Kogler i fad

kogler

Man kan vel næsten ikke kalde det julepynt, men jeg har fyldt et fad med kogler, og jeg tænker at det er lidt julet. I fadet er pinjekogler som jeg har købt igennem flere år og nogle nye, kæmpestore kogler jeg købte på Gavnø forrige lørdag. Måske skal fadet tilsættes et par grankviste når vi kommer ind i december, men i disse dage er det lige som det skal være: Kogler og ikke andet.

kogler-i-fad-1

Jeg havde egentlig tænkt mig at fadet skulle stå på gulvet, for det er stort og tager sig godt ud som gulvpynt, men jeg havde ikke nået at slippe, det før Asta var klar til at negle en kogle.

asta-og-kogler-3

Nu står fadet på et bord, og det er også pænt.

koglerifad-2

God søndag til dig der læser med!

Gem

15 meninger om “Kogler i fad”

 1. Hej Nana.Fint og enkelt med kogler i fad.Er selv vild med kogler af enhver slags.
  Har lige købt nogle fine store på pind til dekorationer.
  Rigtig dejlig søndag Knus Jette

  1. Ja, det har du ret i – men som jeg husker det var børnene nemmere 😉 Asta er altså meget, meget energisk. Vi er lige kommet hjem efter en kort visit, og hun har tygget en ledning i stykker, men hun er jo forfærdeligt sød at se på, og det hjælper en del på det hele 🙂

 2. Enkelt og smukt…og nu placeret i sikkerhed 🙂

  Jeg kender godt til det der med at man skal tænke over, hvor man pynter henne. Jeg har et gevaldigt mas hvert år, når jeg begynder at hænge julepynt op, da kattene er sikre på, at pynten er til for deres skyld 🙂

  Håber du har en dejlig søndag aften. Knus

  1. Åh-ja, kattene er slemme til at tage toppen af julepynten! Her ryger der en glaskugle eller to hvert år.
   Vi har været på fødselsdagsbesøg, og nu sidder jeg hjemme i sofaen og venter på at min mand serverer lidt mad for mig. Det er ikke dårligt 🙂
   Jeg håber at din søndag aften er ligeså god og ønsker dig en fin ny uge!
   Knus

 3. Der skal slet ikke meget til, det er så fint… Den lille gavtyv troede det var legetøj ;0). Dejlig søndag aften. VH Carina

  1. Hej Carina. Velkommen til min blog! Dejligt at få en kommentar fra dig 🙂
   Ja, Asta tror at alting er legetøj til hende 😉
   Tak, og god ny uge til dig!
   Hilsner fra Nana

 4. Det er flot og naturligt julet 🙂
  Vi har sådanne flade kurve med kogler, sten og trækælver i.

  Rigtig god kommende jule hygge tid fra Maria med:
  “Giveaways i Danmark” og
  “En verden af kunst”.

  1. Hej Maria.
   Velkommen til min blog og tak for din kommentar 🙂
   Jeg ledte faktisk efter en flad kurv, men kunne ikke finde en i en god størrelse, og så blev det fadet i stedet, men jeg kan se jeres fine kurve for mig 🙂
   Tak! – Og god julehyggetid til dig!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.