Kender du Jespers Planteskole?

jespers planteskole


Indlægget indeholder reklame

Jeg lærte Jespers Planteskole at kende for et års tid siden. Jeg kan godt lide at komme på planteskoler, men jeg er blevet vældig glad for at købe planter online hos Jesper, og det er der flere grunde til. For det første bor vi langt fra  den nærmeste planteskole. De nærmeste planteskoler er fine steder, men de har ikke et kæmpe udvalg indenfor det vi søger. Vi køber stort ind, for vi har en stor grund, og der skal meget til hvis det skal se ud af noget. Jeg har fx lige købt 10 store Annabelle hortensia og 20 rhododendron. Det er altså rart at få dem bragt til døren.

rhododendron
Et lille udsnit af mit seneste storkøb. Planterne skal indgå i en skovsti vi er ved at anlægge.

Når jeg er blevet så glad for Jespers Planteskole, er det fordi de har et stort lager, et stort udvalg, planter i meget fin kvalitet og en god service. Det er desuden en planteskole med rimelige priser og med gode mængderabatter. De har også en fysisk planteskole som ligger langt fra os, i Holstebro. Den gad jeg godt besøge engang. Men indtil videre er jeg lykkelig for at købe planter hos dem og få varerne bragt til døren. Det er her jeg har købt stort set alt hvad vi har plantet på Vadekærgård. Og det er efterhånden en del.

paradisæblehæk
Paradisæblehækken som vi plantede som noget af det første da vi var flyttet ind sidste år.
frugthave
Hækken er lavet af barrodsplanter. Da vi satte dem sidste forår, var de bare tynde pinde.

Så godt som alle planter har været i super kvalitet. Vi har én eneste gang oplevet at en plante døde. Det var en pærekvæde. Vi fik straks en ny.

frugttræ
Et af de mange, fine træer i vores nyanlagte frugthave.

Varerne kommer ikke dagen efter man bestiller dem. Jeg mener der plejer at gå omkring en uge hvilket et godt for sådan en som mig der bestiller før jeg egentlig er klar til at modtage. Så er der en chance for at jeg når at grave nogle huller inden planterne står der.

dronningebusk
En af dronningebuskene som vi plantede i efteråret.

Når man bestiller relativt meget, er det Jespers egen bil og chauffør der kommer. Chaufførerne er altid søde, og de stiller altid planterne lige hvor jeg beder om det. Fragten er fri hvis man køber for mindst 1000 kr., og det kan man meget nemt gøre!

hortensia
En lang, bred hortensiahæk vi har plantet langs et betondæk bag en af udlængerne mod øst. Her skal vi have morgenterrasse.
Annabella hortensia
Skud på en Anabelle hortensia som også er sat i forbindelse med den østvendte terrasse.

Det kunne næsten lyde som en reklame … og det er det også. Men jeg reklamerer kun for Jespers Planteskole fordi jeg virkelig er så glad for at handle hos dem. Jeg bliver helt lykkelig når jeg møder god kvalitet og god service. Endda til meget rimelige priser.

cottagebed
Langs den gamle grisestald har vi anlagt et bed i cottagestil med stauder i hvide, rosa og lilla nuancer.

Billederne tog jeg i morgensolen for et par dage siden. Og de er alle af planter købt hos Jespers Planteskole – som du måske allerede kendte i forvejen?

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

26 meninger om “Kender du Jespers Planteskole?”

 1. Hej Nana
  Jeg er tit stødt på reklame fra Jespers Planteskole, for et kvarter siden googlede jeg en bestemt magnolia, som Linda Irving ejer, da stødte jeg også på Jespers Planteskole, desværre var magnoliaen lige dyr nok for mig. Jeg får i øvrigt også nyhedsbrev fra dem.
  Kh Lisbeth

  1. Det kan være du engang falder over noget du har lyst til at købe, og så er det altså min erfaring at det er meget fine, sunde planter man modtager 🙂 Jeg håber du finder magnoliaen!
   Kh Nana

 2. Jeg har kigget lidt rundt på deres side ind imellem men har aldrig købt noget. Det kunne dog være at jeg skulle ind og se om de har et paradisæbletræ, for det påtænker vi at plante oppe i sommerhytten.
  Tak for tipset 😉
  Knus Vibeke

 3. Hej Nana. Jeg har hørt/læst om Jespers Planteskole, men aldrig købt noget der. Dejligt at høre om andres erfaringer med wepshopping. Det må helt klart tjekkes ud :-). Kh Mette

 4. Jeg kender Jespers Planteskole, den ligger kun en halv times kørsel herfra, så nu får du mulighed for at besøge både den og mig, når i kommer herover. Er sikker på du bliver meget begejstret, for det er en fin og spændende planteskole med alt hvad havehjertet begærer. Der er både planter og ting til haven, alt i redskaber, drivhuse og ja alt til haven.

