrene, når man sætter sådan et knitrende, frisk bundt i vasen – uhm.

  4. Haha, ny “datamaskine” er som at få ny bil (som jeg lige har fået). Man ved ikke engang, hvor man fylder sprinklervædske på uden at studere brugervejledningen.
    Held og lykke med den!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.