Kommentarer på bloggen

kommentarer

Jeg er vældig glad for de mange, søde kommentarer jeg får til mine blogindlæg. Uden kommentarerne ville jeg formentlig ikke have lyst til at blogge.

grønne planter

Jeg er også glad for min WordPress blog. Jeg synes WordPress er nemt at bruge, og bloggen har et visuelt udtryk som jeg føler mig godt tilpas med. Men … jeg er et par gange blevet gjort opmærksom på at enkelte læsere ikke kan kommentere indlæggene. Deres kommentar bliver ikke accepteret af systemet.

grønne blade

Det ærgrer mig gevaldigt, og jeg har forsøgt at løse problemet, men hver gang jeg tror det er løst, begynder det forfra.

Nu overvejer jeg at benytte mig af professionel assistance, men jeg ved af erfaring at sådan en WordPress ekspert kun kan hjælpe hvis han ved præcis hvad problemet er – hvilket jo er klart nok.

Derfor: Hvis du har problemer med at kommentere på min blog, vil jeg blive glad hvis du skriver en mail til mig (ja, for du kan jo ikke lægge en kommentar …) og fortæller hvordan problemet viser sig. Mailadressen er mitlandliv@mitlandliv.dk. Hvis du selv har en WP blog og kender til problemet – eller endnu bedre: kender løsningen, vil jeg også virkelig gerne høre fra dig.

figen

Billederne i dette indlæg er af mine grønne stueplanter. Bare fordi de er pæne at kikke på.

40 meninger om “Kommentarer på bloggen”

  1. Hej Hanne.
   Tak for din kommentar – som heldigvis vises som den skal 🙂
   Dejligt at du følger med. Der skal nok snart komme mere om renoveringen. Vi er lige gået i gang med et par rum yderligere.

 1. Jeg har ikke problemer med at lægge kommentarer hos dig men hos nogen andre. Der hjælper det, at skifte browser. Jeg hænger stadig fast i den velkendte og outdatede Explorer, men hvis jeg nu altid brugte Chrome i stedet, ville jeg ikke have problemer. Heller ikke med billeder, som danser rundt på siden hos dig – det gør de nemlig stadig 😉 Det lever jeg med, og ellers kender jeg jo løsningen!

  1. Åh, ja, det kan da være at det bare er et browserproblem! Jeg har selv et problem med en enkelt blog som ikke gemmer mine kommentarer. Jeg kan ikke huske om jeg nogensinde har prøvet fra Chrome. Det vil jeg i hvert fald forsøge nu. Jeg er glad for at du lever med mine dansende billeder 🙂 Dengang du fortalte om det, forsøgte jeg jo faktisk at få en ekspert til at lave om på min opsætning, og han gjorde jo netop opmærksom på det med browseren … Tak, Frede!

 2. Jeg er også ret vild med de blogge, der har Word Press platform, men jeg afholder mig selv fra at skifte, da jeg mener at det er ret omfattende at skifte over. Og så skal vi jo ikke allesammen være ens, vel?
  Du er sådan en omsorgsfuld blogger – tak for det 🙂

 3. Jeg kender desværre godt problemet. I forbindelse med, at jeg skiftede min Mac ud til den nye model, kunne jeg pludselig ikke længere lægge kommentarer på et par blogs, hvor jeg ellers tit plejede at kommentere, ligesom jeg fik henvendelse fra et par læsere, der ikke kunne lægge kommentarer på min blog. Det er desværre ikke lykkedes at løse problemet.

  1. Åh, ja, jeg kan godt huske at du på et tidspunkt skrev om det. Jeg har aldrig haft problemer på din blog, heldigvis! Kan det måske være at det handler om at du/dine læsere skal forsøge fra en anden browser?

  1. Jeg har aldrig selv brugt Chrome som jeg synes giver mig nogle udfordinger når jeg arbejder med billeder, men den er nok – alt i alt – den bedste browser, kan jeg fornemme 🙂
   Kh Nana

 4. Hej Nana,
  Fejlen ligger tit i browseren. Explorer er ikke, hvad den har været (hvis den nogensinde har været det), og den ny browser, der følger med Windows 10, den der Edge, er endnu ringere. Firefox er tit ganske håbløs. Nej – uanset, hvad Fru Vestager mener, er Google og dermed Chrome den, der virker bedst.

