Landlig idyl?

landlig idyl

Når vi bor på landet, er det blandt andet fordi vi elsker landlig idyl. Om sommeren buketter plukket i grøftekanten og placeret på havebordet i blikstille, grønne omgivelser.

Om vinteren landskabet og de let frønnede havemøbler indhyllet i sne, lyskæder i træerne og varm te serveret i den lune stue i det hyggeligt oplyste hovedhus.

I dag da vi kom hjem fra vores tur med hundene, blev vi mødt af dette syn:

Det er jo ikke et billede på klassisk landlig idyl. Stålladen (det er den bygning jeg har kaldt F på billedet i dette indlæg) er revet ned, og fundamentet er ved at blive brudt op og kørt væk. De sidste rester af den gamle mødding bliver også hentet i disse dage. Traktorer og lastbiler kører i fast rutefart dagen igennem.

Idyllisk er det jo ikke, men jeg kan svært godt lide at der sker noget. Og jeg tænker at alt det der foregår på billedet herover fører os lidt nærmere idyllen. Vejen derhen er nu heller ikke så tosset. Jeg trives med at tingene udvikler sig.

11 meninger om “Landlig idyl?”

 1. Man kan altid se det hele for sig – også mens det ser forfærdeligt ud. Heldigvis har man sine drømme.
  Jeg glæder mig til at følge processen og se dine drømme materialiseret 🙂
  (Og så gik I indendørs og fik en færidgsalat fra Brugen, ikke?)
  Kh Lisbeth

  1. Ja, det er sjovt at man har den evne, ikke?! Man kan stå og se igennem alt rodet og forestille sig grønt græs, blomstrende frugttræer og fuglesang 🙂
   Søren er simpelt hen lige kommet ind ad døren med 2 måltidssalater fra Brugsen. Jeg er stadig spændt på hvilken slags jeg skal have i dag 😉
   Kh Nana

  1. Jeg håber du har ret, søde Ulla, og det ender godt 🙂
   Tak! Søren er netop ved at tilberede vores salater ved at hælde den medfølgende dressing over dem. Vi spiser dem direkte af plastbakken 🙂

  1. “Metaldyr” 🙂 Sikke en sødt udtryk! Ja, her er dejligt herude på landet, og her bliver endnu bedre når metaldyrene er færdige 🙂
   Knus fra Nana

 2. Morten Korch har ikke levet forgæves Nana:-) Jeg ved med sikkerhed at det ALDRIG er koldt, mørkt og stormfuldt på landet – der lugter ALDRIG af gylle og bonderøvene kører aldrig ræs på de smalle mørke veje – nope!
  Du er så sød og positiv og selvfølgelig er du glad for jeres dejlige sted på landet og det er idyllisk og nu behøver I heller ikke frygte for at taget blæser af laden i den næste decemberstorm, for laden er væk;))
  Jeg er jo selv ved at forberede mig på at flytte på landet – i knap så idyllisk hus, men marker og land er lige uden for døren og lærken synger – det har jeg selv hørt tidligere på året.
  Knus fra Lisbeth

  1. Og der er i hvert fald aldrig nogen der smider tomme øldåser i vejkanten herude på landet!
   Du kan bare glæde dig, Lisbeth; her er virkelig dejligt, både når lærken synger og resten af tiden (selv om idyllen ikke altid dominerer 😉 )
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.