Lidt ad gangen

lidt

Af natur er jeg sådan én der gerne vil have klaret alting i en fart – og helst endnu hurtigere. Siden jeg løb ind i Ménières syndrom er jeg dog kommet betragteligt ned i tempo. Nu tager jeg alting lidt ad gangen. Jeg er gerne i haven hver dag, men kun i kort tid; vi gør lidt rent i huset hver dag, for jeg kan ikke holde til at støvsuge ret længe.

asta-og-stuegran

Og sådan er det med det meste. Også med julepynt. Jeg starter i god tid, og så tager jeg det lidt ad gangen. Første julede indslag i hjemmet er denne lille, søde stuegran som har fået plads på konsolbordet i spisestuen.

stuegran-og-heiberglampe

Den er pyntet med mos og kogler fra haven. Det er meget naturligt og meget enkelt, og sådan tror jeg det bliver med al julepynten her på gården i år.

stuegran jul lidt ad gangen

Jeg skal nok vise mere – men det bliver lidt ad gangen.

P.S.: Er du opmærksom på at du kan følge Mit landliv på Facebook?

 

Gem

Gem

Gem

12 meninger om “Lidt ad gangen”

 1. Vakkert med den stuegranen og kongler som pynt. Ja, det gjelder å ta det rolig, og gjøre ting i et passende tempo når en ikke orker mer av gangen. Kjenner dessverre godt til det.
  Ha en god aften!

  1. Ja, Marit, jeg husker godt at du også må tage tingene i et lidt andet tempo end du kunne ønske, men så længe vi kan komme i haven, er det ikke helt galt 🙂
   Tak, og god aften til dig!

 2. Hej Nana
  Jeg kan egentlig godt forestille mig, at du før har været en med fart på, nu må du så sætte tempoet ned, men lidt ad gangen går også an. Med alderen bliver man også langsommere, men det er en anden snak, så gammel er du ikke 🙂
  Kh Lisbeth

  1. Lidt ad gangen går bestemt også an 🙂 Og jeg tror nu at det med alderen også betyder noget – “allerede” i min alder 😉
   God fredag til dig, Lisbeth!
   Kh Nana

 3. Hvor er den sød, den lille gran. Jeg synes i det hele taget, at det er en god idé at lade julen komme snigende lige så stille. Lidt nyt hver dag og så pludselig er den der… 🙂

 4. Dejligt du har accepteret det , for det dræner ens energi, hvis man går og slår sig selv i hovedet med hvad man kunne før…
  Smukt er der i jeres nye hus 🙂

 5. Det er perfekt at starte nu og så tage lidt ad gangen. Sådan har jeg det også selv. Det kræver jo en del at pynte op.
  Nu er alrummet ved at være færdigt. Så har det præcis som dig.
  En ting af gangen……

  Rigtig god lørdag
  Charlotte

  1. Du har ret, Charlotte, det er faktisk en fin måde at indføre julen på, sådan stille og roligt 🙂 Jeg glæder mig til at se billeder fra din jul!
   Tak og god weekend til dig!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.