  En anden grund kan være, at de ikke udfylder E-mail feltet. Det er der faktisk nogen, der ikke gør. Og når man snakker med dem, siger de, at det da ikke kan være nødvendigt. Det er det bare. Der skal jo være en afsender…. 🙂
  Kh, Karen

  1. Ja, I har nok ret i at Chrome er bedst. Jeg bruger Safari, og den fungerer fint for mig.
   De to der har fortalt at de har problemer med at lægge kommentarer hos mig, udfylder felterne rigtigt nok, men får så at vide af WP at de mangler at udfylde noget. Det er det samme jeg selv oplever på en enkelt blog når jeg forsøger at lægge en kommentar, så nu vil jeg prøve fra Chrome 🙂
   Kh Nana

 5. Kære Nana – jeg læser det hele, og kommenterer gerne. Dialogen – om end kort – er vigtig for mig både som læser og blogge, og efter mange indlæg og kommentarer lærer man hinanden lidt at kende. Jeg er også selv meget glad for kommentarer af de årsager, du nævner.
  Jeg har aldrig haft problemer med at kommentere hos dig. Så vidt jeg husker. Det hænder på andre blogs, så jeg knytter det ikke direkte til WP eller andre systemer. Eller til en bestemt browser. Jeg synes Chrome er bedste, og den scorer da også ret højt i tests, hvor det, der tæller mest ned er, at den bruger megen strøm/batteri. Det kan jeg nu godt håndtere – synes egentlig ikke det mærkes.
  Jeg bruger selv WP og har ikke hørt om problemer med at kommentere, men det kan jo sagtens forekomme uden at jeg ved det.
  Jeg er i hvert fald godt tilfreds med WP, da det er dejligt nemt at tilpasse til lige det, man kan lide. Men selv om jeg er ret godt vant til it og bl.a. har arbejdet som it-projektleder, så har jeg store begrænsinger, når det kommer til nogle af finesserne inde bagved, og jeg bøjede mig i støvet for et årstid siden og kontaktede en ekspert, Jesper. Jeg havde nemlig læst, at man bør oprette et child-theme, inden man laver for store tilpasninger (og jeg kan ikke dy mig for at lege og afprøve lidt HTML-koder her og der). Med et child-theme kan man lave tilpasningerne der, og når det hele så eksploderer, så har man det oprindelige. Sådan firkantet sagt. tror jeg nok. (Jeg er også flink til at tage back-ups hele tiden.) Nå, men Jesper hjalp mig virkelig godt og lavede et child-theme for mig. Alt virker perfekt. Og han har hjulpet mig et par gange siden med mindre ting. Jeg kender ham ikke personligt, og der er sikkert mange dygtige, men her er han i hvert fald https://wp-troldmanden.dk/
  PS – kan du løse det med at installere et (andet) plugin til kommentering? Måske det kan løse det?? Spørg troldmanden, Jesper.
  Held og lykke med en løsning
  Kh Lisbeth

  1. Kære Lisbeth.
   Du kan tro jeg er glad for at du læser med og kommenterer! Og jeg føler faktisk at vi kender hinanden ret godt via vores blogs 🙂
   Jeg har overvejet at bruge et plugin til kommentarer, men jeg synes ofte at man blot skaber nye problemer når man forsøger at løse et problem (det gælder måske i virkeligheden ikke kun på WP, men i livet generelt … 😉 ).
   Jeg er – som du – ellers svært glad for WordPress fordi man nemt kan foretage en masse tilpasninger.
   Jeg har faktisk haft fat i WP Troldmanden et par gange. Han hjalp mig med at går fra http til https. Det andet jeg bad ham om, kunne han ikke hjælpe med (jeg har glemt hvad det var), men han tog ikke penge for at forsøge. Og det er god stil!
   Kh Nana

 6. Hei Nana, så hyggelig at du legger inn en liten “Takke-hilsen”.
  Jeg hadde en kort periode vansker med å få godkjent mine kommentarer til deg, men det har ordnet seg igjen.
  Det er så hyggelig å følge deg. Jeg er litt glad i oppussing, slik det er spennende å følge dine nye prosjekt.
  Ønsker deg en super helg Nana!
  Hilsen fra Turid

  1. Hej Turid.
   Jeg er så glad for at du pludselig kunne kommentere igen! Jeg ville ønske jeg vidste hvad der en overgang forhindrede det, og hvorfor forhindringerne forsvandt, men først og fremmest er jeg bare glad for at du er her 🙂
   Der skal nok komme meget mere om renoveringen. Vi er gået i gang med flere nye rum 🙂
   Tak og dejlig weekend til dig!

 7. Hej Nana
  Længe siden jeg har været med her hos dig(eller andre), pceren har været til rep. i 14 dage, og er netop kommet ind af døren i dag, jubiiii.
  Jeg har af og til haft problemer hos nogle få af jer med word press(Karen og dig), det vil sige at når jeg kommentere vil den kun bruge min gamle wp konto- blog-som aldrig rigtig har været oppe at køre. Og man kan ikke slette bloggen, eller det kunne jeg ikke sidst jeg/vi prøvede, for nogle år siden, måske jeg skulle forsøge igen;-)
  Vil se om jeg kan kommentere med min google konto i dag, et forsøg_det virkede ikke.
  Ha en god god dag:-)
  Knus Anette

  1. Hej Anette.
   Hm … ja, det er jo et lidt andet problem, for du KAN faktisk godt kommentere, bare ikke selv bestemme med hvilken profil … Mon du engang har meldt dig som følger eller bedt browseren gemme din gravatar? Har du prøvet fra en anden browser? Det er altså træls at det skal være så indviklet! (Jeg har i øvrigt af og til problemer med at logge på Disqus ovre hos dig, men ikke hver gang. Også mærkeligt!) Under alle omstændigheder er jeg altid glad for dine kommentarer, og jeg håber du vil blive ved med lægge dem 🙂
   Knus fra Nana