  Kærlig hilsen Anette

 5. Det er rigtigt, Anette; jeg har godt tænkt på at vi må et smut omkring Jespers Planteskole når vi kommer over til jer. Jeg glæder mig til at se den i virkeligheden, og jeg er glad for at du kan bekræfte mine forestillinger om at deres fysiske butik må være et slaraffenland for en haveelsker 🙂
  Kærlig hilsen Nana

 6. Jeg får da nyhedsbrev fra Jespers planteskole, men har nu aldrig bestilt noget der….(jeg har jo heller ingen plads til nye planter…)…Gad dog godt besøge planteskolen når vi en gang er på de kanter.

  1. Nej, du skal da vist passe på med at besøge for mange planteskoler, Esther 😉 Det lyder på Anettes kommentar som om Jespers fysiske forretning også er en fornøjelse at bevæge sig rundt i. Det tænkte jeg nu nok. Jeg planlægger et besøg hos Anette om ikke så længe, og så vil jeg lægge vejen forbi Jespers Planteskole og tage nogle billeder og indsnuse stemningen 🙂

 7. Ja du kan tro jeg kender Jespers planteskole 🙂 Vi kommer der ikke tit – men vi kommer der en gang imellem. Og du har ret i dine antagelser.. det er bestemt en go oplevelse at besøge stedet, og de har virkelig mange fine planter. Sikke en fin ordning de har med at kunne levere dine varer…. det er jo perfekt. En tur til det jyske… det lyder som en god ide 🙂
  Skøn ny uge
  KNUS Susan

  1. Godt at høre, Susan, at I også kan lide Jespers Planteskole. Jeg glæder mig til snart at se den live 🙂
   Tak! Jeg ønsker også dig en dejlig forårsuge!
   Knus fra Nana

 8. Jeg har også handlet hos Jespers planteskole, men det har været i den fysiske planteskole. En rigtig fin planteskole med et stort udvalg af mange forskellige planter.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  1. Hej Lene.
   Det er så rart at høre at du og andre er glade for Jespers Planteskole. Jeg ser frem til snart at se den fysiske afdeling 🙂

 9. Det må jeg prøve! Jeg skal have en masse planter her i foråret, og har faktisk været lidt træt bare ved tanken om de mange ture (med trailer…) til planteskolen, så det her lyder som den perfekte løsning!

  1. Jeg er virkelig glad for at få planterne parkeret på gårdspladsen! Jeg håber at du bliver ligeså glad for Jespers Planteskole som jeg er 🙂

 10. Jeg har handlet der for første gang i år. Har nærmest kigget på deres hjemmeside hver dag siden januar, fordi de var det eneste sted hvor jeg kunne få en bestemt plante til en ordentlig pris. Da de endelig slog dørene op igen her til april, var jeg på tasterne med det samme og jeg har det som du.. de er så effektive, god service,flotte planter, levering til døren og fornuftige priser. Faktisk var jeg så betaget af deres chauffør, som var kørt hele den lange vej fra nord og herned til mig i syd, at jeg bagefter ringede dem op for at rose ham. Det er ikke kun planteskolen som sådan der skal have ros med på vejen synes jeg. Er frisk og munter herre, der uden at blinke satte varene af hvor jeg ville have det OG som havde det største smil jeg længe har set :- ) Han gjorde mig så glad i flere dage efter hihi. Jeg ser frem til igen at have lidt kroner på kontoen, og så skal der handles hos Jesper igen. Helt sikkert Forresten.. dejligt at du mærker et flow af læsere som kommer fra mig, men selv har jeg ikke helt nogen fornemmelse af om du har læsere der kommer den anden vej haha. Jeg skriver ikke ofte nok tror jeg, til at jeg får den store nye trafik, men jeg har mange trofaste læsere, som “brokker” når jeg er for længe væk, det er super dejligt. Forsat god weekend og kærlig havehilsen
  Henriette

  1. Jeg er så enig i at den søde chauffør (mon ikke det er den samme vi har mødt?) skal have ros med på vejen. Sidst han var her, var min mand ude for at vise hvor planterne skulle sættes, og han kom ind og sagde at mage til smilende chauffør skal man lede længe efter 🙂
   Jeg er sikker på at du har masser af læsere, Henriette. Du skriver så fint og personligt, og vi elsker alle Holger og Herman 🙂
   Kærlig hilsen Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.