   1. Jo jeg bliver ved med at lægge kommentar, jeg er utrolig glad for dig/din blog, og din måde at skrive på, Nana! Det kan ikke kunne udelukkes at jeg har gemt min gravatar, eller meldt mig som følger i tidernes morgen,;)-så måske er det det. Det er ikke længe siden jeg var inde at rode med netop gravataren, hvad jeg lavede ved jeg ikke helt, men alt ser anderledes ud. Bruger stadig firefox til alt vedrøre søgninger og andet “sjovt”. Crome har jeg ikke sat mig dybere ind i, endnu.
    Sært hvad der foregår på disqus hos mig, for der kommer af og til pber at det er problematisk i perioder, men har aldrig selv haft oplevelsen, heller ikke hos Madame.
    PS så virker google i dag:-)))

    1. Hi-hi, kender godt det dér med at man laver et eller andet, men ikke er helt sikker på hvad …
     Det ender altid med at jeg godt kan logge mig ind ovre hos dig, men jeg skal ofte forsøge flere gange – og det gør jeg gerne 🙂 Har aldrig haft problemer hos Madame. IT’ens veje er uransagelige!
     Dejlig søndag til dig, søde Anette!
     Knus

 8. Jeg har ikke problemer med å kommentere hos deg, men har for lite datakunnskap til å hjelpe deg. Jeg fikk Mail fra en som ikke kommer gjennom på min WP blogg, men jeg vet ikke hvordan jeg skal løse problemet.

  Derimot har jeg ofte problem med å få kommentere på blogger fra blogspot og jeg bruker Safari. Kommentarene der går ikke gjennom samme hva jeg prøver og jeg opplever det som frustrerende.

  Har du blogg fra WP.org eller fra WP.com? Jeg har WP.com premium og har fått god hjelp fra min engeneer der hver gang jeg har bedt om det.

  God helg til deg og dine, Nana.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Jamen, det er præcis det samme jeg oplever: At en enkelt (eller der har faktisk været to) ikke kan komme igennem med kommentarer.
   Jeg bruger også Safari, og kan godt kommentere på Blogspot, men den gemmer ikke mine data, så jeg skal indtaste det hele hver gang jeg kommenterer. Jeg tror altså jeg vil prøve at skifte til Chrome …
   Jeg blogger fra eget domæne, så jeg får ikke hjælp fra WordPress, men må forsøge at klare mig selv 🙂
   Tak, Ingrid, og i lige måde!
   Kh Nana

 9. Hej Nana. Det er længe side jeg har kommenteret dig, men læser altid dine opslag sommetider tre- fire stykker af gangen. Sommeren er bare drønet afsted med feriegæster og vanding i stor stil i haven, så det er tit lige inden sengetid, jeg lige skal se. Altid dejligt at følge dine opslag. Mange hilsner fra Ulla.

  1. Hej Ulla.
   Feriegæster i haven lyder dejligt! (Vanding måske knapt så skønt, men nødvendigt).
   Jeg bliver altid så glad for dine kommentarer, men der er ikke kommentarkrav 😉 Jeg er glad bare du læser med!
   Hav en god weekend, Ulla – forhåbentlig med tilstrækkelig regn til at du kan springe vandingen over!

   1. Og det lykkedes også i andet hug! Dejligt!
    Niks, jeg har ikke ændret noget, men tænkt at jeg ville spørge dig hvilken browser du bruger. Der virker nemlig til at være enighed om at Chrome er bedst og kan afhjælpe sådan nogle kommentar-problemer. Men hvis du ikke har skiftet browser, og jeg ikke har ændret noget, ja, så er det jo bare mystisk – og dejligt – at du pludselig kan kommentere igen. Måske skulle jeg bare skrive et indlæg om det 🙂
    Dejlig lørdag til dig og dine, Charlotte!
    Knus

 10. Al den it-teknik… Meget af det du/I skriver idag er ren volapyk for mig (hihi), jeg har så heller ikke en blog selv, men stornyder at I andre vil dele ud af jeres hverdags oplevelser, det er ren glæde herfra…. Og nej har altid kunnet kommentere hos dig, har aldrig set dine billeder danse…alt har bare fungeret til UG. Håber det løser sig for dig. Knus Carina

  1. Når IT fungerer, virker det jo ret nemt, men så snart der er et lille problem et sted, bliver det meget svært (når man er i 50’erne og aldrig har lært noget som helst om IT, i hvert fald). Da jeg havde webshoppen, Drømmegaven, opdagede jeg hvor mange detaljer der kan gå galt. Da havde jeg professionelle til at arbejde med shoppen, og de måtte ofte prøve sig frem og ende med at en lille ting så forkert ud i en bestemt browser, så det var heller ikke altid nemt for dem.
   Under alle omstændigheder: Jeg er glad for at min blog ser rigtig ud hos dig – og ikke mindst for dine altid søde kommentarer, Carina!
   Dejlig søndag til dig! Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.